Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Endoskopi olacam .

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1671
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 17:42
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Endoskopi olacam .
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Konu: Endoskopi olacam .
Mesaj Tarihi: 22-Subat-2015 Saat 22:07
Hafif korku var daha önce olan arkadaslar varmi devlet hastanesinde olacam anestesiz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mmervve
Mesaj Tarihi: 22-Subat-2015 Saat 23:10
Merhaba Ahmet ben endoskopi oldum sigorta hastanesinde anestesiz oldum.aç karnina gidiyorsun
Çok korkmustum ama hiç korkulacak birsey yok benimki 10 saniye surdu sadece.bazilari kotu oluyomus ama bende oyle olmadi gayet iyiydi biraz ögürüyorsun sadece o kadar.hortuma agzina veriyolar bogazina sprey skiyolar biraz bogaz uyusuyo zaten.sonra bir bakmissin bitmis.benim sonucum temiz çikti sadece gastrit varmis.

Mesajı Yazan: erkannn1
Mesaj Tarihi: 23-Subat-2015 Saat 09:36
Doktor bana baryumlu film verdi sonuclari ne kadar saglikli oluyor endoskopiuye gore ?

Mesaj Tarihi: 23-Subat-2015 Saat 14:22
Orjinalini yazan: mmervve

Merhaba Ahmet ben endoskopi oldum sigorta hastanesinde anestesiz oldum.aç karnina gidiyorsun
Çok korkmustum ama hiç korkulacak birsey yok benimki 10 saniye surdu sadece.bazilari kotu oluyomus ama bende oyle olmadi gayet iyiydi biraz ögürüyorsun sadece o kadar.hortuma agzina veriyolar bogazina sprey skiyolar biraz bogaz uyusuyo zaten.sonra bir bakmissin bitmis.benim sonucum temiz çikti sadece gastrit varmis.

Insallah benimkide temiz çikar. Anestesiz olacam korkum islem sirasinda bir sey olurmu diye . Gastrit için tedavi verdimi peki

Mesaj Tarihi: 23-Subat-2015 Saat 23:20
Hayir endoskopi sirasinda bir sorun olmuyor dedigim gibi biraz ögürüyorsun orda yardimci olanlar var sana ne yapman gerektigini söylüyorlar yutkunmucaksin burnundan nefes alacaksin.bu arada doktor gastrit icin bir hap Verdi bir ay kullan birak dedi bende kullandim arada mide yanmasi olunca iciyorum bir tane geciriyor hemen insalllah seninkide II cikar

Mesaj Tarihi: 26-Subat-2015 Saat 23:48

Hayir endoskopi sirasinda bir sorun olmuyor dedigim gibi biraz ögürüyorsun orda yardimci olanlar var sana ne yapman gerektigini söylüyorlar yutkunmucaksin burnundan nefes alacaksin.bu arada doktor gastrit icin bir hap Verdi bir ay kullan birak dedi bende kullandim arada mide yanmasi olunca iciyorum bir tane geciriyor hemen insalllah seninkide II cikar

Ne hapi verdi asit azalticimi ? ben oldum endoskopi hafif mide bulantisi var dün oldum gastrit çikti patolojiye sonuç bekliyorum.

Sizcde normalmi mide bulantisi

Mesaj Tarihi: 27-Subat-2015 Saat 13:28
Evet normal bendede oluyordu hatta hala oluyo mide bulantim nexium adi galiba sabah aç karnina aliniyo.ama hala midemde sorun var ilaci biraktigim için galiba tekrar baslamayi dusunuyorum

Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 01-Mart-2015 Saat 20:57
Birincisi nasil oluyorda on saniye suruyor.iki inexium 20mg yatmadan once iciliyor mide icin zaten insanlarin cogunda hafif gastrit var demisti doktor bana sanirim.bana iki kez yaptilar sonkinde uyuttular fibroskopide

Mesaj Tarihi: 02-Mart-2015 Saat 23:47
Birincisi herkesin mide sorunu bir degildir.ben mide yanmasi ve bulantisi sonucu gittim endoskopi ona göre yapildi.demekki sorun buyuk olunca surede uzuyo.ikincisi nexium hapini illa yatmadan önce alin diye bir kural yok.reçeteyi okumakta fayda var.

Mesaj Tarihi: 04-Mart-2015 Saat 16:44

Birincisi herkesin mide sorunu bir degildir.ben mide yanmasi ve bulantisi sonucu gittim endoskopi ona göre yapildi.demekki sorun buyuk olunca surede uzuyo.ikincisi nexium hapini illa yatmadan önce alin diye bir kural yok.reçeteyi okumakta fayda var.

Geçen hafta oldum. 2 dakika sürdü anestesiz ilaçsiz hiç bir sey olmadan 2-3 ögürtü oldu takilma hissinden baska aci verici bir sey yok basit islem haftayida biyopsi sonuçu alacam

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat