Fakir İnsan Hastalaqı (Aqiz Kokusu)
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2137
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 19:04 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Fakir İnsan Hastalaqı (Aqiz Kokusu)
Mesajı Yazan: Arayan
Konu: Fakir İnsan Hastalaqı (Aqiz Kokusu)
Mesaj Tarihi: 09-Ağustos-2016 Saat 14:21
Selamunaleyküm cümleten ,konuya direk giricem.Bence bu hastalik alt sınıf insanlarda daha çok oluyor.Niyemi?Devlet hastanesiyle böyle komplike bi hastalıqı bulmak bence imkansız.İşin ucu paraya dayanıyor.Bill Gates in aqzının koktuqunu düşünemeyiz.Verir tomarla parayı en geç 1 haftada sorun biter.Veya Tarkan kapatir hastaneyi 1 hafta dr lar seferber olur koku moku kalmaz.Yani varsa aksini ispatlayacak tartişmaya hazırım.Açlıktan aqzı kokuyor lafı boşa soylememiş bir laf yani .
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Hülya aydın.
Mesaj Tarihi: 10-Ağustos-2016 Saat 11:53
Arayan, bu tezine katılmıyorum, 30 yıldır bu sorunla uğraşıyorum ve 20.000 TL den fazla para harcadım bunu çözmek için, en iyi doktorlara , üniversite hastanelerine , özel tıp merkezlerine ve alternatif tıp la uğraşan bir çok uzmana gittim ve elde var sıfır eğer bu iş gerçekten maddi imkanla çözülebilecek bir rahatsızlık olsaydı benim çoktan kurtulmam gerekiyordu..
|
Mesajı Yazan: reca
Mesaj Tarihi: 11-Ağustos-2016 Saat 21:13
Arayan, parasizliktan devlet hastanelerine gidip insanın yüzüne bile bakmayan doktorlarla karşılaşabiliyorsun. Bu doğru. Ben ağız kokusunu internetten ingilizce arattigim zaman çok ilginç birseyle karşılaştım. Ağzı kokan Ünlülerin, Hollywood yıldızlarının haberlerini gördüm. Bu insanlar da fakir olmasa gerek. Batı toplumu bizden daha acımasız ya da açık sözlü diyelim. Bizde böyle birşeyin haberi yapılmaz.En azından şimdilik.
|
Mesajı Yazan: reca
Mesaj Tarihi: 11-Ağustos-2016 Saat 21:23
Ayrıca ben bu haberleri okuyunca ağzı koktugu halde dünyaca ünlü olunabiliyormus dedim. Yani bu kişiler agzimiz kokuyor deyip kabuğuna cekilmemis. Üstelik medyada ağızları kokuyor diye haber çıkmasına rağmen işlerine devam ediyorlar. Olaya bir de böyle bakmak lazım.
|
Mesaj Tarihi: 11-Ağustos-2016 Saat 22:54
Sen eminmissin koku olduquna peki?Belkide yokdur.Bak David Rockefeller 6 kez kalp nakli olmuş 200 yaşını göreceqim diyor.Sence bu adamı aqzı kokarmı ?Para var huzur var.
http://m.yeniakit.com.tr/haber/rockefeller-200-yasimi-gormek-istiyorum-65791.html
|
Mesaj Tarihi: 12-Ağustos-2016 Saat 15:43
Merak ettim kim bu aqzı kokan artisler ????
|
Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 13-Ağustos-2016 Saat 17:39
Bill gates'in lisedeki sevgilisi bir röportajında bill gates'in ağzının koktuğunu beyan etmişti. Bende yuh artık bill gates'in de mi ağzı kokuyor demiştir :D
Doktorlar bu konuda pek bilgili olmadıkları için fazla yardımcı olamıyorlar. İnsan kendini geliştirmezse bir konuda başarılı olamaz. Okulda öğrendiğinle ancak ilaç yazarsın, bu özel hastanelerdeki doktorlar için de geçerli. Özel yada devlet aynı şeyi yapıyor, aynı ilacı yazıp yolluyor.
Bak ben şimdi doktora gitsem, ağız kokumun kaynağını buldum, şunlar şunlar geçiriyor, şunlar etkisiz vs. desem bana antibiyotik yazar gönderir. Kişi ya bu konuya eğilim gösterecek yada kendi bundan muzdarip olacak ki başkalarına yardım edebilecek düzeye erişsin.
|
Mesaj Tarihi: 14-Ağustos-2016 Saat 02:01
Hayir konu hijyensizlikten oluşan konu deqil ,haftalarca yikanmadiqi yazıyor.Aramızda haftalarca dişini fırçalamayan yoktur.Benim dediqim bir rahatsızlık sonucu aqzın kokması dişini fırçalamazsan tabi kokar.
|
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 15-Ağustos-2016 Saat 23:41
Aynı şey paran olacağına sağlığın olsun sözünüde etkiliyor.
İstiyorsan fakir ol sağlıklı ol bir hastalandımı işin bitiyor. Zengin yine hastalıklı oldumu en iyi şekilde beslenme, hastane, tahlil vs bir şeyler yapabiliyor.
|
Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 20-Ağustos-2016 Saat 21:46
Agiz kokusu fakir insan hastaligi degil. Sadece fakirler genelde egitimsiz oluyor ve bu yuzden dislerini fircalamiyorlar. Bunun fakir olma ile de alakasi yok. Sadece egitimsizlik.
|
Mesaj Tarihi: 21-Ağustos-2016 Saat 17:09
Aqzımın hijyeni 10 üzerinden 100 abartmiyorum .Ama aqzım leş gibi kokuyor.Özel dil firçam ,diş fırçam ,gargaram hergün diş ipi günde 3 kere kullanıyorum .İs yerinde görenler ne yapıyosun yaa dişinimi fırcaliyosun her günmü diyolar .Hele hele dilimi firçaladiqimi görenler dil fırçalanmaz diyolar dişini bayramdan bayrama fırçalayan adamin aqzi gram kokmazken benim çöplük gibi .O nasıl oluyor .Dayımın dişlerinin hepsi kömür gibiydi ama kokmazdı.Konuyu yanlış anlamışsın ben fakirlerin aqzı kokar demiyorum .Bu hastalıqın tedavisi için zengin olmak lazım fakirlere göre deqil demek istedim.
|
|