fark ettiniz mi ?
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1851
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 17:42 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: fark ettiniz mi ?
Mesajı Yazan: rifki
Konu: fark ettiniz mi ?
Mesaj Tarihi: 21-Temmuz-2015 Saat 17:56
merhabalar. forum üyeleri bilirler , hastaligi yenenlerin birçogu foruma birdaha girmiyor ve biz de durumundan haberdar olamiyoruz. diyecegim o ki ; foruma üye olupta uzun zamandir girmeyenleri ya da kurtuldugundan emin oldugunuz biri/ birileri var mi ?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: blanche
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2015 Saat 20:36
Mesajı Yazan: rifki
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2015 Saat 18:39
evet onu ben de fark ettim. hatta simdi sizin söylemeniz üzerine eski yazismalarimda kendisini gördüm. burun kaynakli sikinti yasadigindan bahsetmis. kurtulmustur umarim. kendisine tekrar yazdim son durumunu paylasir misin diye ama sanirim görmedi. keske kurtulanlar bir geri dönüs yapsa ne kadar güzel olur.
|
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 25-Temmuz-2015 Saat 08:34
Her türlü seyi deneyip onlarca doktora gidip bir sürü test yaptiran ama sonunda psikolojik oldugu ortaya çikan iki üç arkadas vardi.
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 25-Temmuz-2015 Saat 15:01
Orjinalini yazan: rifki
merhabalar. forum üyeleri bilirler , hastaligi yenenlerin birçogu foruma birdaha girmiyor ve biz de durumundan haberdar olamiyoruz. diyecegim o ki ; foruma üye olupta uzun zamandir girmeyenleri ya da kurtuldugundan emin oldugunuz biri/ birileri var mi ? |
Biraz önce iyilesen ve iyilestiginden tatmin olan birisine böyle bir forumdan bahsettim, buradaki insanlarin iyilesen birilerinin agzindan bir seyler duymak istediklerini anlattim.
Forumun adresini versem üye olup bize yasadiklarinizi isim vermeden anlatir misiniz dedim.
Forumu biliyorum dedi. Aman aman istemem, siz anlatin benim yerime dedi.
Daima ayni sey oluyor. Bireyler, mazisindeki karanlik oldugunu düsündügü noktaya düsünsel olarak bile geri dönmek istemiyor. Gasp magdurunun ifade vermek istemeyisi, iflas, kaza, yaralanma veya benzeri felaketlerin hatirlanmak istemeyisi gibi.
-M
|
Mesajı Yazan: blanche
Mesaj Tarihi: 13-Agustos-2015 Saat 00:59
ormes kullanici isimli arkadasta iyilesti diye tahmin ediyorum.sorununun burun kaynakli oldugunu dusunuyodu.insallah iyilesmistir.
|
|