Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

agız kokusu geçenlerden rica ediyorum!

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Ağızınız ve dişleriniz ile ilgili sorularınızı burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1711
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 04:32
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: agız kokusu geçenlerden rica ediyorum!
Mesajı Yazan: zeynep
Konu: agız kokusu geçenlerden rica ediyorum!
Mesaj Tarihi: 22-Mart-2015 Saat 12:20
arkadaşlar nefes yada agız kokusu olanlar bunu yıllarca uğraşıp geçiremeyenler şuanda ise tamamen iyileşmiş yada iyiye doğru gidenler bunu ilk farkettikleri an dan başlayarak gittiği tüm doktor ve gördüğü tüm tedavileride içine alacak şekilde detaylarıyla anlatabilir mi nasıl geçtiğini bana gelen özel mesajlarda dahil herkes bunu soruyo aslında ve bende merak ediyorum ve bunları soruyorum geçmiş paylaşımlarım hepsini okuyunca birbirine giriyo lütfen büyük bir iyilik yapmış olcaksınız bunu sadece kendi adıma istemiyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 23-Mart-2015 Saat 10:02
ilk önce size iyi tatiller diliyim o zaman:) cevap yazdığınız için çok mutlu oldum aslında ben bu doktorların hepsine gittim sanırım bi tek psikolog kalmış. araştırıp iyi bir psikologtanda yardım almalıyım tavsiyeniz zerine. hijyen konusundada sizi dinlicem aslında dikkat ediyorum ama mlesef fazlası gerektiği konusunda haklısınız:) bu sorunu yaşayan herkes her doktoru denemiş gibi görünüyo. şundan eminim ki bunu nedenini bulan biri burdaki her insanın çaresi olacak tüm insanlıpğa faydası dokuncak iyileşeyim önce bu sitedekileri kurtarcam:)

Mesajı Yazan: bir hayalim var
Mesaj Tarihi: 23-Mart-2015 Saat 22:25
zeynep ve tüm arkadaşlarım lütfen benim söylediğim ürünlere fazla bağlı kalmayın.
Sizlere iyi gelen ürünleri bulup onları kullanmaya gayret edin.
Size iyi gelmeyen bir ürün olursa kullanmayı bırakmanızı söylemek isterim.
Söylediğim ürünler konusunda kimseyi yanlış yönlendirmek istemem açıkçası. Tekrar söyliyim dediğim şeyler sadece tavsiyedir.

-------------
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!

Mesajı Yazan: skywalker
Mesaj Tarihi: 25-Nisan-2015 Saat 00:08
zeynep hanımın cevap verdiği arkadaşın cevabı nerdeki?

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat