Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

14'lü yaslarda baslayanlar

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1582
Tarih: 10-Nisan-2025 Saat 21:20
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com


Konu: 14'lü yaslarda baslayanlar
Mesajı Yazan: rambir
Konu: 14'lü yaslarda baslayanlar
Mesaj Tarihi: 21-Kasim-2014 Saat 21:37
Arkadaslar söyle bi arastirma yapalim bu illeti 14'lü yaslarda yani ergenlik döneminde baslayanlar ne kadar %'delik dilime vursak bide bu yaslarda baslayip 20'lik dislerini çektiren varmi acaba varsa sonuç nedir?

-------------
insallah cümleten kurtuluruz



Cevaplar:
Mesajı Yazan: trouble
Mesaj Tarihi: 22-Kasim-2014 Saat 23:21
Ayni sekilde benimde tam 13-14 yaslarimda koku bir anda ortaya çikti iyi hatirliyorum orta okul 7 . siniftaydim suan universite 3. sinifim hala devam ediyor.
Bazi tecrübelerimi ve yasadigim sikintilari paylasayim onlarda benzermi diye karsilastirin.

1-Dis ve dil iyi firçaladigim zaman 6-7 saat kokuda buyuk olcude azalma oluyor baya azaliyor

2-Nefes alip verirken burundan koku kotu gelmiyor bulundugum ortamda kotu koku olusmuyor koku sadece yakin mesafeden konusdugum kisiye gidiyor.

3-Burun deliklerimden biri sürekli tikali oluyor sag acik ise sol kapali sol acik ise sag delik kapali oluyor.Dustan sonra iki delikde ayni anda yarim saat felan aciliyor.

4-Dustan sonra kokuda azalma oluyor.Yarim saat gibi bir sure suruyor bu azalma

5-Antibiyotik kullaniminda koku sifir vb diger seyler ortak hepimizde olan seyler yukarda yazdiklarim forumda pek goremedigim sorunlar ve belirtiler ha bu arada 20 sik dislerimi çektirmedim çünki hiç bir sorun yasamadim ne bir agri be bir apse.


Mesajı Yazan: tarafliobjektif
Mesaj Tarihi: 23-Kasim-2014 Saat 12:25
Merhaba arkadaslar, öncelikle hepinize/hepimize geçmis olsun. Bu forumu bir süredir takip ediyorum. Uzun zamandir da bir mesaj yazip sorunumun nedeni konusunda yardiminizi talep etmeyi düsünüyordum. Bu basligi açmaniz iyi olmus rambir, tesekkür ederim. Ben de bu sorunumu 15-16 yaslarinda fark edenlerdenim. Su an 18 yasindayim, yani yaklasik 4 senedir bu sorunla karsi karsiyayim. Sizlerin çabalari ve arastirmalari yaninda benim ''mücadele veriyorum, savasiyorum'' demem dogru olmaz diye düsündügüm için yalnizca ''karsi karsiya'' oldugumu söyleyebildim. Sizlerden bu baslik altinda bilgilerinizi ve tahminlerinizi benimle paylasmanizi rica ediyorum. Basliga dönecek olursak, dedigim gibi ben de bahsedilen zamanlarda bu sorunu fark ettim. Yakin bir zamanda dis muayenesi yaptirip 20'lik dislerimin durumunu gördüm. Dis doktorum alinmasi gerektigini söylese de ortodontistim -yaklasik 6 sene ortodontik tedavi gördüm- buna müsaade etmedi, gerek olmadigini söyledi. Bu sorunu fark ettigimde tel takiyordum ve dislerim çok fazla çürüyordu. Agiz kokusunun sebebi olarak bunu görüyordum fakat tedavim biteli 10 ay oldu ve kokuda hiçbir degisiklik olmadi. Eger ilgilenen olursa koku hakkinda fark ettigim her seyi paylasmak ve gerçekten sizlerin ve hocamizin bilgilerinden faydalanmak istiyorum, simdiden tesekkür ederim ve hepinize/hepimize Allah'tan sifa diliyorum, sabriniz eksilmesin.


Mesajı Yazan: rambir
Mesaj Tarihi: 07-Aralik-2014 Saat 13:12
ben tesekkür ederim bu illetten kurtulmak için iyi arastirma ve analizler yapmak gerekir bende bundan açtim bu basligi ama görüyorumki sadece 2 kisi cevap yazmis demekki herkes halinden memnun yada arastirmak bilgi almak paylasmak istemiyorlar yazik...

-------------
insallah cümleten kurtuluruz


Mesajı Yazan: chocalate
Mesaj Tarihi: 07-Aralik-2014 Saat 19:13
Benimde 13 lütfu yaslarda basladi,su anda 15 yasindayim hala devam ediyor tip 2 var bende 20 lik dislerim daha çikmadi.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat