Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

nidazol nedir

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1654
Tarih: 20-Ocak-2025 Saat 01:13
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: nidazol nedir
Mesajı Yazan: erkannn1
Konu: nidazol nedir
Mesaj Tarihi: 06-Subat-2015 Saat 18:08
Merhaba hocam forumdakilerin cogu bu ilacla gecici cozum sagladiklarini gozlemledim bu antibiyotigi fazla kullanmak zararliymis bugun 500 dozlugundan yazdirip aldim.gunde 2 defa tok karna alinacakmis ben kendimden merak ediyorum fayda saglayacakmi merak ediyorum.
Umarim fayda ederde bende hedefimdeki alanlara ilerlerim
Hocam bu ilacin birinci olarak gorevi mide ve bagirsak kisacasi sindirim sistemindeki zararli bakterilerimi yok ediyor kendim oyle bir yol cizecegim cunki agiz ve kbb de birsey yok koku ve pasin icerden geldigini suphe ediyorum bakalim bende kac gunde etki edicek acaba dil pasinida yok edecek m.yorumlarinizi alabilirmiyim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 06-Subat-2015 Saat 22:50
Kanin gittigi her yerdeki duyarli bakterileri engeller. Safra kesenizde, bagirsaginizda, agzinizin içindeki, burnunuzun ve gözünüzün içindeki ve kan dolasiminin bulundugu her yerdeki "bazi" bakterileri öldürür. Ilaci terk edince her sey eski haline geri döner.
-M

Mesajı Yazan: bad-i saba
Mesaj Tarihi: 07-Subat-2015 Saat 03:40
Bu da demek oluyor ki burdan bir çikarim yapamayiz. Vücudun herhangi bir yerindeki bakteri grubunu etkilemis olabilir. Dolayisiyla hiçbir veri elde edemeyiz.

Mesajı Yazan: erkannn1
Mesaj Tarihi: 07-Subat-2015 Saat 06:01
Peki hocam ben bi etki edene kadar kullanmak istiyorum cevabiniz icin tesekkurler

Mesajı Yazan: merhaba123123
Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2021 Saat 14:01
Merhaba hocam sizlere bir soru sormak istiyorum.
Nidazol ilacini doktor kontrollünde ömür boyu kullanmanin zararlari nelerdir?

Mesajı Yazan: Murat880
Mesaj Tarihi: 01-Mayis-2021 Saat 10:32
Nidazol bir antibiyotik etkin maddesi metro nidazol uzun süre kullanirsan bagirsak floran bozulur tip4 agiz kokun olusur ekstra ve bakteriler direnç kazanir

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 01-Mayis-2021 Saat 21:54
Orjinalini yazan: merhaba123123

Merhaba hocam sizlere bir soru sormak istiyorum.
Nidazol ilacini doktor kontrollünde ömür boyu kullanmanin zararlari nelerdir?

Hiç bir doktor ömür boyu nidazol kullandirmaz diye düsünüyorum. Sadece mikrop florasini bozuyor olmakla sinirli kalsaydi keske. Kullanmaya basladiktan bir süre sonra kusmalar baskar, daha uzun kullanilirsa Bu antibiyotige direnen bakteriler cosacak vücudun baska yerlerinde iktihaplar baslayacaktir.
Metronidazol Kanser yapicidir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat