Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

umutsuz vaka

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1591
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 12:17
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: umutsuz vaka
Mesajı Yazan: erkannn1
Konu: umutsuz vaka
Mesaj Tarihi: 26-Kasım-2014 Saat 12:17
merhaba arkadaşlar yaşım 19
diş ve dişetlerimde bir problemim yok
şeker hastası değilim

kbb ye gittim ağzımın devamlı kurudugunu söyledim ağzımı açtırdı bakması 2 sn ye sürmeden hemen 1 ilaç 1 de gargara yazdı akut farenjit var dedi ve bundan kaynaklıdır dedi ama ben hiç sanmıyorum

dilim çoğu zaman beyaz renkte ve sorunun farenjit den değil mideden kaynaklı olduğunu düşünüyorum yakında bi dahiliye doktoruna görünüp derdimi anlatacağım eğer midedende değilse artık ne yapacağım bilmiyorum heralde bu hastalıklı yaşamaya devam edip sık sık deprasyonlara girmeye devam edeceğim insan içine çıkamıyorum ya zaman geliyor ki intihar etmeyi düşünüyorum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 27-Kasım-2014 Saat 00:06
akut faranjit devamlı bir kokuya sebeb olmaz kardeşim.büük ihtimal o kroniklrşmiştir.bu bahaneyle murat hocama bir şey danışmak istiyorum.benim de şuan elle tutulur tek sebebim kronik faranjit ama kronik faranjitten muzdarip(öğretmenlerin yarısına yakını)bir sürü insan varken niye çoğunda koku oluşmuyor da biz de oluşuyo?sebebi biz de faranjite neden olan mikroorganizma farklı mı?eger oyleyse bunu bilimsel olarak tespit edebilecek bir test mevcut mu?

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 27-Kasım-2014 Saat 08:05
Farenjit ağız kokusu sebebidir ve kolay iyileştirilemiyor.

Her farenjit koku yapar. Biz duymuyor olabiliriz ama her ağızda koku vardır.
-M

Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 27-Kasım-2014 Saat 11:15
murat hocam peki bendeki kokunun diğer faranjit hastalarından daha kuvvetli olması ve daha uzak mesafeye yayılması neyle alakalı olabilir?

Mesajı Yazan: Aleho
Mesaj Tarihi: 27-Kasım-2014 Saat 12:51
Hocam benim boğazımda sürekli balgam gibi tükürük oluyor boğazıma baktığımda beyaz koyu tükürük görüyorum ne kadar tükürsem gitmiyor özellikle yemeklerden sonra sürekli boğazımı temizlerim yemeğin rengiyle yapışkan tükürük geliyo boğazımdan ve dilimi iyice dışarı çıkarınca boğazdan koku geliyor bademcik kaynaklımı acaba yediğim şeylerin kokusu ağzıma yapışıyo adeta sarımsak soğan yediğimde dilimi dişlerimi fırçalyım koku gitmiyor dildeki beyazlıkta en son Biteral 500 MG ve Macrol 500 Mg 1 hafta Kullanmıştım ilk günler dildeki beyazlık gitti Koku 0 sonra dildeki beyazlık geri gelmeye başladı ilaçlar bitince iyice eski haline döndü koku aynı anda hemen geri geldi

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 27-Kasım-2014 Saat 19:43
Orjinalini yazan: Aleho

Hocam benim boğazımda sürekli balgam gibi tükürük oluyor boğazıma baktığımda beyaz koyu tükürük görüyorum ne kadar tükürsem gitmiyor özellikle yemeklerden sonra sürekli boğazımı temizlerim yemeğin rengiyle yapışkan tükürük geliyo boğazımdan ve dilimi iyice dışarı çıkarınca boğazdan koku geliyor bademcik kaynaklımı acaba yediğim şeylerin kokusu ağzıma yapışıyo adeta sarımsak soğan yediğimde dilimi dişlerimi fırçalyım koku gitmiyor dildeki beyazlıkta en son Biteral 500 MG ve Macrol 500 Mg 1 hafta Kullanmıştım ilk günler dildeki beyazlık gitti Koku 0 sonra dildeki beyazlık geri gelmeye başladı ilaçlar bitince iyice eski haline döndü koku aynı anda hemen geri geldi

Bademcik ile alakasız çünkü bademcik taşı beyaz bademcigim içinde olan bir sey.sinüzitten akan akıntı yada dilin alt tarafnadn mideden vs gelen olabilir ya üstten ya alltan

Mesajı Yazan: Aleho
Mesaj Tarihi: 28-Kasım-2014 Saat 20:48
Bilemiyorum artık 11 aralıkta endoskopim var doktora diycem ve benim ağız kokum biteral kullandığımda 1 hafta geçmişti sonra tekrar başladı diye ne bağlantısı varsa artık

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat