Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sorunumu buldum.. Agzi acik yatma..

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1635
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 12:58
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Sorunumu buldum.. Agzi acik yatma..
Mesajı Yazan: Misafir
Konu: Sorunumu buldum.. Agzi acik yatma..
Mesaj Tarihi: 08-Ocak-2015 Saat 22:49
arkadaslar ameilyat oldum septum deviasyonu ama 1,5 ay cok guzeldi sonrasinda tekrar koku olmaya basladi doktor sprey falan verdi ise yaramadi yazin olmustum ameilyati ilk 1 bucuk ay superdi hayatim degismisti resmen ama simdi her sabah koku ayni ve oda arkadslarim horladigimi soyluyor...

1 kere oda arkadasim memleketinden geldi ve camasirlari islakti petegin ustune koydu tum gece ve o gece oyle bi rahat yatmisim ki ve sabah kalktigimda agzimda gram koku yoktu... nemli olmasi odanin cok iyi oluyor. ondan sonra o nemi yakalayamadim ama...

dis doktorumuz aile dostumuz ona gittigimzide dis etlerimin iltihapli oldgunu soyledi yani dogal olaarak agzinizi actiginizda ondeki dis etleriniz siser iltihaplanir yani buda iyi degil kbbye git dedi bana onceden verdigi bi sprey vardi alerjik onu aldim eczaneden aksamlari skıyorum ama ise yaramiyor napcam bilmiyorum sorunum kesin bu yani agzim acik uyudugm icin o kadar ozen gosteriyorum burnumu temizliyorum gece yatmadan ama nasil oluyorsa uyudugum zaman agzim aciliyor istemsiz bir sekilde...

bu gece el havlumu yuzumun ustune ortcem nemlendirip tabi bakalim gece rahat yatacak miyim

benim gibi olan illaki vardir siz neler yapiyorsunuz arkadslar?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 09-Ocak-2015 Saat 11:57
kardeş sadece sabah kalkınca mı ağzın kokuyo yani?

Mesaj Tarihi: 09-Ocak-2015 Saat 20:34
ya sabah oluyor gun icinde de oluyor ama sabahlari daha cok yemek yedikce koku azaliyor aksamlari koku en az oldugu zaman aksam yemegimi yedikten sonra kokunun en az oldugu zaman oluyor... hergun ayni seyi tekrarliyor her gece agiz acik arkadas agzimi bantlicam bu gidisle... kokunun tek sebebi bu adim gibi eminim konkolar sisiyor burnumda sorun var ondan da istemsiz sekilde agzim aciliyor ve agizdan nefes aliyorum

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 10-Ocak-2015 Saat 21:22
bak söyle yap bir bezi ıslat kaloriferin üstüne koy.

Mesaj Tarihi: 14-Ocak-2015 Saat 17:04
onu hergun yapiyoruz ama olmuyor odadaki nemi yakaliyamiyorum nolcak blmiyorum...

doktora gitcem bu hafta sprey isticem eskisi ise yaramiyor benim sorun alerjik eminim ondan sisiyor

Mesajı Yazan: bymax
Mesaj Tarihi: 14-Ocak-2015 Saat 21:20
Elektrikli buhar yapan aparatlar var tek sorun nem ise kolay

Mesaj Tarihi: 17-Ocak-2015 Saat 16:05
valla alerjik benimki doktora gitcem sprey verir umarimda 1 hadfta kullanirim gecer..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat