Agiz bakim suyu(listerine)
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2224
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 18:50 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Agiz bakim suyu(listerine)
Mesajı Yazan: gececek
Konu: Agiz bakim suyu(listerine)
Mesaj Tarihi: 23-Kasım-2016 Saat 20:41
mrblar arkadaslar daha onceden nasil agiz kokumdan kurtuldugumu anlatmistim size kisaca ozet geceblirim
dis taslarimdan kurtuldum(asil agiz kokusu sorunu)
oral-b dis ipi aldim(diger markalarinki iyi degil)
dis fircama macun surmeden fircaladim (plaklari temizlemek icin)
dilimi fircaladim
macunla fircaladim
ve sabahlari kalktigimda koku yok gibi nerdeyse sbahlari ac karnina kokan o agiz kokusu yok gibi bisey:) kahvalti yapinca disimi fircalamiyorum bile dusunun yani. Siz fircalayin ben cok pis bogaz oldugum icin gun icinde surekli yemek yiyorum diye sbahlari fircalamiyorum sadece geceleri yatmadan once fircaliyorum
murat hocamin bilgsini almak isterim agiz hijyenime dikkat ettigim gibi agiz bakim sularini duydum arastirdim ve almaya niyetlendim, cunku fircanin ulasamadigi yerlere ulasiyor bunlar ben listerine cool mint aldim ve uzerinde %70 e kadar plaklari temizledigi kanitlandigi yaziyor... sizce agiz bakim sulari gercekten ise yariyor mu? bu arada sitesiinde " Ağız içi flora dengesini değiştirmez. " yaziyor buda guzel bisey.. zaten hergun kullanmiyorum iki gunde bir kullaniyorum bunu ve sadece 1 kere dis fircaladiktan sonra oda...
http://www.listerine.com.tr/urunler/ferah-nefes/listerine-coolmint
umarim sizlerinde agzinidaki koku dis taslarindan geliyordur da yararim dokunur sizlere... agiz ici hijyene mutlaka onem verin diyecegim bunlar iyi forumlar dilerim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 23-Kasım-2016 Saat 20:51
Bahsettiğiniz ürün ağız kokusu yapar
(Ben öyle biliyorum. ve öyle olduğunu görüyuorum)
-M
|
Mesaj Tarihi: 24-Kasım-2016 Saat 11:00
Orjinalini yazan: aydinmur
Bahsettiğiniz ürün ağız kokusu yapar
(Ben öyle biliyorum. ve öyle olduğunu görüyuorum)
-M |
Merhaba, neden oyle dediniz kafam karisti acikcasi. Bildiginiz seyler nelerdir bize aciklamaj ister misiniz? Alkol var icinde temizlemesi icinde sart zaten, koku yapar derken evet naneli koku yapiyor bundan mi bahsediuorsunuz?:) ekstrem bisey mi agiz kokusunu olumsuz yonde etkilicek bisey mi yani? Tesekkurler
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 24-Kasım-2016 Saat 15:33
Sayısız yerde anlattığım için nakarat etmek istemiyorum. Forumda arama seçeneğini kulanarak alkolun neden alkole benzemeyen çirkin bir ağız kokusu yaptığını, içinde alkol bulunan gargaraların ağız kokusu hastaları için neden suikast gibi olduğunu, gargara içindeki alkolun kanser yapabileceğini, mikropları öldürmeyip yerine yapıştırdığını diğer paylaşımları da okuyabilirsiniz.
-M
|
Mesaj Tarihi: 24-Kasım-2016 Saat 18:09
pharmol znyi oneriyordunuz sanirim cinkolu
|
Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 25-Kasım-2016 Saat 16:02
ağız bakımıyla düzeldiyse sizinki güzel ben doktorada gittim güzel dedi dişlerin diş taşlarımıda temizlettim diş ipi alışkanlığıda edindim hocamın deneyimli anltımlarıyla bi diş fırçalama taktiği geliştirdim macunu az sürüyorum 1dakika macunlu şekilde köprürüp fırçalıyorum tükürüyorum kalan 4 dakikayı boş fırçayla yukarı aşağı fırçalıyorum aşırı macunluda ağız kuruluğu yapıyor malüm öyle bi denge oluşturdum tamam ağız bakımım iyi diyelim , dilde sarılık oluşuyor kendiliğinden gün içinde gece yatmadan önce anlamadım gitti herneyse fırçalıyorum geçiyor sonra oluşuyor fakat Şüphelerim nefes kokusu olduğu yönde hızla ilerliyor , evdeki ahaliylede test yapıyorum çok nekadar insanlığa sığmasada hocam onlar benim için kabül ediyolar :D gülerek ve utanarak söylüyorum testlerim sonucunda onların söyleediğine göre genelde yediğim besinlerle alakalı kokular geliyo yani ağzımda bu besinleri yok edecek seviyede dil ve diş hijyenime sahibim gözle görülen hiçbi madde olmadığı halde yediğim besinin kokusu ve onun haricinde kötü nefes kokusu diye anlatıyorlar bana bundan dolayı aklıma mide veya kbb bölgeleri geliyor bağırsaklarda gelmiyo tualet işinide hallettim fark yaratmadı midede hypilori çıkmadı kbb da bi zamanlar sinüzit tıkanıklık içeri sümük akışı vardı halen varmı bilmiyorum Sonuç karmaşıklık şüphecilik sezgicilik karamsarlık...
|
Mesaj Tarihi: 25-Kasım-2016 Saat 16:04
ha bide hocam yediğimiz besinler dil üzerinde beklemesi her insanda olurmu normalmidir mesela ben yoğurt felan yeyince bembeyaz kalıyor uzun süre veya yediğim besinin artığı bu her insanda olan bişeymidir yoksa tükürük eksikliği ile ilgili ağız kuruluğu ile ilgili yaşanan bi problemmidir bu dil üzerindeki birikintide koku yapıyor gibi hissediyorum sanırım
------------- sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..
|
Mesaj Tarihi: 25-Kasım-2016 Saat 16:06
şunuda farkettim söylemek istiyorum ben boğazımda sıvı birikince balgam çıkardığımda o balgam dilime değerek çıkıyor mecbur önce dilimin üzerinde kısa bi süre bekliyor sonra tükürüyorum , bu başıma çok geldi dilimi fırçalıyorum pembemsi halini aldıktan sonra balgam attığımda yani tertemizken dilime tekrar baktığımda beyazlaşma görüyorum üzerine birikinti oluştuğunu burdan zihnim şunu düşünüyor ben gün içinde balgamlarım dilimin arkasına vesaire değiyor yatarkende oradan akıyor bu sebeple dil üzerinde birikinti beyazlık oluşuyor olabilirmi?
------------- sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..
|
|