CB12 Agiz Kokusu Için Gargara ?
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1894
Tarih: 19-Ocak-2025 Saat 19:07 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: CB12 Agiz Kokusu Için Gargara ?
Mesajı Yazan: bikkinnn
Konu: CB12 Agiz Kokusu Için Gargara ?
Mesaj Tarihi: 18-Eylül-2015 Saat 16:23
Reklamda gördüm bu cb12 gargarayi. Ben de ne zamandir geçici olsa da özgüvenim artsin diye bir çözüm ariyordum. Acaba kullananiniz var mi ya da Murat Hocam siz ne düsünüyorsunuz? Okulum için almak istiyorum da yorumlarinizi bekliyorum..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 18-Eylül-2015 Saat 21:06
Bu gargarada alkol bulunur.
Alkol agiz kokusunu artirir, koku yoksa yapar.
-M
|
Mesaj Tarihi: 19-Eylül-2015 Saat 12:47
Anladim peki var mi bir gargara öneriniz ??
|
Mesajı Yazan: biyolog
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2015 Saat 13:46
CB12 de alkol çok düsük oranda vardir, cb12 nin yayinlanmis klinik çalismalari mevcuttur ,PATENTLI bir
üründür, agiz kokusunu ortadan kaldirdigi klinik çalismalar ile kanitlanmistir.
cb12.com.tr den tüm bilgilere ulasabilirisiniz.
|
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2015 Saat 16:07
Pratikte bu sonuclar pek elde edilemiyor malesef listerin ile ayni katagoride bir urun ve ayrica bu kadar reklam yatirim varken neden boyle bir urun uretiyorlar anlamak guc kronik agiz kokusuna uzun sureli sonuc saglamiyor
|
Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2015 Saat 23:04
Bir saglik ürününün, kurulusunun, müessesesinin, ilacin, hastanenin reklamini görüyorsaniz mutlaka uzak durun!!! Altin kuraliniz bu olsun
|
Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2015 Saat 15:00
Murat Hocanin yarattigi gargarayi neden kullanmiyorsunuz?
|
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2015 Saat 17:00
Murat hocanin 'ürettigi' gargarayi kullanmiyorum çünkü nerden alabilirim bilmiyorum
|
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2015 Saat 06:54
Orjinalini yazan: bikkinnn
Murat hocanin 'ürettigi' gargarayi kullanmiyorum çünkü nerden alabilirim bilmiyorum |
Hemen düzelteyim:
Ben gargara üretmiyorum, satmiyorum, satisindan 1 tek kurus dahi kazancim yok. Sadece gelistirdigim bir formül var. Çözüm ilaç üretiyor. Benimle ticari bir iliskisi yoktur.
Bu web sayfasinin altinda temin etmek için link ve telefon var:
http://www.pharmolzn.com/ - http://www.pharmolzn.com/
|
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2015 Saat 07:23
Listerin, cb12, andoreks, klorheks, basta olmak üzere piyasamizdaki gargaralarin çogunda alkol bulunur. Alkol vücuda girince 5 farkli moleküle dönüsür. (Solomons G, 2002)
Formik asit
Asetik asit
Asetaldehit
Dietil eter
Formaldehit
Bunlarin hepsi birbirinden çirkin kokar ve kanser yapicidir (Elmore JG, 1995)(Lachenmeier DW, 2009)
Bir de söyle bir durum var
cb 12 içinde alkol vardir, 55 liradir paramizin önemli bir kismi yurt disina gider.
PharmoLZn içinde alkol yoktur 15 liradir, paramizin hepsi Türkiye'de kalir.
-M
(Not: Benim PharmoLZn ile hiç bir ticari iliskim yoktur)
|
Mesajı Yazan: hastaadam
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2015 Saat 14:30
Degerli hocam iliskiniz olsa ne olur sizin para kazanmaniz -hakettiginizi- elde etmeniz bizim hosumuza gider siz üretebilirmiyiz herhangi bir gargara sanirim bu konuda ülkedeki en bilgin kisi sizsiniz. Bi de bana kronik tonsilit teshisi kondu kesinlikle alinmali dedi doktor o sürede "farhex" adli gargara verdi kullaninca çok ise yaradi sikintim ne olabilir?
|
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2015 Saat 20:45
Biyolog arkadasim, sanirim daha önce de forumda böyle bir baslikta yazdin. O baslikta Murat Hoca ile tartismaya girdiginizi hatirliyorum. Murat Hoca'yi ürünü kötülemekle suçlamistin. Murat Hoca da sana alti yedi soru sormustu ama bir daha foruma girmemistin. Bu nickle yeni üye oldun heralde, ayni kisi degilsen kusura bakma. Sirketinizin baska çalisani da olabilir.
CB12 reklâmlari çoktan yoktu, ekranlarda yeniden çikmaya basladi. Belki de "Tip-1 agiz kokusu için etkilidir." demeniz lazim. Bilimsel arastirmalar varsa hangi tip kokuda etkili oldugunu da ölçmüs olmaniz lazim. Verdiginiz site adresinde de pek bilgi yok, sallapati hazirlanmis bir siteye benziyor veya yabanci siteyi çevirip Türkçe olarak yayina koydunuz.
Yurtdisinda SB12 adiyla satilan ürünün çakmasi mi acaba, yoksa ad degisikligi mi yaptiniz? SB12'nin tablet formu da var, CB12'nin var mi?
Geçen kis kullanmistim, sanki biraz etkili oldu. Iddiali degiller ama sabahki dogal-kötü kokuyu kesmisti. Sadece Tip-1 kokusu(agiz içi) olduguna emin olan arkadaslar pahali demezlerse kullansinlar bence. Yalniz dikkat edin, içindeki klorheksidin uzun vadede dis sararmasi yapiyor diye hatirliyorum.
|
Mesajı Yazan: Betull
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2015 Saat 23:38
Etkisi oluyo tip 1için muhtemelen bende geniz akintisi var. Bi süre sonra degisik bi tad birakiyo. Geçici çözüm olarak kullaniyorum
|
Mesaj Tarihi: 26-Eylül-2015 Saat 18:03
forumdaki eski bir gönderide yada baska bir yerde okumustum tam olarak hatirlayamiyorum ama klorheksidinin uzun vadede kullanimi agizdaki bazi bakterilerinde daha aktiflesmesine neden oldugu için kokuyu arttirmasi gibi bir durumda var bu ürünü deneyecek arkadaslarin belirli araliklarla kullanimi birakip bir günlük süre içerisinde durumlarini takip etmelerinde fayda var açikçasi bu ürünü ilk çiktiginda bende kullandim fakat beklentimi karsilamadi
|
Mesajı Yazan: fenerbahce20
Mesaj Tarihi: 09-Ekim-2015 Saat 22:02
Arkadasim bu gargarayi bi kullanan pisman bie kullanmayan.Ben kullandim saka gibi ama agiz kokum artti bence,hatta psikolojik sandigim bu koku yoktu ama var olmaya basladi.tamamen bi fiyasko fiyatida 35 tl filan hiç bosuna 35 tl ni harcama.Dil firçasi filan al o paraya en azindan koku orasi kaynakli olmasa bile bakim ürünü sonuçta.
|
Mesaj Tarihi: 10-Ekim-2015 Saat 07:57
Evet tabi.
Dogru tespit etmissiniz. Bir ürünün içinde alkol var ise agiz kokusu artacaktir, koku yoksa bile baslayacaktir.
Sadece Oderol, oxyfresh ve pharmolzn içinde alkol yoktur, bildigim kadariyla.
-M
|
Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 14-Ekim-2015 Saat 20:01
Merhabalar herkese.
Ben zaten Murat Hocamin urettigi gargara,demedim; yarattigi,dedim.
|
|