Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Agiz kokusu Tip 1 mi degil mi?

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bunlari biliyor muydunuz?
Forum Tanımlaması: Anahtar bilgiler (doktorlar konu baslatabilir)
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2276
Tarih: 16-Subat-2025 Saat 17:19
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Agiz kokusu Tip 1 mi degil mi?
Mesajı Yazan: aydinmur
Konu: Agiz kokusu Tip 1 mi degil mi?
Mesaj Tarihi: 01-Mart-2017 Saat 06:58
Bu soru çok sik sorulur. Bu soruya cevap bulmak için basit bir yol izlenebilir.

1 yudum PharmolZn gargara 1 dakika boyunca dil üzerinde bekletilir. Sonra tükürülür. Su ile yikamanmasina gerek yoktur. En az 1 saat veya ona yakin br süre agiz kokusu kayboluyorsa agiz kokusu Tip 1 demektir.

PharmolZn uygulamasindan itibaren ne kadar uzun süre agiz kokusu kayboluyorsa o kadar yüksek bir ihtimal ile agiz kokusu Tip 1 dir.

Agiz kokusu PharmolZn ile kaybolmuyorsa, azaliyorsa veya tatmin edici miktarda azalmiyorsa Tip 1 agiz kokusu üzerine bir baska cins agiz kokusu binmis olabilir. Tip 1+x (örnegin Tip 1+2 veya Tip 1+5 vs)

Agiz kokusu PharmolZn ile hiç kaybolmuyorsa, hiç degismiyorsa, asla etkilenmiyorsa, agiz kokusu Tip 1 degildir. Tip 12,3,4,5 veya bunlarin kombinasyonu seklinde olabilir.

-M

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Hülya aydin.
Mesaj Tarihi: 01-Mart-2017 Saat 16:08
Murat hocam,2 yildir Ankara da ki Dis Deposundan Pharmol Zn yi aliyordum geçen hafta gittigimde ise artik bu ürünün öyle yerlerde satilmayacagini Saglik Bakanligi onay verdikten sonra ancak Eczanelerde satilabilecegini söylediler ve maalesef alamadim..Haberiniz varmiydi?
bilmiyorum ama sizin de bilginiz olsun istedim..

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 01-Mart-2017 Saat 16:55
Firmasi ile konustum. Satmaya devam edeceklerini söylediler. Eczanelere siparis verilirse eczacilar üreticisi olan Ilhami beyden (0530-5103342) temin edebilir.

Ancak bu firma da satiyormus.:
GRC saglik Ürünleri
0(312) 285-2324
0(850) 221-6466
kaan bey 535 7708695

-M

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat