çok yoruldum
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1720
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 13:30 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: çok yoruldum
Mesajı Yazan: umutsuz
Konu: çok yoruldum
Mesaj Tarihi: 30-Mart-2015 Saat 08:22
bu hastalıkla mücadele etmekten,bu hastalıkla yaşamaktan çok ama çok yoruldum.elimde olmadığını,bunu benim tercih etmediğimi biliyorum ama yine de çok utanıyorum.insanlardan uzaklaşmak,tek başıma yaşamak istiyorum ama bunu yapma lüksüm yok.çalışmak zorundayım,işim gereği her gün onlarca insanla muhattap olmak zorundayım.psikolojik olarak çöktüm.yaşam enerjim tükendi.
benim gibi yakınmayıp bu derde çözüm arayan arkadaşlarımdan çok özür diliyorum,onların da moralini bozmak istemezdim.ama sizden başka bu derdi paylaşabileceğim kimse yok. Allah hepimizi bu illetten kurtarsın...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 30-Mart-2015 Saat 12:55
amin inşallah hepimiz en yakın zamanda kurtuluruz...
|
Mesajı Yazan: benneyapayım
Mesaj Tarihi: 08-Haziran-2015 Saat 00:34
Agız kokusu öyle bir hastalıktırki en yakınınızın cenazesinde bagıra bagıra aglamak istersiniz ama ağzınızdan cıkacak koku ile insanları rahatsız edeceğinizi düşünür ağzınızı kapayarak ağlarsınız :( annemin cenazesinde insanlar bana teselli verirken o durumda bile dikkat ettim kimseyi rahatsız etmiyeyim diye, öyle bir anda bile aklımda gene agız kokusu hastalığım vardı :( Çok yoruldum artık
|
Mesajı Yazan: nurka
Mesaj Tarihi: 08-Haziran-2015 Saat 12:26
arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın elbet bir çözümü var. önemli olan kokunun kaynağını bulmak. yılmadan devam edin bulacaksınız inşallah.
önce dişler.
sonra mide.(endoskopi)
üst solunum yolları ve dil.
bunları sırasıyla araştırın. allah yar ve yardımcınız olsun.
|
Mesajı Yazan: umutsuz
Mesaj Tarihi: 08-Haziran-2015 Saat 20:31
bu yazıyı çok bunaldığım bir zamanda yazmıştım.insanın ruh hali değişebiliyor.şu an kendimi o an ki kadar umutsuz hissetmiyorum.ortada bir problem varsa mutlaka bir yerlerde çözümü olmalı ve biz o çözümü er ya da geç bulacağız.yeter ki aramayı bırakmayalım.
birbirimizi en iyi biz anlarız.güçsüz hissettiğimiz zamanlarda birbirimize güç ve moral verelim.
|
Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 09-Haziran-2015 Saat 00:24
Birde koku ne kokusu ona bakin. Mesela benim dilimin arkasinda diskiya benzer bir koku var. Helikobakter yapabilirmis bu hafta sonucu cikacak.
|
|