Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kucuk bi deney herkes katilsin

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1765
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 12:41
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Kucuk bi deney herkes katilsin
Mesajı Yazan: Misafir
Konu: Kucuk bi deney herkes katilsin
Mesaj Tarihi: 05-Mayıs-2015 Saat 14:13
arkadaslar dun bisey farkettim

gece uyurken dilimi damagima degdirip yapisik yatardim hep dun gece dilimi serbest biraktim damaga yapisik falan degildi yani... sabah sanki koku azalmisti baya

size sacma gelebilir belki ama denemekte fayda var diyorum icimizden bnm gibi olan vardir , dil damaga yapisik olursa nolur damak kuru kalir belkide o koku yapiyordur? murat hocamin da goruslerini almak isterim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 05-Mayıs-2015 Saat 16:40
Dudaklar kapalı, dişler aralık, ağız boşluğunda salya biriktirecek şekilde tutabilirseniz iyi olur.
-M

Mesaj Tarihi: 05-Mayıs-2015 Saat 20:46
ama soyle bisey var

istemsiz sekilde agiz acilma durumu var , biz ne kadar da agzi kapali tutsak yatarken eger burnumuz asiri derecede tikarsa beyin sinyal verip agiz istemsiz sekilde aciliyor... bide dun sirtustu yatti ne saga ne sola dondum yani yatma pozisyonuda onemli bence...

bunu deneyen arkadaslar olursa sevinirim damaginiza yapisik kalmasin diliniz serbest birakin rahat olun yani

Mesaj Tarihi: 05-Mayıs-2015 Saat 20:49
bu arada onemli bi bilgi verdiniz bence agiz boslugunda salya birakmak... tukurugun daha cok salgilanmasina yardimci olabilir buda agiz ici kuru kalmasina izin vermez... dedigim gibi yapinca zaten tukuruk daha cok salgilaniyor sanki veya bize oyle geliyor dili serbest birakinca...

arkadaslar yok artik paranoyak misin gib seyler soylebilirsiniz ama denemek lazim mantkken soyledgmiz seyler bunlar...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat