Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ALLAH Şükürler olsun

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1900
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 18:54
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: ALLAH Şükürler olsun
Mesajı Yazan: Arayan
Konu: ALLAH Şükürler olsun
Mesaj Tarihi: 24-Eylül-2015 Saat 09:14
Selamunaleykum Sn Murat Aydin hocam ve bu hastaliktan muzdarip arkadaslar hepinizin kurban bayramini kutluyorum .Bende kendimi bildim bileli aqzim cok kotu kokar.Ben bu sorunun cozulmez olduqunu sanirdim .Bu konuda once ALLAH CC a hamdusenalar ederim sukurler olsun.Sonrasinda Dr Murat Aydin hocamizdan ALLAH CC razi olsun kendisinin sitesinden oqerendiklerimden tip 1 hastasi olduqumu oqrendim cinkolu urunlerle sorunu kontrol altinda tutmaya calisiyorum ALLAH CC sukurler olsun .Sevgili hocam tip 1 icin cinkolu macunla fircalayip sonra cinkolu gardara yaptiktan sonra tekrar cinkolu macunla tekrar dilimizi fircalamak etki suresini uzatirmi siz bize nasil bir yontem onerirsiniz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 24-Eylül-2015 Saat 23:04
Cogumuzun sorunu bence mukosal geniz birikintisi ve sulfur aciga cikaran bakterilerin proteini parcalamalari

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2015 Saat 09:28
Orjinalini yazan: Arayan

tip 1 icin cinkolu macunla fircalayip sonra cinkolu gardara yaptiktan sonra tekrar cinkolu macunla tekrar dilimizi fircalamak etki suresini uzatirmi siz bize nasil bir yontem onerirsiniz

çinkolu (olması tercih edilen) macun ile diş fırçalanır
Ayni macun ve fırça ile dil fırçalanır
Çinkolu gargara >1 dakika ağızda bekletilir
Mümkünse su ile durulanmaz (veya az durulanır)
-
Bu sıralama çinkolu gargaradan elde edilebilecek en uzun süreyi sağlamanıza yardımcı olur
-M

Mesaj Tarihi: 26-Eylül-2015 Saat 00:40
Hocam cevabiniz icin cok tesekkur ederim yanlis hatirlamiyosam siz garcaradan sonra disleri ve dili oxyfresh macunu kullanirsak etki surasinin coqalicani soylemistiniz o zaman siralama garcara sonra fircalam olabilirmi

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 26-Eylül-2015 Saat 07:32
Etkinin neyi çoğalacak dedim? şiddeti mi? süresi mi?
-M

Mesaj Tarihi: 27-Eylül-2015 Saat 11:32
Etki suresini uzatacaqini soylediniz hocam

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat