Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

nefes kokusu

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1989
Tarih: 17-Subat-2025 Saat 00:27
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: nefes kokusu
Mesajı Yazan: marln
Konu: nefes kokusu
Mesaj Tarihi: 08-Ocak-2016 Saat 07:36
Mide de H. Pylori gastriti bulundugunda, besinlerdeki proteinlerden gelen üre bakteriler tarafindan parçalanarak amonyaga dönüstürülür. Olusan bu amonyak kan gazi seklinde nefese geçerek disariya atilir. Bu nedenle nefes kokusu ortaya çikar.

Bagirsaklardaki asiri bakteri üremesinden dolayi ( Intestinal over grow syndrom ) besinleri putrifiye ( kokusturur ) eder. Yine kan gazi seklinde nefese geçer. Kabizlikla beraber biriken diskidaki kokulu bilesikler kan gazina dönüsür. Önce kana daha sonra akcigere geçerek, nefes kokusuna neden olur. Eger ince bagirsaga bakteri girer ve asiri bakterinin üremesine söz konusu olur ise, kan gazlari yükselerek yine nefes kokusunu meydana getirir.boyle bisey okudum doktorlardan bakmalarini soyledim ama onemsemiyorlar.umarim nefes kokusu yasayanlara cozum olur

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 08-Ocak-2016 Saat 08:16
Bu benim yazimdan alintidir. Dogrudur. Bunu nerde okudunuz? Yoksa yine makalemden izinsiz alinti yapan internet sitesi mi var?
-M

Mesaj Tarihi: 08-Ocak-2016 Saat 12:06
dentaluna diye bi klinigin makalesinden aldim arama motoruna agiz kokusu ile nefes kokusu arasindaki farklar yazin cikar.bide bisey dicem internetten bagirsak kokusmasini arastirdim hep kolon kanseri çikti.benim kabizligim 7 senedir var arada bi midem bulaniyor bazende midemin ustu agriyor ve hep siskinlik var benimde sorunum makalenizden yazdiginiz konudan olabilirmi.hangi test gerekiyor acaba.ben kan testi yapmistim sadece kotu kolestrol vardi

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 08-Ocak-2016 Saat 15:57
Yine benim web sayfami kopyalamislar.

Buraya ayzdiklarimi kopyala yapistir yöntemi ile kend web sayfasina almis üstelik kaynak göstermemis

http://www.agizkokusu.org/nefes-kokusu.html

Ne ayip. Etik disi buluyorum. Kiniyorum.
Kaynak göstermesi gerekirdi.

Içinizde bu klinigi taniyan varsa uyarsin

-M

Mesaj Tarihi: 10-Subat-2016 Saat 09:26
Midede yer alan H. Pylori gastrit, besinlerdeki bulunan protein ile bakteriler tarafindan parçalanir. Bu parçalanma sonucunda ise amonyak açiga çikar. Bu amonyak, kan gazi biçiminde nefese geçer ve nefes alisverisinde disariya atilir. Bu sebeplerden dolayi da nefes kokusu meydana gelir.

Bagirsaklarda çok fazla bakteri üremesi neticesinde, besinler kokusmaya baslar. Bu durumda da kokular, kan gazi seklinde nefese aktarilir. Bu durumla beraber kabizlik da görülür. Diskida biriken kokulu bilesikler ise kan gazina çevrilir ve akcigere geçer. Bu sebeple de nefes kokusu meydana gelebilir.

bunu bi makaleden aldim ama anlamadigim bisey var.acaba anlatmak istedigi su mu ;kabizlikla beraber biriken diski kokusunu kan gazi seklinde nefese verir yoksa sorun kabizlik degilmi .kokuyu yapan h pylorimi.ben kan testi yapmistim ama bisey gorulmedi acaba kan testinde bu bakteri belli olurmu ? bide kabizlik gecse kokuda gidermi ?

Mesajı Yazan: mmkk
Mesaj Tarihi: 10-Subat-2016 Saat 17:09
Ishalle kabizlikla alakasi yok o zaman ishal olanlarin hic bisiyi olmamamaasi lazm ...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat