geniz akıntısı iyileşen var mı
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Ben iyileştim
Forum Tanımlaması: Ağız kokusundan kurtulup iyileştiyseniz bize anlatınız
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1731
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 05:06 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: geniz akıntısı iyileşen var mı
Mesajı Yazan: maslak
Konu: geniz akıntısı iyileşen var mı
Mesaj Tarihi: 08-Nisan-2015 Saat 16:43
Arkadaslar geniz akıntisindan iyilesen yada iyilesme safasında olan var mı
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: aksan
Mesaj Tarihi: 15-Temmuz-2015 Saat 10:22
Merhaba, ben de yıllardır bu problemi çekiyordum , ağız kokusu yani. Bi kaç doktora gttim, hatta en son doktor bana bu senin kaderin bazı insanların ağzı kokar dedi. Bende iyileşecemeyeceğimi düşünüp sakız şekersiz yaşayamaz olmuştum. Ama artık durum nişanlımı da rahatsız etmeye başlayınca tekrar bir kbb uzmanına gttim ve bana kokunun geniz akıntısından kaynaklandığını söyledi. Ve alerji ilaçları verdi. ilaçlar gerçekten işe yaradı,özellikle sabahları dayanılmaz olan o koku kayboldu. İlaçlar biteli bir ay oldu. :Bu arada alerji testinden de bir sonuç çıkmadı. Tabi işin psikolojik tarafı var. Sanki yeniden başlayacal o koku gibi geliyor. Hala çok rahatsızım heryerde tekrar doktora gideceğim. Sonuç olarak bende alerji çıktı. Artık daha sonra ne olur bilmiyorum
|
Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 15-Temmuz-2015 Saat 20:41
aksan,faranjitinde var mı peki?
|
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2015 Saat 01:20
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2015 Saat 01:22
ayrıca doktora tekrar gttim. Bana alerji testi yapmalıyız dedi. Benim yaptırdığım alerji testi yeterli değilmiş, 10 gün hiç bir ilaç kullanma dedi. Şimdi tekrar test yaptırıcam bakalım bu arada koku tekrar başladı, kabus geri döndü ama bi çaresinin olduğundan eminim.
|
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2015 Saat 20:11
Doktora gittim . Deri testi için 150 lira ödedim. Deri testinden sadece latekse alerjim çıktı, ozaman kan testi yapalım dedi. Kan testi 210 lira deyince küfredip çıktım hastaneden. Bidaha özel hastaneye gitmeyeceğim.
|
|