Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

içinize inin

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1618
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 04:21
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: içinize inin
Mesajı Yazan: erkannn1
Konu: içinize inin
Mesaj Tarihi: 28-Aralik-2014 Saat 09:13
Merhaba arkadaslar bende de agiz kokusu problemi var ayni zamanda dilimde beyaz kaplama mevcut.

Agiz ici yapim duzgun dislerimde birsey yok
Ama gel gelelim bende sik sik reflu oluyor agzima aci su geliyordu ve cok gegiriyordum.beslenmemi degistirince biraz hafifledi ama sorun bitmedi arada sirada tekrarlaniyor ve dilimdahda beyaz,internetde cok arastirma yaptim.

Bende ayrica faranjit var faranjitden olmuyor bu koku pas,faranjitde yok aslinda reflu yuzunden olusuyor asit bogazimi tahris edince faranjit tetikleniyor.mide sorunu tedavi edilirse faranjitde gider.

Bence hersry midede arkadaslar gastrit ve ulser varsa antibotiklerle 1 ay gibi surec icersinde midedeki bakteri yok edilip dil normal haline kokudpnunda yok olmasi olagan bi durummus yani tedavisi var arkadaslar doktora gidin kurtulun ins

Bendeki sadece reflu mu var bilemiyortum reflunun tedavisi varmi onuda bilmiyorum ins. Bende gastrit fln vardirda kurtulurum bu konu hakkinda yotum yapmak isterseniz yazin lutfen daha fazla bilgi almak istiyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: afaff
Mesaj Tarihi: 28-Aralik-2014 Saat 15:08
reflü ve gastritten kurtulmak istiyosan zeytinyagli kudret nari kullanacaksin o h.pylori bakterisi için verilen helipaki fln ben de kullandim ama ise yaramadi tabiki
bu dedigimi kullanirsan büyük ihtimal sikayetlerinden kurtulursun ama kokudan kurtulacaginin garantisini veremem

Mesajı Yazan: Aleho
Mesaj Tarihi: 28-Aralik-2014 Saat 17:22
Kardesim inan bana ben endoskopiye giderken ordaki hastalrin kiminde gastrit kiminde reflü hata ülseri olan vardi ama agiz kokularini farketmedim dillerinde beyazlik oldugunuda sanmiyorum ben doktora dilimdeki beyazlikligi sordugumda reflün varmi dedi tam yok dedim endoskopidede reflü çikmadi gastrit çikti doktorda gastrit dilde beyazlik yapmaz dedi(Ama doktora hiç agzi kokusundan bahsetmedim çünkü ayni anda 2 hasta aliyolar çekindim 2.sefer gidersem sölüycem) reflün varsa olur diyo ama bu agiz kokusu baslamadan önce reflü çok fazlaydi yedigim yememkler bogazima gelirdi aci su felan pek önemsemezdim daha sonra bogazimda koku felan olmaya basladi dilimde beyazlik felan bogazdaki koku için ilaç kullandim geçti sonra gene basladi suan bogazimda kötü koku gene var faranjit var burun tikanikligi var ve bogazimda bembeyaz tükürük birikiyo ilginç olan tarafi dilimi disimle kaziyip tükürdügümde çikan koyu sey aynisi bogazimi temizlerkende çikiyor bence bizim sorun mide ve yemek borusu arasinda ikisinden birinde benim agiz kokum biteral kullandigimda geçmisti yani nidazol ile ayni etkiye sahip burda resimde bir doktor sorulan soruyo böyle cevap vermis bunun içinde kbb a gitcem http://i.hizliresim.com/dW3bEX.jpg

Mesaj Tarihi: 29-Aralik-2014 Saat 09:11
kardes bu rahatsizlikalr kisiden kisiye degisir ama benim disetlerimde saglam bagdemcigimde tek hedefim mideye inmek ben gastroentoloji yemi gitsem içhastalikalrina mi bilemedim ayrica sikayetimi diretkmen dilde paslanma ve agiz kokusu mu desem yoksa sadece reflüdenmi bahsetsem reflü dersem agiz kokusunu hesaba koymadan bi ilaç yazip gönderecek diye korkarim en iyisi agiz kokum var dilde pasim var demek en mantiklisi

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 29-Aralik-2014 Saat 19:49
Orjinalini yazan: erkannn1

kardes bu rahatsizlikalr kisiden kisiye degisir ama benim disetlerimde saglam bagdemcigimde tek hedefim mideye inmek ben gastroentoloji yemi gitsem içhastalikalrina mi bilemedim ayrica sikayetimi diretkmen dilde paslanma ve agiz kokusu mu desem yoksa sadece reflüdenmi bahsetsem reflü dersem agiz kokusunu hesaba koymadan bi ilaç yazip gönderecek diye korkarim en iyisi agiz kokum var dilde pasim var demek en mantiklisi

endoskopi olmak istiyorum kaç aydan beri mide agrim var neyin ne oldugunu bilmek istiyorum diyeceksin yapsinlar.

Mesajı Yazan: Aleho
Mesaj Tarihi: 29-Aralik-2014 Saat 21:41
Dilinde pas ve agiz kokun oldugunu söyle doktor kendisi reflüden süphe duyar zaten biteral nidazol tarzi ialçlari deneypite geçtiyse sikayetin onuda söyle çünkü burdakilerin genelini dilindeki pas agiz kokusu bu ilaçlarla geçiyor sonra tekrar basliyor

Mesaj Tarihi: 31-Aralik-2014 Saat 09:45
Allah allah bu ilaclar geciyor tekrarmi geri geliyor e ozmn biz bu sorundan nasil kurtulacagiz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat