Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tip 3 ağız kokusu

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiğiniz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2204
Tarih: 04-Aralık-2024 Saat 21:17
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: tip 3 ağız kokusu
Mesajı Yazan: xauke7
Konu: tip 3 ağız kokusu
Mesaj Tarihi: 27-Ekim-2016 Saat 05:55
tip 3 ağız kokusu olan arkadaşlar varsa hangi tedavileri uyguladı ne süreçlerden geçti olumlu veya olumsuz tedavi sürecini anlatıcak arkadaşlar varmı ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: kırmızı
Mesaj Tarihi: 07-Şubat-2024 Saat 15:11
Merhabalar arkadaşlar, yıllardır yaşadığım bir problemi anlatmak istiyorum. Yıllardır boğazımda
-kuruluk
-takılma hissi
-ses kısıklığı
-gıcık hissi ve boğaz temizleme ihtiyacı hissediyorum.

Kaç kez doktora gittim, ses tellerimi kontrol ettirdim. Her şeyin normal olduğunu söylediler. Bugün tekrar kbbye gittim ve reflüm olduğunu bu yüzden boğazımın tahriş olduğunu söyledi doktor. Yalnız şöyle bir durum var, ben bir yıl önce endoskopi yaptırdım ve midemde hiçbir sorunun olmadığını ortaya çıktı. Bu nasıl bir durumdur anlayamadım.

Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar var mı ?

Mesajı Yazan: Gececekinsl
Mesaj Tarihi: 08-Şubat-2024 Saat 17:02
Merhaba bendeki sorunda ayni bu bir hastalik ama ne hikmetse kimse bulamiyor ne oldugunu hala balgam giciklik ses kisikligi ver mide amaleyati oldum gögüs agrim ve yanma Gitti ama sizin yazdiklariniz hala duruyor bende bu nedir neden tedevisi yok aklim almiyor insl iylesirsiniz iyi günler

Mesaj Tarihi: 08-Şubat-2024 Saat 22:02
Orjinalini yazan: Gececekinsl

Merhaba bendeki sorunda ayni bu bir hastalik ama ne hikmetse kimse bulamiyor ne oldugunu hala balgam giciklik ses kisikligi ver mide amaleyati oldum gögüs agrim ve yanma Gitti ama sizin yazdiklariniz hala duruyor bende bu nedir neden tedevisi yok aklim almiyor insl iylesirsiniz iyi günler

Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun, umarım hepimiz iyileşiriz. Size reflü teşhisi kondu mu?

Mesajı Yazan: Gececekinsl
Mesaj Tarihi: 09-Şubat-2024 Saat 11:01
Evet bende asiri reflü cikmisti ve midemin bir bölümü mide borusunun yaninan yerlesmisti gögüs bölgesine kacmisti amaleyat oldum gecti cok sükür ama hala seffaf balgam var cok sükür o agrilar gecti inanilmaz acilardi okadar alismiski insan acilara normal zannediyor ..

Suan aldigim antibiotik su ile karistilan bir tür Eger icer icmez yatarsan mide borun agrir dedi doktor bende ictim 1 Saat sonra yatmaya gittim ve o agrilar yine geldi cok agridi 3 4 Saat sonra yatmak gerekiyormus amaleyattan sonra o acilar ilk defa geldi ve gercektente insan vucudu alisiyormus acilara yillar boyunca vardi sonra yok oldu ve bir hapta gelinde farkettimki cok manyak bir aciymis

Git kontrol ettir kendini mide girisine baksinlar ne bilim ben öyle yaptirdim ve ve suan reflü kalmadi

Mesaj Tarihi: 09-Şubat-2024 Saat 22:11
Orjinalini yazan: Gececekinsl

Evet bende asiri reflü cikmisti ve midemin bir bölümü mide borusunun yaninan yerlesmisti gögüs bölgesine kacmisti amaleyat oldum gecti cok sükür ama hala seffaf balgam var cok sükür o agrilar gecti inanilmaz acilardi okadar alismiski insan acilara normal zannediyor ..

Suan aldigim antibiotik su ile karistilan bir tür Eger icer icmez yatarsan mide borun agrir dedi doktor bende ictim 1 Saat sonra yatmaya gittim ve o agrilar yine geldi cok agridi 3 4 Saat sonra yatmak gerekiyormus amaleyattan sonra o acilar ilk defa geldi ve gercektente insan vucudu alisiyormus acilara yillar boyunca vardi sonra yok oldu ve bir hapta gelinde farkettimki cok manyak bir aciymis

Git kontrol ettir kendini mide girisine baksinlar ne bilim ben öyle yaptirdim ve ve suan reflü kalmadi

Çok geçmiş olsun ben endoskopi yaptırdım benim midemde herhangi bir hastalığın olmadığını söylediler. Bu yüzden şaşırdım.

Mesaj Tarihi: 01-Nisan-2024 Saat 19:48
sorunu midesinde zannedipte başka sebebten olduğunu keşfeden varmı ?

benim sorunum h.pylori reflü bağırsak felan derken artık şüphelenmeye başladım bu geniz akıntısı burun eğriliği felan başka şeyler çıkmaya başladı farklı üyelerde bademcik taşıyla geçtiğini söyleyen burun egzersizi felan yada birçok yöntem deneyip soruna geri dönenler var merak ettim

Mesajı Yazan: Kurwa
Mesaj Tarihi: 02-Nisan-2024 Saat 04:34
Öncelikle merhaba lafı uzatmayacağım,diş taşı ve koku sorunum vardı.6 ayda bir diş temizligine gidiyordum bazen 1 ay bazen 3 sonra tekrar başlıyordu.Sonunda çok şükür çözdüm.Özellikle peynir türevlerini tüketmedikçe kesinlikle bir gram koku yok.Süt ve yoğurt yiyebiliyorum onlarda sıkıntı yok.Sonunda kurtuldum ve çocuklar gibi mutluyum.Başlangıç için kesinlikle diş temizletme şart.Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun.

Mesajı Yazan: Anonim Tosbağa
Mesaj Tarihi: 02-Nisan-2024 Saat 22:04
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah tekrar gelmez.Yediğiniz yiyeceklerden kaynaklıysa tip 3 oluyor galiba. Birkaç sorum olacak süt ürünleri tüketmeyi bıraktıktan ne kadar sonra koku gitti? Dişlerinizi temizletip fırçaladiktan sonra koku kısa bir süreligine geciyor muydu? Midenizde teşhisi konulmuş hastalığınız var mıydı(reflü,gastrit vb.)? Bir de burnunuzdan koku geliyor muydu?

Mesajı Yazan: Anonim Tosbağa
Mesaj Tarihi: 02-Nisan-2024 Saat 22:44
Ağız içinde problem olmadigindan emin oldunuz mu da diğer yerlere yoneldiniz? Gorunurde bir problem yok deyip gecmeyin bu bok nasil çalısıyor bilmiyiyorum ama tertemiz gozukse de koku yapiyor etrafimda dis fircasi olmayan adamlar var surekli disim kaniyo diyen yirmiliklerden muzdarip olan kanal yaptirmam gerekiyor diyen her turlu sorunu olan adamlarin agzi gram kokmuyor ben gunde 3 sefer fircalarim dis ipi ,gargara ,dil temizleyici kullanirim ama 10 dk sonra les gibi olur Murat hocam Allah aşkina bu nasil oluyor ya benim aklım ermiyor😔

Mesaj Tarihi: 03-Nisan-2024 Saat 06:39
Teşekkür ederim darısı herkesin başına,evet cok önceden konulan bir gastrit tanısı vardı.Uzun zamandır çok şükür mide şikayetim olmadı.Ben düzenli dişçiye gidiyorum her 6 ayda bir hem temizlik yapiyorlar hem kontrol,temizlikten sonra koku hemen kesiliyordu ama nedenini sonradan öğreneceğim peynir yedikten sonra koku tekrar basliyordu günlük diş bakımlarımı düzenli yapmama rağmen.En son gittikten sonra peynir yemedim(özellikle kaşar peyniri)koku tekrarlamadı.Koku varken fırçalamalardan sonra yaklaşık bir iki saat geçiyordu sonra hiç fırcalamamis gibiydi.Evet çoğunlukla burnumdan koku geldiğini hissedebiliyordum.Çok şükür hepsi kesildi.

Mesaj Tarihi: 04-Nisan-2024 Saat 18:43
diş doktorum dişlerimde sıkıntı olmadığını söyledi burnumdan pek emin değilim fakat mide kaynaklı yada ağırlıklı olduğunu söyleyebilirim çünkü h.pylore için kullandığım ilaçlar 15 gün boyunca sıfır koku vardı demekki bakteri yada mideden oluşan gaz nefesimi kokutuyor ve dil üstüde kamp alanı gibi takılıyor sadece şunu sordum midesinde olduğunu benim gibi düşünüpte yanılan oldumu onu merak ettim

Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 04-Nisan-2024 Saat 19:43
Orjinalini yazan: xauke7

diş doktorum dişlerimde sıkıntı olmadığını söyledi burnumdan pek emin değilim fakat mide kaynaklı yada ağırlıklı olduğunu söyleyebilirim çünkü h.pylore için kullandığım ilaçlar 15 gün boyunca sıfır koku vardı demekki bakteri yada mideden oluşan gaz nefesimi kokutuyor ve dil üstüde kamp alanı gibi takılıyor sadece şunu sordum midesinde olduğunu benim gibi düşünüpte yanılan oldumu onu merak ettim

Daha önce tartışıldı bu konu burda. Antibiyotik içince dil de dahil tüm bakterileri öldürdüğü için koku geçici olarak gidiyor ama ilacı bırakınca tekrar geri geliyor.

Mesaj Tarihi: 08-Nisan-2024 Saat 05:20
Orjinalini yazan: Anonim Tosbağa

Ağız içinde problem olmadigindan emin oldunuz mu da diğer yerlere yoneldiniz? Gorunurde bir problem yok deyip gecmeyin bu bok nasil çalısıyor bilmiyiyorum ama tertemiz gozukse de koku yapiyor etrafimda dis fircasi olmayan adamlar var surekli disim kaniyo diyen yirmiliklerden muzdarip olan kanal yaptirmam gerekiyor diyen her turlu sorunu olan adamlarin agzi gram kokmuyor ben gunde 3 sefer fircalarim dis ipi ,gargara ,dil temizleyici kullanirim ama 10 dk sonra les gibi olur Murat hocam Allah aşkina bu nasil oluyor ya benim aklım ermiyor😔

Aynı durum bende de vardı, bir daha koku mu evlerden ırak.

Mesaj Tarihi: 12-Nisan-2024 Saat 21:42
Orjinalini yazan: kırmızı

Merhabalar arkadaşlar, yıllardır yaşadığım bir problemi anlatmak istiyorum. Yıllardır boğazımda
-kuruluk
-takılma hissi
-ses kısıklığı

Kaç kez doktora gittim, ses tellerimi kontrol ettirdim. Her şeyin normal olduğunu söylediler. Bugün tekrar kbbye gittim ve reflüm olduğunu bu yüzden boğazımın tahriş olduğunu söyledi doktor. Yalnız şöyle bir durum var, ben bir yıl önce endoskopi yaptırdım ve midemde hiçbir sorunun olmadığını ortaya çıktı. Bu nasıl bir durumdur anlayamadım.

benimde buna benzer problemim var fakat ama bendeki daha çok boğaz ve burun birleşiminde sanki bi yumak var bütün pisliği orası tutuyor bi tükürsem atsam sanki orası düzelicek gibi ama sürekli var :)

Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2024 Saat 00:35
Orjinalini yazan: xauke7

Orjinalini yazan: kırmızı

-kuruluk
-takılma hissi
-ses kısıklığı

benimde buna benzer problemim var fakat ama bendeki daha çok boğaz ve burun birleşiminde sanki bi yumak var bütün pisliği orası tutuyor bi tükürsem atsam sanki orası düzelicek gibi ama sürekli var :)

Bu arada ben tekrar doktora gittim, yoğun bir geniz akintisinin, faranjitin ve alerjik rinitin olduğunu söyledi. Boğaz reflusu yok dedi. Sinüzit icin tomografi istedi ve alerji testi istedi. Bayramdan sonra yaptırmaya çalışacağım

Mesajı Yazan: kirmizi2
Mesaj Tarihi: 19-Nisan-2024 Saat 18:18
Bir güncelleme yapmak istiyorum. Alerjik rinitim olduğunu söyledi ve boğazımda faranjit olduğunu söyledi. Sinüzit için tomografi istedi. Tomografi sonucumda :

Sfenoid sinüs sol yarısında fokal mukozal kalınlaşma vardır; minimal kõpüksü dansite bulgusu da izlenmiştir. (Hafif düzeyli sol
sfenoidal sinüzit açısından anlamlı olabilir).
Her iki ostiomeatal birim açık olarak izlenmiştir.
Nazal septum genelde orta hatta olmakla birlikte orta-posterior kesimde bir sağ nazal septal spur formasyonu vardar; konkalar ile mukozal teması yoktur.

Murat Hocam, bu durumun ağız kokusuna katkısı olabilir mi sizce?

Mesaj Tarihi: 28-Nisan-2024 Saat 13:58
Orjinalini yazan: kirmizi2

Bir güncelleme yapmak istiyorum. Alerjik rinitim olduğunu söyledi ve boğazımda faranjit olduğunu söyledi. Sinüzit için tomografi istedi. Tomografi sonucumda :

Sfenoid sinüs sol yarısında fokal mukozal kalınlaşma vardır; minimal kõpüksü dansite bulgusu da izlenmiştir. (Hafif düzeyli sol
sfenoidal sinüzit açısından anlamlı olabilir).
Her iki ostiomeatal birim açık olarak izlenmiştir.
Nazal septum genelde orta hatta olmakla birlikte orta-posterior kesimde bir sağ nazal septal spur formasyonu vardar; konkalar ile mukozal teması yoktur.

Murat Hocam, bu durumun ağız kokusuna katkısı olabilir mi sizce?

bu işin uzmanı değilim fakat burunda galiba kokuya en etken sağlayan ortam mukoza galiba dildeki gibi orasıda kokuya etken diye duydum fakat yanlış yönlerdirme yapmak istemem bilen arkadaşlar varsa yazabilirmi bende buruna yönelebilirim ne olur ne olmaz diye

Mesajı Yazan: Kelime
Mesaj Tarihi: 30-Nisan-2024 Saat 17:28
Farenjit tip1 kokuya katkı sağlıyor diye hatırlıyorum. Alerjk rinit de tip2 sebebi olabilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat