iyileştim galiba
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Ben iyileştim
Forum Tanımlaması: Ağız kokusundan kurtulup iyileştiyseniz bize anlatınız
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1885
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 10:00 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: iyileştim galiba
Mesajı Yazan: effect
Konu: iyileştim galiba
Mesaj Tarihi: 10-Eylül-2015 Saat 03:37
Arkadaşlar herkese merhaba
Aylardır artık forumu takip etmeyi bırakmıştım. Hayattan ve her şeyden tamamen umudumu kestiğim için...Sorunum hem mide hem geniz kaynaklıydı. Midem düzelse geniz akıntısı, o iyileşse mide başlıyordu. Sonra farkettim ki, mide kaynaklı kokunun önüne hiçbir şekilde geçemiyorum. 2 metreden duyuluyor. Midemi ne yaparsam yapayım iyileştiremedim yılladır.o kadar felaket şeyler yiyip içtim ki iyileşeyim diye. geniz akıntısı da midenin aşırı asiti nedeniyle oluşan bir yan etki olduğunu farkettim. çünkü onca kbb doktoru yanılmış olamazdı.
En son artık bir okuyan üfleyen bir hocaya gittim. Hastayım dedim. Şİfa için okumasını istedim. Bana dua okudu ve bir sürü dua verdi hergün okumam için.
1 ay sonunda birden alerji testi yaptırmak geldi aklıma.
pinnrtest. Murat Hocama da danışmıştım hatta okuyanlar varsa.
Test sonunda 2 gıdaya ileri derece alerjim çıktı. Biri özellikle 1-2 güne bir tükettiğim bir şeydi. Adını vermeyeceğim çünkü çok nadir şekilde bunun alerjisi olurmuş .
sizi de yanlış etkilemesin.
bunu yemeği kestiğim günden itibaren inanılmaz bir hızda mide sorunlarım bitti. Midemden gelen o yoğun asit bitti. Bana bile gelen koku bitti. geniz akıntım bitti. aslında bu testi 3 yıl önce yaptıracaktım ama güvenmediğim için mi nedir vazgeçmiştim.
şuan 1 hafta önceki durumuma bakarak %90 iyileştim.
ki daha 1 hafta oldu.
özelden alerji yapan şeyi yazabilirim isteyene.
alerji testi yaptırın arkadaşlar. bu kadar mı anormalim diye düşünürken o kadar basit şekilde çözüldü ki sorun.
sevgiler.
effect
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 10-Eylül-2015 Saat 16:49
nerede kaça yaptırdın ? konuyu yazman daha iyi herkes pm isteyecektir.
|
Mesajı Yazan: bad-ı saba
Mesaj Tarihi: 10-Eylül-2015 Saat 18:06
yaptırdığınız testin tam olarak adı nedir? nerede yaptırdınız? hangi bölüme gidip yönlendirildiniz? yoksa direkt gidip ben alerji testi yaptırmak istiyorum mu dediniz? biraz açıklayıcı bilgi verirseniz bilgilenmiş oluruz.
|
Mesaj Tarihi: 10-Eylül-2015 Saat 20:28
testin adını yazdım ilk mesajda. pinner test arkadaşlar.netten araştırın.
|
Mesajı Yazan: cuma
Mesaj Tarihi: 10-Eylül-2015 Saat 21:03
Adini yazarmisin alerji yapan seyin lutfen..ayrica alerji agiz kokusu mu yapiyor yani anlamadim tam olarak
|
Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 10-Eylül-2015 Saat 23:50
Eyvallah kardesim sagolasın.
15 gun once benimde aklıma geldi alerji testi.Hatta midesi cogu zaman rahatsızlanan kardesime bile git alerji testi yaptır,belki bazı seylere alerjin vardır,demiştim.
Bende bi yaptırayım bakalım ne cıkacak...
|
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2015 Saat 09:37
arkadaşlar midesinde aşırı yanma asit vs hissetmeyenler pek umutlanmayabilir.
benim mide kaynaklı kokuları bastırmam imkansız hale geldiği için yaptırdım.
|
Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2015 Saat 11:52
Yıllar önce yazdım foruma, kuzenimin ağız kokusu alerji hapı içince geçiyor diye. Alerji bir ağız kokusu nedenidir.
|
Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2015 Saat 12:57
Asit ve agiz eksimesi kotu tada galiba bir sey buldum tabiki isin uzmani doktor ! Bana fransada doktor bir ilac verdi insan agzino cok temiz hissediyor turkiyede varmi bilmiyorum ama ismi oligosol ´icerigi ise cuivre,or be argent yani bakir altin ve gumus
|
Mesajı Yazan: karo01
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2015 Saat 20:10
ağız kokusu na ne kadar etki ediyor kardeş
|
Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2015 Saat 23:46
Alerji testini devlet hastanesinde yaptirabilir miyiz? Ozelde cok pahali mi olur?
|
Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 14-Eylül-2015 Saat 12:42
Simdilik bir sey diyemiycem
|
Mesaj Tarihi: 19-Eylül-2015 Saat 00:07
Arkadaşlar şunu da belirteyim, iyileştim denemez.
mide sıkıntıları stresle beraber geri geldi.
sadece alerjik gıdadan uzak durmakla olmuyor.
|
|