Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

nefes kokusu

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Ben iyileştim
Forum Tanımlaması: Ağız kokusundan kurtulup iyileştiyseniz bize anlatınız
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1728
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 09:05
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: nefes kokusu
Mesajı Yazan: Powershaped
Konu: nefes kokusu
Mesaj Tarihi: 07-Nisan-2015 Saat 18:16
merhabalar Bende ağız kokusu uzun süredir vardı ve eskiden ağız hijyenime dikkat etmezdim ve koku konuşmadığım halde ortama yayılıyordu.Ben burnumdan verdiğim nefesi hissediyordum ve kendimi kötü hissediyordum Bademcik ameliyatı oldum ve ağız hijyenine dikkat etmeye başladım. Sürekli naneli şekerler sakızlarla idare etmeye başladım. Ama hala burnumdan koku geliyor. Naneli şekerle birlikte ve gerçekten ortama yayılıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. İnsanların bakışlarından psikolojim bozuldu. lütfen yardım edin!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 08-Nisan-2015 Saat 17:52
burundan geliyorsa et ve sinüzit kaynalıdır.kbbye git baksınlar kameralı olanlar var özellikle kamerayı sokuyorlar

Mesaj Tarihi: 08-Nisan-2015 Saat 20:45
Kbb ye gittim bir şey çıkmadığını söylüyorlar Psikolojik olabilir diyorlar ama fiziksel olan bişey psikolojik olamaz. bu siteden önce tek bende olduğunu düşünüyordum burnumdan koku geliyor diyince doktorlar bile şaşırıyor genelde aynı teşhis konuyor ya sinüzit geniz akıntısı nedeni araştırılmıyor

Mesajı Yazan: chocalate
Mesaj Tarihi: 09-Nisan-2015 Saat 17:47
Bendede hem ağzımdan hemde burnumdan geliyor,bendede sinüzit,geniz akıntısı,kemik eğriliği var ama yaş küçük olduğundan ameliyat olamıyorum.

Mesaj Tarihi: 10-Nisan-2015 Saat 18:11
Orjinalini yazan: Powershaped

Kbb ye gittim bir şey çıkmadığını söylüyorlar Psikolojik olabilir diyorlar ama fiziksel olan bişey psikolojik olamaz. bu siteden önce tek bende olduğunu düşünüyordum burnumdan koku geliyor diyince doktorlar bile şaşırıyor genelde aynı teşhis konuyor ya sinüzit geniz akıntısı nedeni araştırılmıyor

sinüs rinse al burnunu yıka her gün %90 geçecektir.Çünkü kendimden biliyorum sinüzitim vardı burnumu yıkadım her gün 2 saat aralık ile doktor verdi tabi ve geçti burundan gelen koku.

Dişleri fırçalamak gibi buda burnu fırçalamak yıkamak :)

Mesajı Yazan: marln
Mesaj Tarihi: 17-Aralık-2015 Saat 08:20
benimde burnumdan koku geliyor osuruk kokusuna benziyor doktor sinusın var dedi ilc ictim gitmedi.cozum bulamassam universiteye gitmicem galiba

Mesaj Tarihi: 07-Şubat-2016 Saat 11:38
gittin mi ? Hala devam ediyor mu sende?

Mesaj Tarihi: 07-Şubat-2016 Saat 11:39
Yayılmasını önlemek için birşeyler yapıyor musun?

Mesajı Yazan: sarraf96
Mesaj Tarihi: 07-Şubat-2016 Saat 17:00
Eğer burundan geliyorsa "Sinus rinse kit" al mutlaka dene. Farkı göreceksin.

Mesajı Yazan: Anact
Mesaj Tarihi: 23-Mart-2016 Saat 20:33
Orjinalini yazan: marln

benimde burnumdan koku geliyor osuruk kokusuna benziyor doktor sinusın var dedi ilc ictim gitmedi.cozum bulamassam universiteye gitmicem galiba

Aynı sorun bende de var ve ben de bu yıl üniversite adayıyım.Yaklaşık 3 yıldır var bu hastalık ve çok zor.Allah herkese şifa versin.

Mesaj Tarihi: 24-Mart-2016 Saat 19:06
burunda sinüs varsa arkadaşın dediği gibi sinüs rinse kit alın ilaçta değil zararda vermez alın bir şey kaybetmeseniz kullanın geçecektir. Günde 3 saat ara ile kullanın doktorum öyle demişti

Mesajı Yazan: mehmet27
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2016 Saat 14:40
arkadaşlar ben geçenler kırmızı et yedim koku normalden daha fazla arttı sizde de oluyor mu acaba

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat