Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bir soru

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1797
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 12:44
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: bir soru
Mesajı Yazan: uzgun
Konu: bir soru
Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2015 Saat 20:53
herkes yakinina koku var mi diye sora bilrimi bi sey deniceyiz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: anamuur
Mesaj Tarihi: 28-Mayis-2015 Saat 16:52
arkadaslar bende sizler gibi yillardir bu sorunla ugrasiyorum dün cesaretimi topladim bir arkadasima benden rahatsiz edici bir koku aliyo musun dedim anlamadim ne diyosun filan dedi anlattim iste sonrada saçmalama ne ilgisi var dedi biraz daha israr edince bence psikologa gitmelisin manyak misin yok koku filan dedi hala inanmadim iki kere yemin etti koku yok diye. lütfen herkes yakinina sorsun kokunun olup olmadigini ben hala inanamiyorum ama arkadaslar psikolojik olabilir yanlis hatirlamiyosam siteden iki kisi istanbuldan galiba görüsmüstü ve ikiside birbirinden hiç koku almamis belkide hepimizki psikolojiktir. içinizden bende koku kesin var diyenler olabilir ama rica ediyorum yapacaginiz tek sey yakininiza kokunun olup olmadigini sormak bakalim sizler ne cevap alacaksiniz. bide Olfaktör Referans Sendromu nu internetten açip okuyun arkadaslar tam bizi anlatiyo

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 28-Mayis-2015 Saat 19:02
Yardimi olacaksa,ben sordum cook hafif var dedi yakinlarim.
Ama kesinlikle rahatsiz edici degil,dediler.

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 29-Mayis-2015 Saat 09:19
Demek ki psikolojik olanlar var aramizda. Gerçekten agiz kokusu oldugunu zannediyorlar. Çok ilginç bir durum. Acaba neden dolayi bu psikolojiye bürünüyorlar ki? Bana gelince bazen 3-4 metreden insanlar rahatsiz olup agzin çok fena kokuyor diyorlardi. Sag olsun ailem direkt konusur laf evirip çevirmez :D

Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 29-Mayis-2015 Saat 21:25
Burnundan koku cikanlara aciyorum gercekten. Hani ter kokuyorsun falan deseler biraz utanirsinda agzin kokuyor denmesi cok rencide edici :D

Mesaj Tarihi: 30-Mayis-2015 Saat 20:45
ben psikolojik oldugumu dusunmuyorum kimle konussam burnunu kamufle ediyo suratlarini eksitip agzima bakiyolar ama gecen gun arkadasima sordum sacmalama ne kokusu dedi yemin etti kiz neye inanacagimi bende sasirdim. bir kac yil önce abim soylemisti bana agzin kokuyo diye onu gectim insanlarin hareketlerinden anlasiliyo kokup kokmadigi ama arkadasimin yemin etmesi sacmalama demesi beni cok sasirtti

Mesajı Yazan: latte
Mesaj Tarihi: 31-Mayis-2015 Saat 01:25
bence insanlarin hareketlerine faZla takilmamak gerek.geçen yil bi arkadasim herkes benimle konusurken geri çekiliyor agzini burnunu kapatiyor nolur varsa söyle nefesim mi kokuyor demisti.sarimsak yediginde bile agzi rahatsiz edici sekilde kokmayan birisi, ona da söyledim ayni sekilde kokmuyor hiç endiselenme diye ama o kadar emindi ki insanlarin davranislarindan, çok zor ikna oldu.

Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 31-Mayis-2015 Saat 20:48
Murat bey tukruk ve mukos kulturu testinde candida albican cikti dilimdeki beyazligin veya kokuya sebeb olabilirmi sizce.

Mesajı Yazan: umutsuz
Mesaj Tarihi: 31-Mayis-2015 Saat 21:02
bu psikolojiyle yasamak çok zor gerçekten.bir gün iyilessek bile bunu tamamen atlatmamiz zaman alacak gibi görünüyor.

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 31-Mayis-2015 Saat 23:30
Sevgili Anamur,benle Bir hayalim var,adli arkadas bulusmustuk ve evet ikimizde 1birimizden kotu koku alamamistik.
Bu arada kotu kokuyu duymak kisiden kisiye degisir diye dusunuyorum.Cunku bir kardesime koklatirken ve koku kesinlikle yok derken,diger kardesim az bisi var,diyor.
Yani herkesin kokuyu alma duyusu farkli sanirim.
Bu konuda bilimsel aciklamayi ancak Murat Hocamiz yapabilir.

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 01-Haziran-2015 Saat 07:18
Orjinalini yazan: evian

Murat bey tukruk ve mukos kulturu testinde candida albican cikti dilimdeki beyazligin veya kokuya sebeb olabilirmi sizce.

Forumda "bunlari biliyor muydunuz" basligini açin.
"Candida ve agiz kokusu" etiketki konuyu bulun ve okuyun.
Anlasilmayan bir sey varsa lütfen sorun

-M

Mesaj Tarihi: 01-Haziran-2015 Saat 12:20
Gittigim doktorda agiz kokusu yapar diyor hocam bide dogru duzgun ilacda icemiyorum avrupa ulkesindeyiz gélatine var iclerinde alkol var magnésium strate var ilaclarin nerdeyse tamaminda :( komple taramadan gectim bakmadiklari organ kalmadi heesey cok iyi dediler kanda asiri a.c.e buldular. Bide sinuzit ve mukosal kalinlasma hocam geniz akintim vvar be genzimi bogazimi yakip irite yapiyor sanki hep bronsitim hep genzime cogu zaman renkli akinti birikiyor ve hatta burnumdada mukos birikiyor tum gun burun scanlarimi size postayla gondermistim hocam birden fazla sorun gormustunuz ama ben email inizi okumadanz sildim sanirim yazdiklarinizi goremedim 7 kbb uzmanina gittim hepsi ayri sey soleyip ilaci yaziyolar dort kez opération gecirdim degisen bir sey olmadi Hayirlisi insaAllah.

Mesaj Tarihi: 01-Haziran-2015 Saat 12:48
mahoni evet haklisin kokuyu duymak kisiden kisiye degisir ama bir taraf yok derken diger tarafinda cok kotu yuz burusturmasi ilginç degil mi. bir tarafta evde odaya girdigimde daha agzimi bile acmadan herkesin burnunu kapatmasi yada insanlarla konustugumda ellerini burunlarindan cekmemesi cok kotu olmasi var diger taraftan da arkadasimin koku yok sacmalama diyip yemin etmesi var ikisi birbirine cok zit senin dedigin gibi kardeslerinden birinin kokunun yok demesi digerininde cok az var demesi gibi degil kime inanacagimi sasirdim insanlarin hareketlerine bakarsam hemde cok rahatsiz edici bir koku var bende. sordugum arkadasimda cok titiz birisidir insanlarla tanistiginda dusunur mutlaka acaba dis ipi kullaniyo mudur diye o kadar abarti bir titizligi vardir

Mesaj Tarihi: 01-Haziran-2015 Saat 12:50
evian ben de dilim için doktora gitmistim verdigi ilacin prospektüsünü okudum candida mantarininda adi geciyodu. ilaci kullandigim surede dilimdeki pas gitti ama kokuya hic faydasi olmamisti

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 01-Haziran-2015 Saat 16:50
Orjinalini yazan: evian

...makas... 7 kbb uzmanina gittim hepsi ayri sey soleyip ilaci yaziyolar dort kez opération gecirdim degisen bir sey olmadi Hayirlisi insaAllah.

Yanlis animsamiyorsam geçtigimiz sene siz tam olarak iyilestim diyordunuz? Yanlis mi animsiyorum? Baska gelismeler mi oldu?
-M

Mesaj Tarihi: 01-Haziran-2015 Saat 18:24
Anamuur. Ben cok kotu hissediyorum genzimi zimparalanmis gibi bence sinuzit ve geniz akintisi birikimine bagli anflamasyondan dolayi oluyor faranjitte cabasi .ama en dogrusunu Allah bilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat