Deviasyon + Konka RF
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1714
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 13:16 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Deviasyon + Konka RF
Mesajı Yazan: Mehmet
Konu: Deviasyon + Konka RF
Mesaj Tarihi: 23-Mart-2015 Saat 19:33
Ameliyat olalı 1 hafta olmadı ama koku tam gaz devam ediyor. Gerçi asıl olma nedenim koku olsa da, rahat nefes alamama, ağız kuruluğu vs. nedenleri geçirmesi de önemli bir yer tuttu... Daha tam sonuçlarını alamadım ama nefes alıp vermem de herhangi bir sorunum yok. Septumu düzelttiler, konkaların bir kısmı radyofrekans ile yakıldı diğer kısmı kesilerek küçültüldü. Morluk, şişlik, ağrı yaşamadım çok şükür. Olacak olanlara yardımcı olmak isterim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 24-Mart-2015 Saat 19:09
bende de septum deviasyon ve konka kucultulmesi oldu sizde radyofrekans olmus guzel , 1 bucuk ay hayat kalitem maksimumdu... 2nci 3ncu ayda yine kokmaya basladi.. agzimda gram koku yoktu ilk 2 ay
|
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 24-Mart-2015 Saat 22:39
Orjinalini yazan: Gurkan33
bende de septum deviasyon ve konka kucultulmesi oldu sizde radyofrekans olmus guzel , 1 bucuk ay hayat kalitem maksimumdu... 2nci 3ncu ayda yine kokmaya basladi.. agzimda gram koku yoktu ilk 2 ay |
Yie konka büyümüs olabilir ? bende olacam yazın deviasyon ve burun eti ameliyati.Hangi yöntem ile oldunuz siz kaç gün sonra iyilestiniz siz ve konu sahibi arkadaş
|
Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 26-Mart-2015 Saat 20:05
Ben hangi yöntemle olduğumu söyledim. İyileşme dönemim süperdi ne ağrı ne sızı ne şişlik ne morluk. Tampon çıkartılırken sıfır ağrı ama tamponu tutturmak için dikil atmış doktor onu çıkartırken ağrıdı. Doktor uyardı ama o gün 6 saat ameliyat yapmış biraz ellerim titriyor kusura bakma canını yakarsam dedi ve yaktı :)) onun haricinde şu an 10 gün olmak üzere ve sadece dokunduğum zaman ameliyat yeri olduğu için hafif ağrı oluyor. Korkmayın olun inşallah tekrar nüksetmez
|
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 26-Mart-2015 Saat 21:41
Orjinalini yazan: ahmetmehmet1
Orjinalini yazan: Gurkan33
bende de septum deviasyon ve konka kucultulmesi oldu sizde radyofrekans olmus guzel , 1 bucuk ay hayat kalitem maksimumdu... 2nci 3ncu ayda yine kokmaya basladi.. agzimda gram koku yoktu ilk 2 ay |
Yie konka büyümüs olabilir ? bende olacam yazın deviasyon ve burun eti ameliyati.Hangi yöntem ile oldunuz siz kaç gün sonra iyilestiniz siz ve konu sahibi arkadaş |
dedigim gibi ilk 2 ay superdi hayat kalitem maksimumdu sonrasinda yavastan tikanmaya basladi... bnmki radyofrekansla degildi
|
|