Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bademcik taslarindan kaynaklanabilecek koku

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: Bize agiz sagliginiz hakkinda yasadiklarinizi anlatin
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1749
Tarih: 05-Nisan-2025 Saat 20:29
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: bademcik taslarindan kaynaklanabilecek koku
Mesajı Yazan: nurka
Konu: bademcik taslarindan kaynaklanabilecek koku
Mesaj Tarihi: 21-Nisan-2015 Saat 16:15
merhaba arkadaslar beni bilen bilir siteye kayit oldugumda 20 yasinda falandim simdi 23 yasindayim haziranda askere gidicem. uzun zamandir yokum. artik kendi kabuguma çekilip bu lanet agiz kokusuyla yasamaya karar verdim bir süre.

son 1-2 ay'dir bademcigime takilan ufak parçalari kesfettim. kulak temizleme seyiyle bademcigime ulasip taslari topladim. bir de ne göriyim... bu taslar les gibi kokuyor. yoksa liseden beri çektigim bu agiz kokusunun sebebi bu pis kokan bademcik taslarimiydi ??

zaten benim bademcigim girintili çikintili yani tas biriktirmeye müsait.
baya bi arastirdim bu taslari temizlesek bile dipte birikenleri almak mümkün degil.

yakin zamanda kbb doktoruna gidip bademciklerime iyice bakmasini söylücem. ameliyatsa olucam artik napiyim. umarim artik sorunu bulmus olurum.

diyecegim su ki sorunu bulmakta zorlaniyorsaniz sizde bademciklere yönelin biraz. belki bu söylediklerimden yola çikip sorununu çözenler olur diye siteye girip yazmak istedim.

diceklerim bu kadar allaha emanet olun kader arkadaslarim...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: nurka
Mesaj Tarihi: 22-Nisan-2015 Saat 22:04
az önce bademciklerimden 5 küçük parça daha çikardim kulak temizleme seyiyle. suan hohluyorum bi koku yok. artik galiba nedenini buldum gibi. dularim kabul olsun artik allahim...

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 25-Nisan-2015 Saat 17:21
Yine olusacak.Bademciklerini elle komple ve eline parmagina kokla kokacaktir. Çünkü siniyor ayni söyle.Bir çöp at odana ilk basta temizliyorsun . Zaman ile çöp ata ata odana o koku siniyor odaya geçmiyor .

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat