Klorofil ve aktif kömür tedavisi..
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Ağızınız ve dişleriniz ile ilgili sorularınızı burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1997
Tarih: 21-Kasım-2024 Saat 23:54 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Klorofil ve aktif kömür tedavisi..
Mesajı Yazan: bad-ı saba
Konu: Klorofil ve aktif kömür tedavisi..
Mesaj Tarihi: 25-Ocak-2016 Saat 17:53
Hocam bazı yabancı forumlarda beden, dışkı, idrar, ter ve nefes kokusu için klorofil ve kömür tabletlerinin kullanıldığını okudum.Bu ilaçların TMAU hastalığında da destekleyici tedavi olarak kullanıldığını biliyorum. Peki bizim bu tarz ilaçları denememizde bir sakınca var mı? Faydası olur mu? Bu ilaçlar ülkemizde yaygın olarak her yerde bulunabilir mi? Bu ilaçlar ne kadar süre kullanılabilir ve uzun süreli kullanımı herhangi bir zarara sebep olur mu? Bu konudaki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 25-Ocak-2016 Saat 22:22
Fikrimi sorduğunuz için teşekkür ederim. Fakat ben herbal grup tedaviye uzak duruyorum. Bitki tedavisine karşı değilim, zararlı bulmuyorum, fakat üzerine düşmediğim için fazla bilgim yok maalesef. Arzu ediyorsanız aşırı umutlanmadan kullanınız, zarar göreceğinizi zannetmiyorum.
-M
|
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 06-Eylül-2016 Saat 21:13
Siz denediniz mi acaba ? Çünkü maydanoz nane dereotu bunlarda hep yüksek klorofil var ve cok iyi geliyor ağız kokusuna.klorofil tablet bana mantıklı geldi
|
Mesajı Yazan: pharmacy
Mesaj Tarihi: 06-Eylül-2016 Saat 22:13
Merhabalar..Son zamanlarda bende baya araştırdım ikisini daha cok aktif karbonu,hatta aktif karbonu kullandım bir müddet (2 hafta kadar) ancak sonucunu tam emin olamadıgım icin paylasmamıstım..
Aktif karbonun yurtdısında yaygın kullanımı olduğunu gördüm, yanılmıyorsam şuan detox ürünü olarak marketlerde meyve suyu tarzında satılıyor yurtdışında, instagramda bununla ilgili deneyimlerini paylaşan birkaç kisiyide bulmustum hatta..Etkisi nasıl oldu diye sorarsanız, yani evet kokunun azaldığını hissediyordum kullanınca ama ara verince tekrar geliyordu koku ve uzun sureli kullanımı kabızlıga neden oldugu icin bırakmıstım,ama halen aklımın bir kösesinde bu konu hatta bu sene tez konum olarak aktif karbonu arastırmayı bile düsünebilirim..
|
Mesajı Yazan: Mkkk
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2016 Saat 00:49
Beyler hemen ağız kokusu var die TMAU yapistirmayin
|
Mesajı Yazan: BezginBetül
Mesaj Tarihi: 08-Eylül-2016 Saat 14:10
Klorofil faydali olabilir.
Hatta günde 5-7 hap kullanilabilir, zarari olmaz.
Aktif karbon'u ise kabizlik sorunu yasayanlar ve agiz kokusunun kabizlikla alakali olabilecegini düsünenlere tavsiye etmem pek.
|
Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 12-Kasım-2016 Saat 19:38
tedavi ne abi , tedavi olması için önce hastalık olması lazım şimdi hastalık ağız kokusu tedavisi bu ilaçlarmı e diyosunuz ilacı bırakınca koku geliyo ozaman neyin tedavisi masgeleme diyip başlık açın insan ümitleniyo tedavi lafını görünce ne tedavisi bu forumdakilerin çoğu çıldırmış tip5 vakası bence ustam bi gidin tip2 tipüç tip4 tip1 kontrol edin eğer hepsi mükkemmel olduğu halde koku varsa yaşamayın daha iyi bune böyle ya illaki bi hastalığın eseri bu koku oluşuyo hangi insan doğduğunda nberi ağız kokusu olurmuş biride konu açmış doğdunuzdan beri kokusu olanlar el kaldırsın eehehe güldüm çok güldüm çılgın insanlar....
|
Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 12-Kasım-2016 Saat 19:39
şayet doğuştan bu rahatsızlığı olanlarnda doğuştan varolan engellilik gerektiricek iç organ hastalıkları bulunan kötü doğum gerçekleşen kardeşlerimizde olabilir ki bu soruyu soranda muhtemelen sapa sağlam biri...
|
|