Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

karbonatli su içmenin zarari

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1987
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 12:43
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: karbonatli su içmenin zarari
Mesajı Yazan: sema
Konu: karbonatli su içmenin zarari
Mesaj Tarihi: 05-Ocak-2016 Saat 11:17
Arkadaslar Televizyonda bi programda Dr. Ayça KAYA ingiliz karbonatli su içmenin kemik erimesi yaptigini ssöylüyor haberiniz olsun.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Arayan
Mesaj Tarihi: 05-Ocak-2016 Saat 15:45
Bigun basimiz belaya giricek bu kokudan kurtulmak icin .Bende sirkeli su cekiyodum oda koku alma dokularini yakacakdim.Simdi sirada ozon yaqi var onu denicem.Biz gonullu kobaylariz .

Mesajı Yazan: gepupagep
Mesaj Tarihi: 05-Ocak-2016 Saat 19:57
Karbonatli suyu hiç denemedim arkadaslar ama karbonatla dis firçalamanin büyük faydasini gördüm sorunu sonsuza kadar ortadan kaldirmiyor ama en azindan günümü kurtariyor

Mesajı Yazan: sema
Mesaj Tarihi: 05-Ocak-2016 Saat 21:13
Sagligimizi iyce bozacaz valla her duydugumuzu yapmamamiz gerekiyor bence

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 06-Ocak-2016 Saat 12:54
Orjinalini yazan: sema

Sagligimizi iyce bozacaz valla her duydugumuzu yapmamamiz gerekiyor bence

evet

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 12-Ocak-2016 Saat 17:27
anlamadim simdi ne alakaymis karbonat ile kemik erimesinin?
Yada daha makul bir sekilde sorayim; Ne kadar karbonat içmek kemik erimesi yaparmis? Kemik erimesi benim bildigim kalsiyumun kemiklere ulasamamasi ki buna sanirim calcification deniyor, kemik hariç yerlerde toplanmasi. Digerine testosteron azligi sonucu kemik kuvvetinde yogunlugunda azalma meydana geliyor. Birakin Allah askina gerçek doktorlari dinleyin. Ilaç yazma memurlarinin söylediklerine itibar etmiyorum. Çok sükür daha iyiyim.

Murat hocam yanlis anlamayin, isini iyi yapan arastirmayi birakmayan, insana kiymet veren doktorlara her zaman saygim var.

En azindan karbonatli su benim için bir sifa oldu, sanirim dilini kesmek lazim diyen kari koca dis hekimlerinden daha kiymetlidir benim için.

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 12-Ocak-2016 Saat 21:08
Karbonatin kemik kaybi yaptigina iliskin hiç bir delil yoktur. Bence tam tersini düsünmek için sebep olabilir.
-M

Mesajı Yazan: Belinda
Mesaj Tarihi: 29-Mayis-2020 Saat 07:15
Midenizde sizi rahatsiz edecek bi sorun yoksa güne ilik limonlu suyla baslayin ac karnina hem mideyi de uyandirio direk kati besinlerle baslamak mide icin zararli olabilir.Hemde toksinlerimizi atio

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat