Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

check up

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1659
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 13:55
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: check up
Mesajı Yazan: erkannn1
Konu: check up
Mesaj Tarihi: 12-Subat-2015 Saat 17:52
Merhaba murat hocam check up yaptirarak ic organlarimizdan kaynaklanabilecek koku kaynagini saptamak mumkunmu?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 13-Subat-2015 Saat 09:42
Denizde kaybedilmis ziynet esyasi aramak mümkün müdür?
Ben bu olayi hep buna benzetirim.
Örnegin Akdeniz sahilinde kiyilar boyunca dalarak denizin zemininde düsürülmüs kolye, bilezik, saat aramak imkansiz degildir fakat biraz zor olabilir.

Neyi aradigimizi bilmedigimiz için bir sey bulsak da görmeyiz, görsek de bilmeyiz. Bir sey bulsak ve buldugumuz seyi elimize alsak bile ikna ve tatmin olmayiz. "Acaba baska var mi" sorusu bizi hep rahatsiz eder. Neyi aradigimizi bilmedigimiz için buldugumuzun "o" oldugundan emin olamayiz. Ilgisiz bir nesneyi buluruz, onu aradigimiz sey zannedip umut, mesai, para, moral kaybederiz.

Halbuki belirli bazi noktalarda sekli bilinen bir cismi aramak daha akillica olabilir. Daha kisa sürer, daha kesin bir tespit yapmak kolaylasabilir. Ne aradigimizi bilirsek bulunca tatmin, bulamazsak ikna oluruz. Bu metot daha makul olabilir.
-M

Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 13-Subat-2015 Saat 19:10
Daha yeni clinique ten cikiyorum akcigerlerime ve mideme fibroskopi yaptilar akcigerlerimin ve sinuslerimin scanerlerini cektiler sonuclar gelmedi ama hic bir seyiniz yok dedi doktor epeydir yazmiyordur birkac irm gectim onlarca ilac ictim defalarca doktor doktor gezdim sonu c O hayirlisiinsallah

Mesajı Yazan: PesYok
Mesaj Tarihi: 23-Mayis-2020 Saat 21:48
Merhabalar, uzun süredir agiz kokusu ile mücadele ediyorum, bademciklerim aldirdim, endoskopi de gastrit baslangici çikti, birde irritabl bagirsak sendromu varmis bende, Murat Aydin doktora gittim nefes kokusu+psikolojik teshisi koydu, genel chekc up olmami söyledi, genel checkupda bisey çikmadi, sinüzit im yok, kökü sinüse kaçmis disimi ve 3 tane 20lik disimi çektirdim,hp bakterisi yok ama helipak kullandirtti doktor ama yok yine geçmedi koku, ist.da Özel hastanede Bi doktor var ona gittim en son sende alerji var dedi ilaç kullandim metil merkaptan, hidrojen sülfid, dimetil sülfid gazlari sifir çikti yani koku yok, ama ilaçlar bitince tekrar koku aynen geri geldi araya corona süreci girince tedaviye henüz devam edemedik ama sona geldik diye umuyorum, simdi sizlere sormak istedigim, agiz kokusu çekenler basiniz agriyor mu? Her nefes alip verisimde agriyor basim, agiz kokusu ile basarisi senkron yani, basim çok agrirsa kokunun siddeti fazla oluyor, burnuma bastirinca hafifliyor agri, burnumda hafif bir egrilik varmis ama sorun degil demisti simdiki kbb doktorum?

-------------
Pes etmek yok!!

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 24-Mayis-2020 Saat 12:57
Orjinalini yazan: PesYok

Merhabalar, uzun süredir agiz kokusu ile mücadele ediyorum, bademciklerim aldirdim, endoskopi de gastrit baslangici çikti, birde irritabl bagirsak sendromu varmis bende, Murat Aydin doktora gittim nefes kokusu+psikolojik teshisi koydu, genel chekc up olmami söyledi, genel checkupda bisey çikmadi, sinüzit im yok, kökü sinüse kaçmis disimi ve 3 tane 20lik disimi çektirdim,hp bakterisi yok ama helipak kullandirtti doktor ama yok yine geçmedi koku, ist.da Özel hastanede Bi doktor var ona gittim en son sende alerji var dedi ilaç kullandim metil merkaptan, hidrojen sülfid, dimetil sülfid gazlari sifir çikti yani koku yok, ama ilaçlar bitince tekrar koku aynen geri geldi araya corona süreci girince tedaviye henüz devam edemedik ama sona geldik diye umuyorum, simdi sizlere sormak istedigim, agiz kokusu çekenler basiniz agriyor mu? Her nefes alip verisimde agriyor basim, agiz kokusu ile basarisi senkron yani, basim çok agrirsa kokunun siddeti fazla oluyor, burnuma bastirinca hafifliyor agri, burnumda hafif bir egrilik varmis ama sorun degil demisti simdiki kbb doktorum?

burun egriligi, sinüzit geniz akintisi basta olmak üzere sorunlara yol açar. buda koku yapar. 2-3 kbb yede git. hafifi filan olmaz, burun düz olur. bas agrisi da burun kaynaklidir.

Mesajı Yazan: PesYok
Mesaj Tarihi: 25-Mayis-2020 Saat 16:20
Tesekkürler cvp için, randevu aldim tekrar gidecegim kbb ye, bakalim ne diyecek, benim asil sorum agiz kokusu yasayanlar nefes alip verirken bas agrisi yasiyorlar mi? Öyle aman aman burun tikanikligi yasamiyorum ama geniz akintim hep var hep yutkunuyorum ama asla geçmiyor ve agzim kapali burnumdan nefes alinca kötü koku geliyor, ünv. Yillarinda horluyormusum arkadasim söylemisti, ama simdi bilemiyorum bunu nasil anlarim, uyku apnesi fln mi var acaba?

-------------
Pes etmek yok!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat