Virginia da bir dis hekimi
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2335
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 04:20 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Virginia da bir dis hekimi
Mesajı Yazan: Ethic
Konu: Virginia da bir dis hekimi
Mesaj Tarihi: 25-Temmuz-2017 Saat 19:07
Merhaba arkadaslar, tararken buldum virginia da bir dis hekimi agiz kokusunu kalici olarak tedavi ediyormus üstelik olmazsa para iadeli. Ben sitesini inceledim murat hocam gibi halitometer kullaniyor yalniz yaptigi baska testlerde var ve dil üzerindeki biofilmi yok ediyor. Aramizdan maddi durumu iyi olanlar incelerlerse bence iyi olur.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Umitsiz
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2017 Saat 01:30
Dis hekiminin iletisim bilgilerini verir misiniz
------------- Bengisu
|
Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 29-Kasim-2017 Saat 23:26
Arkadaslar ne oldu? Bu Virginia daki dis hekimi iletisim bilgisi hakkinda
Yok mu haber ?
|
Mesaj Tarihi: 30-Kasim-2017 Saat 10:37
Ethic kardes bi ses verirmisin ?
|
Mesaj Tarihi: 30-Kasim-2017 Saat 10:42
Ethic kardes mrb
Virginia daki Dr hakkinda bir link verirmisiniz?
Yoksa haber hayal mi çikti ?
|
Mesaj Tarihi: 30-Kasim-2017 Saat 18:56
Bu haberi yazali çok oldu, virginia bad breath yazarsaniz bulabilirsiniz. Ben türkiye de de arastirdim bunu bir arkadas bademciklerine yaptirmis ama kisa süreli etki yaratmis. Yurtdisinda dil üzerine uygulaniyor bu lazer, ben Istanbulda da gördüm bunu yazip bir bakin isterseniz. Tek isim çikiyor zaten.
|
Mesaj Tarihi: 02-Aralik-2017 Saat 14:43
Murat hoca kisa süreli de olsa en etkin çözüm dile uygulanan lazer olarak görülüyor randomize kontrollü bir iki çalisma da okudum buna yönelik sonuçlar güzel. Türkiye de bu isi yapan var mi bildigim kadariyla bir facebook grubunuz var dis hekimleri arasinda yardimci olabilir misiniz?
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 02-Aralik-2017 Saat 20:21
"randomize kontrollü bir iki çalisma"
Bu makaleleri bana yollar misiniz
[email protected]
-M
|
Mesaj Tarihi: 14-Aralik-2017 Saat 12:44
Hocam ben lazer yaptiracagim, kullanilacak olan malzeme periogreen (maddi olarak biraz külfetli) malzeme hakkinda ve uygulamanin etkinlik tahmini hakkinda fikrinizi almak isterim.
|
Mesaj Tarihi: 14-Aralik-2017 Saat 15:54
Yesil lazer 500-600 nm dalga boyundadir. Neden bu dalga boyu kullanilacak?
Ben lazer konusunda hazirliklarimi hizlandirdim. Bana 3-5 ay zaman verirseniz çok detayli ve uygulanabilir cevaplar verebilirim size.
-M
|
Mesaj Tarihi: 14-Aralik-2017 Saat 17:26
Bilemiyorum paylasilan makaleler de böyleydi.
|
Mesajı Yazan: Hülya aydin.
Mesaj Tarihi: 15-Aralik-2017 Saat 10:28
Murat hoca, lazer konusunda yazdiginiz umutlandirdi beni daha önceden lazerden geçicide olsa çözüm bulan biri olarak sizin bu konuda ki çalismanizi sabirsizlikla bekleyecegim..
|
Mesaj Tarihi: 15-Aralik-2017 Saat 17:06
Orjinalini yazan: Hülya aydin.
Murat hoca, lazer konusunda yazdiginiz umutlandirdi beni daha önceden lazerden geçicide olsa çözüm bulan biri olarak sizin bu konuda ki çalismanizi sabirsizlikla bekleyecegim.. |
Evet evet.
Gayet bu konuyu Agustosta masaya yatirdim. Çünkü en mantikli ve kolay çözüm bu olsa gerek.
-M
|
Mesaj Tarihi: 15-Aralik-2017 Saat 19:15
Ben size söyle bir sey söyleyeyim ortodonti ve implant malzemeleri pahali malzemeler ve uygulama için alinacak olan ücreti de eklerseniz ciddi bir meblag oluyor, yani herkesin buna ulasmasi mümkün olmayacak. Ve tamamen kalici oldugu ile ilgili bir yayin yok.
|
Mesaj Tarihi: 15-Aralik-2017 Saat 19:17
Bu arada ben uygulamayi erteledim siz 3-5 ay bekleyin diyince.sizden hocam olabildigince hizli yanit bekliyoruz:) deney grubu olabilirim yayin çikaralim hatta istatistik kisminda yardimci olurum size:)
|
Mesajı Yazan: Arayan
Mesaj Tarihi: 16-Aralik-2017 Saat 00:21
Arif saq kanser için kuba ya gitti tedavi edilmis bizde Israile mi gitsek ?Aslinda hep beraber bi araya gelip toplu sekilde saqlik turzimi olabilir.
|
Mesaj Tarihi: 17-Aralik-2017 Saat 21:56
Israil'e gitmek sorunu çözecekse çok da zor degil.
Yani bu konudaki problem maddiyat ise anlarim.
Ama bir zorluk mu var, merak ettim?
|
|