Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tip4 agiz kokusu

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1887
Tarih: 19-Ocak-2025 Saat 23:52
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Tip4 agiz kokusu
Mesajı Yazan: Dertbuyuk
Konu: Tip4 agiz kokusu
Mesaj Tarihi: 11-Eylül-2015 Saat 00:17
Hocam tip 4 agiz kokusunun en belirgin ozellikleri nedir ve pharmol zn kullanarak bu azaltilabilir mi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 11-Eylül-2015 Saat 08:01
Birinci sorusu güzel olan pek üyemiz olmadi.

Hemen söyleyeyim PharmolZn nefes kokusuna (yani Tip4 agiz kokusuna) etkili olmaz.

Eger PharmolZn 10 dakika bile etkili oluyorsa agiz kokusu Tip 4 degildir.

Ayirt edici özellikler suradadir:
http://www.nefes.kokusu.org/

-M

Mesaj Tarihi: 11-Eylül-2015 Saat 16:30
Cok tesekkurler hocam. Izninizle bi sorum daha var. Ben yaklasik 8 sene once epilepsi hastaligi gecirdim ve hatirladigim kadariyla o zamandan beri bu dert bende var acaba o boyle bir seye sebep olmus olabilir mi?

Mesaj Tarihi: 11-Eylül-2015 Saat 23:32
Yine güzel soru
Gelen gaza bagli. eger organik gaz atiyrosaniz kullandiginiz ilaca bagli olabilir.
-M

Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2015 Saat 00:35
Cok tesekkurler hocam allah razi olsun

Mesajı Yazan: firindamakarna
Mesaj Tarihi: 17-Eylül-2015 Saat 15:49
hocam tip4 nefes kokusunda ornisid fort gibi Ornidazol içeren antibiyotikler faydali olur mu? Çünkü bunu kullandigim da gecici bir süre geçtigini hatirliyorum fakat helipak seti hiç yardimi olmadi.. Iç hastaliklarina gitmeli miyim akciger için?

Mesaj Tarihi: 17-Eylül-2015 Saat 16:56
Orjinalini yazan: firindamakarna

hocam tip4 nefes kokusunda ornisid fort gibi Ornidazol içeren antibiyotikler faydali olur mu?

Tip 4 agiz kokusuna sebep olabilen düzinelerce hastalik vardir. Her birisi için size verilebecek cevap farklidir
-M

Mesajı Yazan: marln
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2016 Saat 09:27
hocam nefes kokusu olan bi insanin vucut kokusu proplemide var.vucut kokusu bi ip ucu olabilirmi ?

Mesaj Tarihi: 31-Mart-2016 Saat 11:14
Orjinalini yazan: marln

hocam nefes kokusu olan bi insanin vucut kokusu proplemide var.vucut kokusu bi ip ucu olabilirmi ?

Tek basina buna bakarak bir sey söylemek pek isabetli olmayabilir ama genellikle Tip 4 agiz kokusuna uyar
-M

Mesajı Yazan: mmkk
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2016 Saat 17:34
Hocam brnim vucut kokum yok yani ne terim kokar nede vucudum ama problem agizkokusu sabahlari burun tikanikligina bagli agizda kuruluk yutkununca bogazda acima var

Mesajı Yazan: Hope
Mesaj Tarihi: 15-Nisan-2016 Saat 20:58
Murat hocam yine ayni konuyla yardiminizi istiycektim.Disçi,dahiliye,kbb,cildiye.. gitmedigim yer kalmadi elimde elle tutulur tek sey nefesimde hidrojen tespit edilmesi laktoz intoleransindan dedim süt ürünlerini kullanmiyorum hala birsey degismedi.Gastrolojiye gidicem lütfen yardim edin bu hidrojen gazinin sebep oldugu hastaliklar neler hepsinin testini istiycem.Ben artik çok yoruldum.Insanlar tarafindan ezilmekten,dört duvar arasinda yasamaktan cana yakin güler yüzlü konuskan hayalleri olan biriyken evden çikmayan yabani gibi denilmesinden bunaldim.Doktorlar basindan atiyor,önemsemiyorlar.Ne yapabilirim hangi hastalik yapiyor bu gazi testlerini isticem lütfen.

Mesaj Tarihi: 16-Nisan-2016 Saat 09:34
Ülkede çok az yerde nefesinizdeki H2 gazini ölçtürebilirsiniz. Kokusuz bir gazdir.

Sizin nefesinizde mi, burnunuzda mi , agzinizda mi bu gaz var ve kaç ppm?

Açlikta mi? Toklukta mi var?
-M

Mesajı Yazan: Hope
Mesaj Tarihi: 16-Nisan-2016 Saat 12:03
Evet hocam malesef öyle.Nefesimde 20 ppm ,açken ölçüm yapildi.Koku açkende tokkende var hocam degismiyor.

Mesajı Yazan: marln
Mesaj Tarihi: 20-Nisan-2016 Saat 07:23
hocam ben her ay deposilin ignesi vurduruyorum bu igne nefes kokusuna sebeb verebilirmi

Mesaj Tarihi: 20-Nisan-2016 Saat 16:38
Depolu penisilin agiz veya nefes kokusu yapmaz diye biliyorum
-M

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat