Surgiteam agiz kokusu tedavi merkezi
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1627
Tarih: 19-Ocak-2025 Saat 19:02 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Surgiteam agiz kokusu tedavi merkezi
Mesajı Yazan: benneyapayim
Konu: Surgiteam agiz kokusu tedavi merkezi
Mesaj Tarihi: 05-Ocak-2015 Saat 11:36
Merhaba; googledan arama yaptigimda SurgiTeam isimli agiz kokusu tedavi merkezi çikmaktadir. Daha önce buradan hizmet alan birileri var mi? Bu merkezde dis hekimligi, kbb, gastroentoroloji birimleri bulunuyor. Çogumuza lazim olacak birimler ayni merkez içinde, tedavi süreci için, oradan oraya kosturmadan belki fayda görecegimiz biryer olabilir. Sizler ne düsünüyorsunuz yada Murat Hocam sizin bu merkez için herhangi bir bilginiz var mi?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 06-Ocak-2015 Saat 14:35
Benim söyleyecegim her sey yanlis anlasilir. Müsaade ederseniz susma hakkimi kullanmak istiyorum :-)
-M
|
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 06-Ocak-2015 Saat 17:24
Daha önce dentistanbul mu ne baska bir isimle faaliyet gösteriyorlardi. Sadece isim degistirmisler. Ben buraya da gitmeyi düsünüyordum. Doktor Serdar Aksoy baskanliginda bir ekip. Dis, KBB,dahiliye ve psikiyatri uzmanlari var. Sirasiyla hepsine görünüyorsunuz. Tekrar söyleyim, ben gitmedim öyle bilgi almistim.
Fiyatlari önceden ögrenebilirseniz gitmenizde zarar olmaz diye düsünüyorum. Bilgi edinmeden giderseniz çok pahaliya patlayabilir.
|
Mesaj Tarihi: 07-Ocak-2015 Saat 12:14
Haklisiniz hocam. :) Ben en kisa zamanda gitmeyi düsünüyorum sonuçlari paylasirim sizlerle tesekkür ederim
|
Mesaj Tarihi: 21-Ocak-2015 Saat 19:40
Hastanenin eski adi jinemed mis. Isim mi degistirdiler, yeni bir yer mi açtilar bilmiyorum. Mesaj kutumu temizlerken jinemed'e yazdigim mesaji gördüm.
Yaklasik bir buçuk ay önce mesaj atmisim. Muayene ücreti 330 tl. Halimetre ile ölçüm yapiliyor; genel cerrah, dis hekimi ve KBB uzmani muayene ediyor.
Bundan sonrasi kisisel yorumlarim olacak. Muhtemelen endoskopi, kolonoskopi isteyecekler. KBBogaz uzmani da sinüs tomografisi falan ister. Dis için de ilk muayeneye girerken dislerin durumunu görmek için dis röntgeni(adi aklima gelmedi) isteyebilir.
Bunlarin ortalama fiyatlarini internetten arastirarak yaklasik bir ücret hesabi yapabilirsiniz. Yine de hesabiniza güvenmeyin, özel hastanede ne olacagi belli olmaz.
Istanbul ve çevresinde bir çok arkadas var. Biri gitse de deneyimlerini bizimle paylassa ne güzel olurdu.
|
Mesaj Tarihi: 22-Ocak-2015 Saat 21:40
Yarin saat 15:30 randevum var. Dediginiz gibi muayene ücreti 330 TL. Sirf agiz kokusu kaynakli bir merkez oldugu için ve bizi en çok ilgilendiren bölümler birarada oldugu için gitmek istiyorum. Kontrol süresi 1,5 2 saat sürebiliyormus, muhtemelen söylediklerinizin hepsi yapilacak. Gelismeleri aktaririm sizlere.
|
Mesaj Tarihi: 22-Ocak-2015 Saat 22:52
Hayirlisi olsun. Size, gelmeden önce yapmaniz gerekenler hakkinda bir bilgi verildi mi?
Gitmeden önce, sikayetlerinizi bir kagida yazsaniz iyi olur. Midenizle ilgili sikintilar, burun bogaz rahatsizliklari agiz kokunuzu arttiran durum ve yiyecekler vs vs.
Orada yapilan tetkikleri, islemleri elinizden geldigince aklinizda tutarsaniz buradaki bizlere oldukça yardimci olursunuz.
Ücret konusunda ayrintili bilgi verirler mi bilmiyorum ama belli basli islemlerin fiyatini ögrenseniz bile yeterli olur.
|
Mesaj Tarihi: 23-Ocak-2015 Saat 11:16
Tesekkür ederim, sadece karnim tok gitmem gerektigini ve dislerimi firçalamamam gerektigini söylediler. Bütün sikintilarim yazili, bende birçok sorun var ama kaynagi bendeki sorunlar degilse bosa ümit etmis olacagim :( ben simdi gittigimde yapilacak müdahalelerin fiyatlarini da ögrenirim
|
Mesajı Yazan: ümitvar
Mesaj Tarihi: 23-Ocak-2015 Saat 15:06
Arkadasim Allah sana sifa verir insallah. Senin vesilenle bizimde derdimize bir care bulunur belkide...Hadi Allah'tan hayirlisi.
|
Mesaj Tarihi: 23-Ocak-2015 Saat 22:13
Arkadaslar yazacaklarim biraz uzun kusura bakmayin. gittim, gittigim yer aslinda normal bir hastane. Sadece farkli olarak halimeter ile ölçüm yapildi. Önce cerrah ile görüstüm, konustum,derdimi anlattim çok güzel dinledi, kokunun hangi durumlarda hangi zamanlarda arttigini yada azaldigi sordu diger sikayetlerimi sordu ve ölçüme geçti. Açikcasi ölçüm yaptigi alet çok güvenilir gelmedi çünkü aletin ucuna plastik pipet takip onu 3 cm kadar agzima soktuktan sonra burnumdan nefes almami istedi ve sonuç olarak degerlerimin normal oldugunu agzimdaki gazlarin nerdeyse kendininkiyle ayni oldugunu söyledi ve kkb doktoruna yönlendirdi.Kkb doktoruda biraz faranjitim oldugunu, bogazimda hafif kizariklik oldugunu onunda reflüden kaynakli olabilecegini söyledi. Bademcik tasi olup olmadigini sordum. Etkileyecek kadar yok dedi 😄 bende anlamadim sizi var mi yok mu bu sebepten ameliyat olan insanlar var dedim doktorda sizin sorununuzu etkileyecek kadar degil normal görünüyor bademcikleriniz dedi, geniz akintim ve alerjim için burun damlasi verdi ve bu kontrolde bitti son olarak dis hekimine geldim ve dis doktoruda agzinizda sorun yok dedi sebebi baska yerdendir dedi. Döndüm dolastim gene cerraha geldim. Doktora Dedimki kontrollerde birsey çikmadi, doktor da çikmadigi için sasirdi çünkü o disimde çürük vardir sebebi o olabilir diye düsündü ama düsündügü gibi degildi. Kkb de ve dis hekiminde bir sorun görülmedigini söyledim. Suan koku var mi diye sordu evet var dedim ben almiyorum senden koku dedi ve yanima yaklasti ve nefesini ver dedi hohladim koku yok dedi olmasi gerektigi gibi dedi. Sen neden koku oldugunu düsünüyorsun seni buna iten sebepler ne diye sordu bende yasadiklarimi anlattim, ki benim yasadiklarimin aynisini sizlerde yasiyorsunuz burada yazilanlarin hepsini okudum ama doktoru koku olduguna inandiramadim. Bana elimi yalattirdi ve koklattirdi kötü kokuyor dedim, doktorun kendisi kendi bilegini yaladi ve kokladi sonra bana koklattirdi kendi bilegi benimkinden daha hafif kokuyordu. Açikcasi konusmamiz benim durumumun psikolojik oldugu yönündeydi doktora en son dedimki ben uzun süredir bu sorunu yasiyorum, sorun psikolojik degil yasadigim gerçek sorunlar var dedim, ve doktor sadece benimle konustu söyledigi seyler arasinda samanlikta igne aradigimizdi, simdi bütün islemleri yapariz ama sonuçta elde edemeyebiliriz dedi, benden ne endoskopi ne test nede herhangi baska bir kontrol hiç birsey istemedi. Açikcasi benimde umudum gücüm enerjim iyice azaldi. Bugün benden gidenler bir sürü bosa zaman kaybi, hastane masrafi sadece 400 TL ve kaybolan umudum. Bugün sadece genel bir kontrol oldu düsünün bunun diger kontrol ücretlerine benim gücüm özel hastane için artik yetmez sadece belki birsey çikar diye gittim ve sonuç hiç birsey...
|
Mesaj Tarihi: 23-Ocak-2015 Saat 22:19
Son olarak doktor halime biraz acidi ve dediki benim kullandigim alet iste bazi gazlari ölçmüyor acibadem hastanesinde bir kkb uzmani arkadasim var birde istersen oraya git o daha iyi ölçüm yapabilir dedi😔 yilmadim bu hastaneden çiktiktan sonra orayada gittim ama doktor hastaneden çikmisti, bana cep telefonumdan geri döndü ve pazartesi için randevu verdi ama ben gidemeyecegimi söyledim, muayene ücretini de sordum danismaya 280 tl dediler, artik gerisini siz düsünün:(
|
Mesajı Yazan: Drn34
Mesaj Tarihi: 24-Ocak-2015 Saat 12:16
Bende ayni hastaneye gitmek istiyordum yazini okudukdan sonra gitmenin anlamsoz oldugunu dusunuyorum
|
Mesaj Tarihi: 25-Ocak-2015 Saat 10:44
O kadar incelemeyi aile saglik ocagi da yapiyor. Hadi dis hekimini anladik. Sonuçta agiz içinde sorun varsa hemen görünür, olmadi bir röntgenle tüm dislerin ara yüzü ortaya çikar. Çürük, iltihap varsa görünür.
Kbb uzmani, sinuziti sormadan kemik egriligi, burun eti incelemeden nasil karar vermis? Alerji ve akinti varsa %99 burun eti büyümesi vardir.
Isin ilginç yani, kbb doktoru reflu var derken cerrahin bu konuya hiç deginmemis olmasi. Karsilikli bilek yalama koklatma da enteresan olmus.
Genel cerrah yerine gastroenteroloji uzmani olsa çok daha farkli yaklasabilirdi.
Bence agiz kokusu sorunumuzun temeli dahiliye-gastroenteroloji bölümünde. Dis ve kbb bir yerden sonra çözer, bes doktor on doktor derken birisi hiç olmazsa sebebini bulur. Ama dahiliye doktoru ya umursamiyor ya da gastrit,reflu vs nin agiz kokusu yapacagina inanmiyor. Daha da vahimi belki de agiz kokusu için nasil nereye bakacagini bilmiyor olabilir.
Türkiye'nin herhangi bir sehrinde bu konuda önerebileceginiz gastroenteroloji uzmani var mi? Yani, ben gittim çok ilgilendi, bilgili diyeceginiz bir doktor.
|
Mesaj Tarihi: 28-Ocak-2015 Saat 17:33
Bana sorunumun psikolojik olabilecegini soyledi ve doktorun o soyleminden beri bu kokuyla ilgili her sorun yasadigimda bunu bana nasil soyledi diye dusunuyorum. Rahatsiz edici bir koku mevcut ve doktor tarafindan gecistirildim. Nidazol kullandim koku hafifledi ama biraktigimda geri geldi dedim ama doktoru ikna edemedim :) gercekten dedigi gibi olup sorun psikolojik olsa ne mutlu bana bu durumda sadece kendimi rahatsiz ederim ama obur turlu hem kendimi hemde baskalarini rahatsiz ediyorum :( benim bildigim iyi bir dahiliye uzmani yada gastroentereloji uzmani yok ancak internette arastirabilirim
|
|