Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dis kaybi?

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2123
Tarih: 19-Ocak-2025 Saat 21:03
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Dis kaybi?
Mesajı Yazan: Camur
Konu: Dis kaybi?
Mesaj Tarihi: 21-Temmuz-2016 Saat 14:35
Murat hocam bunu özellikle size sormak istiyorum özel mesaj yoluyla ulasamadigim ve deneyen arkadaslarinda fikirlerini almak için konuyu buraya açtim. Kanal tedavisi yaptimis oldugum bir disim suan yine çok kötü durumda doktoruma kokunun kaynagi bu olabilir mi dedim bilemeyiz dedi ve iki seçenek sundu kanal yenileme ve çektirme.Açikçasi kirtulacaksam ben çektirmekten yanayim ama o kadar çok çektirdim bi ise yaramadi yorumu okudum ki arada kaldim doktorumda kesin birsey söylemiyor aiz ne önerirsiniz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 21-Temmuz-2016 Saat 21:45
Bilmiyorum.
Az bilgi ile yorum yapilmasi çok isabetli olmayabilir. Fikir sahibi olmak için saha fazla sey bilmek lazim
-M

Mesajı Yazan: Camur
Mesaj Tarihi: 21-Temmuz-2016 Saat 23:15
Tesekkür ederim hocam haklisiniz

Mesajı Yazan: hplorik
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2016 Saat 23:18
Benim de buna benzer bir sikintim var murat bey yardimci olur musunuz? Üst en arka azi disimi çektirdim ve koku yapmaya basladi implant sart midir yoksa koku kendiliginden geçer mi uzun zaman oldu ve koku geçmiyor? Bu olasi bi komplikasyon mu dis boslugu açikta kalsa olmaz mi

Mesajı Yazan: Efeefe
Mesaj Tarihi: 30-Mayis-2020 Saat 20:37
Merhaba arkaslar,

Burda baskalarida agiz koku yüzünden dis ceken varmi ? Üst-en arkadaki disimi cektirmeye düsünüyorum

Mesajı Yazan: donniebrasco
Mesaj Tarihi: 03-Haziran-2020 Saat 15:52
bende o kadar disçiye ciktim dislerimi emdigimde sag üstten koku geliyor net çektirmek istedigimi söylicem birsey yok diyorlar sürekli ne yapicam bilmiyorum

-------------
Belki birgün

Mesaj Tarihi: 03-Haziran-2020 Saat 16:39
Orjinalini yazan: donniebrasco

bende o kadar disçiye ciktim dislerimi emdigimde sag üstten koku geliyor net çektirmek istedigimi söylicem birsey yok diyorlar sürekli ne yapicam bilmiyorum

Bi röntgen görebilir miyim?

Mesajı Yazan: Efeefe
Mesaj Tarihi: 12-Haziran-2020 Saat 23:56
Hocam benim yukardaki dislerimin torbalari temizlenmisti. Sizce buna rahmen yinede o arka dis koku yapabilirmi. o arka disimi disipiyle temizlerken halen ayni koku geliyo.sizce o dis cekilince koku gidermi.yani doktorun dis eti torbasinin yeterince temizlik yapildi halde yetmez olurmu.cekilince belki tüm bateriler kaybolur diye düsünüyorum. Bide benim röntgende dislerde hic bir sorun yok diye görünüyomus

Mesaj Tarihi: 13-Haziran-2020 Saat 21:23
Bilmiyorum
Vakaya özel sorulari elimizde veri yok iken yanitlamak pek mümkün degildir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat