Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Teşhisi konamayan koku hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1585
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 07:38
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Teşhisi konamayan koku hakkında
Mesajı Yazan: bariss
Konu: Teşhisi konamayan koku hakkında
Mesaj Tarihi: 23-Kasım-2014 Saat 00:17
Size sunabileceğim net bilgiler ;
a-)Askere gidene kadar en ufak bir koku yoktu.
b-)Askerden dönünce koku başladı.(2014 Mayıs) 20'lik dişlerim çıkmaya başladı.1 hafta ağrı yaptı sonrasında hekimim diş çıkışında sorun olmadığını bildirdi.
c-)Farklı bir hekime koku şikayeti ile gittiğimde dişlerimde iki çürük varmış,dolgu yaptı,düzelebilir bilgisi verdi.
d-) Farklı bir hekime sızlama şikayeti ile gittiğimde diş etlerimin çok kötü durumda olduğunu bildirdi.Sert besinleri yerken ve fırçalarken genelde diş etlerim kanıyor.
e-)Kendimi bildim bileli,uyurken salya akıtma ve diş gıcırdatma sorunum var.Salya ile ilgili dahiliye bölümüne başvurdum testler temiz çıktı.Çoğu zaman burnumdaki etin şişmesi ile ilgili nefes almakta zorlanıyorum, tıkandığı için nefes alamadığımdan ağzım açık uyuyorum bu yüzden salya akıtma olabilir denildi.Gıcırdatma ile ilgili destek almadım.
f-)Bilek koklama testinde net bir şekilde makat(dışkı) kokusu aldım.Ama ailem ağzımda dışkı kokusu değil,çok sert farklı bir kokunun olduğunu belirtti.Tip3'teki rahatsızlıkların hiçbirini yaşamıyorum.
g-)Ailem bol su içtiğimde kokunun ciddi oranda giderildiğini belirtiyor.
h-)Sigara ve alkol kullanmıyorum. Dişimde dolgulardan başka tedavi şekli bulunmuyor.
ı-)Sorunum tip1 olabilir,diş çürüğü,diş eti iltihabı,yarısı çıkmış yirmi yaş dişi,dil üzeri birikinti...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: bymax
Mesaj Tarihi: 24-Kasım-2014 Saat 14:56
kardeşim yirmilik dişlerin duruyorsa parmağınla kenarlarını bastırarak kontrol et mutlaka iltihap akıntısı vardır kötü kokar

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 24-Kasım-2014 Saat 18:11
şeker diyabet olabilirsin. dahiliye git tokluk açlık şeker testi yaptır bana göre budur. 2.seçenek ise geniz akıntısı bol su içtimi azalıyor genizdeki balgamlar

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat