Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Burundan gelen koku

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Ben iyileştim
Forum Tanımlaması: Ağız kokusundan kurtulup iyileştiyseniz bize anlatınız
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1786
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 09:22
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Burundan gelen koku
Mesajı Yazan: zeynep
Konu: Burundan gelen koku
Mesaj Tarihi: 24-Mayıs-2015 Saat 11:02
arkadaşlar benim burnumdan da kötü koku geliyordu internetten her araştırdığım yer ağız ve burundan gelen kokuyu özellikle burundan gelen kokuyu geniz akıntısı ve sinüzite dayandırıyordu kesin neden budur diyorlardı bende geniz akıntısı ve sinüzit vardı diye biliyodum doktor söylemişti ya geniz akıntısı ve sinüzit geçti yada hiç yoktu bilmiyorum ama koku hala duruyo yani demek istiyorum ki burundan gelen kokunun nedeni sinüzit olmayabilir.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Cnsmh
Mesaj Tarihi: 24-Mayıs-2015 Saat 11:21
Merhabalar..Bende yeni uye oldum sorunumuz malum..benim sikayetim de bu baslikla ilgili oldugu icin buraya yazmak istedim..Dediginiz.gibi sadece sinuzit olmayabiliyor..bende yaklasik 7 yildir bu sorunla ugrasiyorum dis hekimine defalarca gittim ama bi sonuca varamadim..sinus filmi vs cekildi ama sinuzitim yok..en son batin ultrasonda 'yogun intestinal gaz' bulundu..bunun icin ilac kullandim ama bi faydasini goremedim..kokunun.burundan geldigine eminim..ancak siyle bir durum da var 3 tane yirmilik disim var bunlardan ikisi yanaga dogru cikti yani yamuk..koku bundan.kaynaklanip burundan gelebilir mi..tecrubeli arkadaslardan ve murat hocam dan bunu ogrenmek isterim..bir de yogun intestinal gaz nedir bilen cevaplarsa sevinirim..iyi gunler

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 24-Mayıs-2015 Saat 13:01
Benim de burnumdan geliyordu. Hala geniz akıntısı ve sinüzit oluyor ama koku yok.

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 26-Mayıs-2015 Saat 08:37
bende ilk önce yirmilik zannettim ve hepsini çektirdim çünkü tamamen çıkmamıştı ve yamuktu ama sanmıyorum çünkü ben çektirdikten sonra koku gitmedi bende murat hocama şunu sormak istiyorum benim diş etimin içinde bir tane gömülü diş var ama yıllardır var dışardan bakılınca görünmüyo sadece diş eti hafiften şiş gibi görünüyo koku ise 3 yıldır var sende bir film çektirip büyüyo mu diye bakıyorum ama büyümüyo öyle duruyo doktor bu sana özel bişey değil korkma dedi büyümüyosa sorunda yok dedi sizce dişi ordan çıkartıyım mı

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 26-Mayıs-2015 Saat 13:18
Müsadenizle "bunları biliyor muydunuz" başlığında cevap vereyim. Böylece tekrarlayan sorularda bireyler ilk nereye bakacaklarını bilirler. Çift cevap vermemiş oluruz vs..
-M

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat