Helikobakteri icin kan testi
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1801
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 23:49 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Helikobakteri icin kan testi
Mesajı Yazan: ncort
Konu: Helikobakteri icin kan testi
Mesaj Tarihi: 04-Haziran-2015 Saat 18:29
Bugun kanlari verdim. Bir tanesini mikrobiyoloji laboratuarina goturmem soylendi. Oglede sonra sonuclari sonuclari aldim. Hemogram tsh glikoz urik asit vs ye bakilmis. Birde IgE diye birsey var. O normal gozukuyor. Helikobakteride daha baska antikorlara bakiliyormus.
Simdi kafami karistiran su. Mikrobiyoloji laboratuarindaki adam 1 hafta sonra gel dedi. Bu 1 hafta sonra cikacak olan sonuc ne oluyor bilginiz var mi?
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 09-Haziran-2015 Saat 13:38
Evet kan sonucum cikti. Helikobakter yokmus :( Keske sorunum bu olsaydi da cozseydik.
Negatif 0.79 yaziyor sonucta. 1.1 den buyukse pozitif oluyormus. 0.8-1.1 arasida sinir degerlermis.
Ama ben yinede su brokoli kurunu yapacagim. Kan testi tam dogru sonucu vermeyebilirmis sanirim.
|
Mesaj Tarihi: 09-Haziran-2015 Saat 13:50
Murat hocam dil arkasinda diski kokusu varsa bu ne anlama gelebilir ona gore diger testleri yaptirayim.
Benim midemden falan koku gelmiyor. Hatta bitter cikolata dil arkasina yapistigindan kokuyu kisa sure kesiyor. Mide taraflarindan gelse kesemez sanirim.
Diski kokusuyla ilgili yazinizi okudum ama mideden veya akcigerlerden bahsetmissiniz. Bende sadece dil arkasinida olduguna gore neden suphelenmeliyim?
Bu kasinti ile agiz kokusu arasinda bir baglanti var sanirim cunku ikiside kucuklukten beri var.
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 09-Haziran-2015 Saat 19:14
Hemen söyleyeyim kandab Heklicobcter pylori teshis edilmez. Fevkalade degersiz ve özgün olmayan bir testtir. Üre nefes testi veya biyopsi en dogru teshistir.
Dilinizin arkasindan geliyorsa ne kokusu oldugunun ne önemi var? Madem yerini biliyorsunuz neyi ariyorsunuz. ? Dilinizi arkasindan geldigi belli ise diski kokusu, veya idrar kokusu veya çürümüs et kokusu veya baska bir seyin kokusu olmasi neyi degistirir?
Yerini bulduysaniz temizlemeniz yeterli olur diye düsünüyorum.
-M
|
Mesajı Yazan: Ben ❤
Mesaj Tarihi: 27-Temmuz-2022 Saat 16:29
Arkadaslar kan, idrar, gaita örnegi verdim helikobakter mikrobu var mi diye. Sonuç negatif çikti ama hala nefes kokum var. Sizce testler yanlis mi yoksa olsaydi kesin çikar miydi?
|
Mesajı Yazan: Melina
Mesaj Tarihi: 27-Temmuz-2022 Saat 21:32
Nefes kokusunun tek sebebi h.pylori midir? Baska sebepleri olabilir neden onun üzerinde israr ediyorsunuz test negatifse
|
Mesajı Yazan: Ben ❤
Mesaj Tarihi: 28-Temmuz-2022 Saat 19:27
Orjinalini yazan: Melina
Nefes kokusunun tek sebebi h.pylori midir? Baska sebepleri olabilir neden onun üzerinde israr ediyorsunuz test negatifse |
Çünkü diger sonuçlarim hep normal akla Sadece bu mikrop geliyor.
|
|