Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

içinize inin

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1618
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 13:02
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: içinize inin
Mesajı Yazan: erkannn1
Konu: içinize inin
Mesaj Tarihi: 28-Aralık-2014 Saat 09:13
Merhaba arkadaslar bende de agiz kokusu problemi var ayni zamanda dilimde beyaz kaplama mevcut.

Agiz ici yapim duzgun dislerimde birsey yok
Ama gel gelelim bende sık sık reflu oluyor agzima acı su geliyordu ve cok gegiriyordum.beslenmemi degistirince biraz hafifledi ama sorun bitmedi arada sirada tekrarlaniyor ve dilimdahda beyaz,internetde cok arastirma yaptim.

Bende ayrica faranjit var faranjitden olmuyor bu koku pas,faranjitde yok aslinda reflu yuzunden olusuyor asit bogazimi tahris edince faranjit tetikleniyor.mide sorunu tedavi edilirse faranjitde gider.

Bence hersry midede arkadaslar gastrit ve ulser varsa antibotiklerle 1 ay gibi surec icersinde midedeki bakteri yok edilip dil normal haline kokudpnunda yok olmasi olagan bi durummus yani tedavisi var arkadaslar doktora gidin kurtulun ins

Bendeki sadece reflu mu var bilemiyortum reflunun tedavisi varmi onuda bilmiyorum ins. Bende gastrit fln vardirda kurtulurum bu konu hakkinda yotum yapmak isterseniz yazin lutfen daha fazla bilgi almak istiyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: afaff
Mesaj Tarihi: 28-Aralık-2014 Saat 15:08
reflü ve gastritten kurtulmak istiyosan zeytinyağlı kudret narı kullanacaksın o h.pylori bakterisi için verilen helipakı fln ben de kullandım ama işe yaramadı tabiki
bu dediğimi kullanırsan büyük ihtimal şikayetlerinden kurtulursun ama kokudan kurtulacağının garantisini veremem

Mesajı Yazan: Aleho
Mesaj Tarihi: 28-Aralık-2014 Saat 17:22
Kardeşim inan bana ben endoskopiye giderken ordaki hastalrın kiminde gastrit kiminde reflü hata ülseri olan vardı ama ağız kokularını farketmedim dillerinde beyazlık olduğunuda sanmıyorum ben doktora dilimdeki beyazlıklığı sorduğumda reflün varmı dedi tam yok dedim endoskopidede reflü çıkmadı gastrit çıktı doktorda gastrit dilde beyazlık yapmaz dedi(Ama doktora hiç ağzı kokusundan bahsetmedim çünkü aynı anda 2 hasta alıyolar çekindim 2.sefer gidersem sölüycem) reflün varsa olur diyo ama bu ağız kokusu başlamadan önce reflü çok fazlaydı yediğim yememkler boğazıma gelirdi acı su felan pek önemsemezdim daha sonra boğazımda koku felan olmaya başladı dilimde beyazlık felan boğazdaki koku için ilaç kullandım geçti sonra gene başladı şuan boğazımda kötü koku gene var faranjit var burun tıkanıklığı var ve boğazımda bembeyaz tükürük birikiyo ilginç olan tarafı dilimi dişimle kazıyıp tükürdüğümde çıkan koyu şey aynısı boğazımı temizlerkende çıkıyor bence bizim sorun mide ve yemek borusu arasında ikisinden birinde benim ağız kokum biteral kullandığımda geçmişti yani nidazol ile aynı etkiye sahip burda resimde bir doktor sorulan soruyo böyle cevap vermiş bunun içinde kbb a gitcem http://i.hizliresim.com/dW3bEX.jpg

Mesaj Tarihi: 29-Aralık-2014 Saat 09:11
kardeş bu rahatsızlıkalr kişiden kişiye değişir ama benim dişetlerimde sağlam bağdemciğimde tek hedefim mideye inmek ben gastroentoloji yemi gitsem içhastalıkalrına mı bilemedim ayrıca şikayetimi diretkmen dilde paslanma ve ağız kokusu mu desem yoksa sadece reflüdenmi bahsetsem reflü dersem ağız kokusunu hesaba koymadan bi ilaç yazıp gönderecek diye korkarım en iyisi ağız kokum var dilde pasım var demek en mantıklısı

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 29-Aralık-2014 Saat 19:49
Orjinalini yazan: erkannn1

kardeş bu rahatsızlıkalr kişiden kişiye değişir ama benim dişetlerimde sağlam bağdemciğimde tek hedefim mideye inmek ben gastroentoloji yemi gitsem içhastalıkalrına mı bilemedim ayrıca şikayetimi diretkmen dilde paslanma ve ağız kokusu mu desem yoksa sadece reflüdenmi bahsetsem reflü dersem ağız kokusunu hesaba koymadan bi ilaç yazıp gönderecek diye korkarım en iyisi ağız kokum var dilde pasım var demek en mantıklısı

endoskopi olmak istiyorum kaç aydan beri mide ağrım var neyin ne oldugunu bilmek istiyorum diyeceksin yapsınlar.

Mesajı Yazan: Aleho
Mesaj Tarihi: 29-Aralık-2014 Saat 21:41
Dilinde pas ve ağız kokun olduğunu söyle doktor kendisi reflüden şüphe duyar zaten biteral nidazol tarzı ialçları deneypite geçtiyse şikayetin onuda söyle çünkü burdakilerin genelini dilindeki pas ağız kokusu bu ilaçlarla geçiyor sonra tekrar başlıyor

Mesaj Tarihi: 31-Aralık-2014 Saat 09:45
Allah allah bu ilaclar geciyor tekrarmi geri geliyor e ozmn biz bu sorundan nasil kurtulacagiz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat