Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

agzim ne yersem o kokuyor

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2126
Tarih: 19-Ocak-2025 Saat 21:45
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: agzim ne yersem o kokuyor
Mesajı Yazan: cihat1762
Konu: agzim ne yersem o kokuyor
Mesaj Tarihi: 27-Temmuz-2016 Saat 18:51
beyler bu sorunu kendimi bildim bileli çekiyorum. kbb ye gittim röntgen çektiler sonuç hiç bir sorun olmadigi yönündeydi. dahiliyeye gittim gaita midir nedir onun tahlilini alicaz dedi utancimdan yerin dibine girdim. Yaptirmadim. ilk önce disçiye gidecegim sonrasinda olmazsa mecburen dahiliyeciye tekrar gidecegim. lütfen bilen arkadaslar veya tahmini olan arkadaslar yazsin. agzim ne yersem o kokuyor. sanki metal kokusu gibi keskin bir koku lütfen yardim edin hayatimi cok olumsuz etkiliyor bu olay. agiz kaynakli diyecegim ama burnumdanda koku geliyor.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: cihat1762
Mesaj Tarihi: 28-Temmuz-2016 Saat 10:17
vede koku yutkundugumda burnumdan geliyor

Mesajı Yazan: hamza171
Mesaj Tarihi: 29-Temmuz-2016 Saat 11:07
Orjinalini yazan: cihat1762

vede koku yutkundugumda burnumdan geliyor

Ayni sikinti bende de var hocam.Lakin normalde burundan alip verirken kokmuyor sadece ve sadece yutkundugumda agizdaki ayni koku burnumdan çikiyor bu nedendir ?
@aydinmur

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 31-Temmuz-2016 Saat 22:06
Ayni sekilde arkadaslar bende de bu durum var. Genzinize karbonat, cok az sirke ve tuz karisimli solüsyonu sinüs rinse denen aletle sikin. Basinizi öne egmeyin.i yice burcunuzun içine girsin ve genizinizden akitin. Çok fazla yanmasin burnunuz ve geniziniz. Sonuçlari buraya yazin

Mesajı Yazan: Mnsm
Mesaj Tarihi: 03-Agustos-2016 Saat 22:41
Ben denedim okur okumaz genzim bosamaya basladi sürekli balgam çikiyor heralde bunu hergün yapsak iltihap tamamen akar
Hatta gargarasini bile yaptim bos siseye oda faydali oldu sanki

Mesajı Yazan: saksafon
Mesaj Tarihi: 05-Agustos-2016 Saat 19:46
Arkadaslar ve hocam,

Benim bir sorum var. Dis aralarindan hiç gitmeyen kokuyu nasil önleyebilirim ya da azaltabilirim?

Not: Dis ipi kullanmama ragmen gitmiyor.

Mesajı Yazan: Meari
Mesaj Tarihi: 09-Agustos-2016 Saat 19:19
Saksafon bu sorun bence her insanda var herkesin dis arasi az çok kokar.. Sen bu durumdan çok rahatsizsan sana tavsiyem dislerine uygun bir ara firçasi kullanman. Ben suan tel tedavisi gördügüm için temizligi daha kolay olsun diye dis ipi yerine ara firçasi kullanmaya basladim ve çok memnun kaldim. Dogru teknikle ara firçasi kullanirsan faydasini göreceksin. Ben ara firçasini pharmol zn ye batirip dis aralarimi öyle temizliyorum ve faydasini gördüm herkese öneririm..

-------------
Ya Safi

Mesajı Yazan: Amazon
Mesaj Tarihi: 10-Agustos-2016 Saat 17:18
Meari dislerinde tel varken sakiz çigneyebiliyomusun?

Mesajı Yazan: sankice12
Mesaj Tarihi: 06-Mayis-2017 Saat 15:09
Merhabalar

Sabah kalktigimda ve yemek yedikten sonra agiz kokusu olusuyor ve yemegin tadi agzimdan gitmiyor. Hep burnumu çekmemi gerektigimi hissediyorum ve bogazimda bir sey varmis gibi yutkunma hissi oluyor.. Bu sorunlar karsilasip kurtulan varmi?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat