bitmeyen geniz akıntısı
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiğiniz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1832
Tarih: 13-Aralık-2024 Saat 13:42 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: bitmeyen geniz akıntısı
Mesajı Yazan: blanche
Konu: bitmeyen geniz akıntısı
Mesaj Tarihi: 25-Haziran-2015 Saat 12:16
10 yildir cekmekte oldugum agiz kokusunun sebebinin burnumdaki egrilik ve bu sebepten meydana gelen geniz akintisi oldugunu murat hocamin muayenesi sonucu bir kac ay once ogrenmistim,septoplasti ameliyatindan sonra ilk defa agiz kokum % 0 lara kadar inmisti,yasadigim sevinci tarif edemem.ameliyattan sonra burnumun icine el feneri ile baktigimda burun duvarim duz ve beyaz renkteydi,suan ise kirmizi renkte ve icinde balon gibi bir olusum mevcut.simdi saygi deger murat hocam ve benimle ayni sorunu yasayan saygi deger dostlarima sormak istiyorum;boyle bir durumun sebebi ne olabilir ve bundan sonra ne yapmam gerekir?bunun kalici bir cozumunun olmadigi yazilmis,oylemi gercekten?cevabiniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 25-Haziran-2015 Saat 12:21
sunuda belirtim nidazol kullandigimda deniz suyunu burnuma cektigimde ve otrivine burun spreyi kullandigimda koku kayboluyor.
|
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 27-Haziran-2015 Saat 11:10
dostum mrblar beni unutma haberlerselim sorunumuz ayni
et sismis bu kadar basit bende de oyle sabahalari flash tutyorum telefonun , burnumun icine ve kirmizi goruyorum et sismis bildgin... bende blmiyorm napcaz
|
Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 27-Haziran-2015 Saat 17:49
Peki agziniz ne kokuyordu?
|
Mesaj Tarihi: 27-Haziran-2015 Saat 18:38
Merhaba.ozelden mesaj gonderecektim ama olmadi.tam olarak ayni sorunu yasiyosak cozumude aynidir diye dusunuyorum.benzer sorunu yasayan diger arkadaslarla birlikte ortak bi cozum yolu bulabilirmiyiz acaba..
|
|