Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bu nasıl hastalık

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1637
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 12:38
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: bu nasıl hastalık
Mesajı Yazan: erkannn1
Konu: bu nasıl hastalık
Mesaj Tarihi: 09-Ocak-2015 Saat 14:43
Merhaba arkadaslar bu yazilarim kimseye sitem degildir.
Ama hergun icime kapanmaktan en yakin oldugum kisilerin yuzune dogru konusamamaktan asosyal olmaktan insanlardan cekindigimden her aksam aglamaktan biktim.bu nasil hastalikki uzerine dussen yokedilemiyor,kbb gidiyorsunuz tedavi oluyorsunuz sonuc yok discye gidiyorsu uz ayni sekilde ic hastaliklarina gisiyorsunuz ayni sekilde sozde halitosis hastaligi i ternetde taniyiminda hastaligin nedeni ni bulduktan sonra kalici olarak kokuyu yokedebiliyoruz ama oyle degil neden ben kimsenin iyilestigini gormuyorum neden herkez tipbi olarak iyilesemiyorda bu forumda gordugum kadariyla aktarci ilaclarindan yada gecici yollardan medet umar olmus bu arkadaslar gittikce kotu oluyorum sanki umutsuz vakayiz sirf bu yuzden kiz arkadasi edinemiyorum allah kahretsin beni birakin kiz arkadasini erkek arkadas bile edinemiyorum nedenmi benim cekingenligim yuzunden buda agzim koktugu icin . ben berbat durumdayim piskolojikde mafoldum intihari dusunur oldum bu yazilari yazarken bile agliyorum ben sahsi olarak sadece dislerime baktrdm tertemiz koku baska yerde geliyor kbb sonra dahiliye gidicem ama ben benm icin deil hepimiz icin uzuluyorum yeter ya neydi bizim sucumuz..

Bendekikoku yapablck bir kac neden var
Genzim akiyor,burnumda saga dogru deviasyon var
Ve sanirsam midemde bi rahatsizlik var bu 2 yere odaklandim ins bi sonuc alirim bnm garibime giden ise burdaki arkadaslar ne yapsada kurtulamiyor bu illetden nedennn.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 09-Ocak-2015 Saat 15:04
Bu arada dilimde paslanma var bazen sogan tadi gibi bisi aliorm agzimda vede cok kuruma oluyo agiz icinde bunlar yuzunden oluyodur

Mesajı Yazan: Aleho
Mesaj Tarihi: 11-Ocak-2015 Saat 11:15
Dostum Şekerli hamurlu(ekmek) ve süt ürünlerinden bir süre uzak durmayı deneyebilirsin bol su iç ekşi şeyler tüket Yeşil ekşi elma, limon vs. bolde yeşillil tüket

Mesaj Tarihi: 12-Ocak-2015 Saat 05:32
Ben beslenmeme dikkat ediyorum zaten yazdan bu yana ekmek surmedim agzima aslinda bunu kilomu korumak icin yapiyorumda eskiden cok reflu olrdm simdi yedigim ictigim belli olmuyorum ben kalici cozum istiorm herkez doktora gidince bu soru u ortadan kaldiramaz olmus sizler beni cok korkutuyorsunuz yemin ediyorum evden cikmamak istiyorum artik yakin arkadaslarimla bile konusamiyorum kafayi yemek uzereyim biran once hastaneye gidip sorunumu bulmam lazim yoksa kotu kotu seyler dusunmekten her aksam aglamaktan gına geldi

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat