Selam Arkadaşlar,
Bu forumda dönem dönem tecrübelerimi paylaşıyorum. Birçok şey denedim; hijyen, takviye, ilaç, gıda vs... dolayısıyla sizler gibi bu konuda söyleyecek çok şeyim var.
Öncelikle şunu söyleyeyim, Thera Breath isimli gargara ağız içindeki bazı bakterilerden kaynaklanan kötü kokunun belli bir süre minimize edilmesinde gerçekten çok etkili. Ama maalesef bu ülkeye sokmak büyük dert.
Tükrük kokusu olanlar, paslı dil, dilde yanma, ağızda sürekli huzursuzluk gibi şikayeti olan arkadaşlar için söylüyorum ;
Tükrük kalitemiz ile ilgili olduğunu düşünüyorum, çünkü genelde sıkıntılarım yemekten sonra şiddetleniyor. Bu ülkede büyük bir çoğunluk yemeklerden sonra diş fırçalamaz ama hiçbir rahatsızlık da duymaz. Çünkü tükrüğü gerekeni yapar. Benim gibi insanlarda maalesef bu hastalıktan dolayı özellikle yemeklerden sonra bakteriler hızla mı yayılıyor, ortaya mı çıkıyor ne oluyorsa huzursuzluk ve koku şiddetleniyor.
Tükrük takviyesi vardı; Oral Balance Gel artık memlekette yok! Bize zaten sadece makarna, kömür ve yol lazım!
çok yeni tecrübedir, Fresh'n White isimli konsantre gargarayı deniyorum gerçekten başarılı diyebilirim. Diş macunu üzerine bir damla ile dişleri, fırça üzerine bir damla ile dili fırçaladıktan sonra, yarım çay bardağı kadar suya 5-6 damla ile gargara yapınca:
Dildeki pas tamamen gidiyor,
Tükrük kokusu neredeyse kayboluyor,
Dildeki yanma çok azalıyor,
Ağız için huzursuzluk yok denecek kadar az.
Çok pahalı birşeyde değil.
Denemenizde fayda var.
Görüşmek üzere...
|