Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ya reflü

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2372
Tarih: 20-Ocak-2025 Saat 10:25
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Ya reflü
Mesajı Yazan: hasta31
Konu: Ya reflü
Mesaj Tarihi: 29-Eylül-2017 Saat 19:55
Murat hocam reflü sürekli agiz kokusu yapar mi? Yani bu koku gün içerisinde sürekli meydana gelir mi?

-------------
Ya iyilesemezsem ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 30-Eylül-2017 Saat 06:36
Bak bu güzel soru.
Reflu çok nadir olarak koku sebebidir. eger koku sebebi olacaksa mide içerisinde kokulu gaz bulunmasi sarttir. Daima kesintili koku yapar, sirt üstü yatinca koku azalir veya kaybolur. Tokken kokar. Agiz kapaliyken koku bulunabilir. Tek çesit koku vardir. Mide yanmasinin sponsorlugunda gelisir. Eriskin ve ileri yaslarda ortaya çikar. Zaten sahis kendini belli eder.
-M

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 02-Ekim-2017 Saat 09:23
reflünün yol açtigi seyler koku yapar. mesela bogaz reflüsü varmis bende. bogaz reflüsü farenjit geniz akintisi yapiyor. buna bagli agiz kurulugu aft var. yani agiz kokumun kaynagi bu. ilaç tedavisine basladim hayirlisi artik.

Mesajı Yazan: bikmis
Mesaj Tarihi: 02-Ekim-2017 Saat 19:55
Orjinalini yazan: aydinmur

Bak bu güzel soru.
Reflu çok nadir olarak koku sebebidir. eger koku sebebi olacaksa mide içerisinde kokulu gaz bulunmasi sarttir. Daima kesintili koku yapar, sirt üstü yatinca koku azalir veya kaybolur. Tokken kokar. Agiz kapaliyken koku bulunabilir. Tek çesit koku vardir. Mide yanmasinin sponsorlugunda gelisir. Eriskin ve ileri yaslarda ortaya çikar. Zaten sahis kendini belli eder.
-M

aydin hocam ben sordu sordum ama sorumu silmisler sanirim?
mide ile ilgili

Mesaj Tarihi: 02-Ekim-2017 Saat 20:19
Baska basligin altina kaydirmis olabilirim.

Bana övgüden ibaret mesajlari ve firma reklami mesajlarini siliyorum.

Diger mesajlarinizi konuyla yakindan iliskili basliktaki diger forumlara kaydiriyorum, silinmiyor rahat olun.
-M

Mesajı Yazan: bikmis
Mesaj Tarihi: 02-Ekim-2017 Saat 20:54

Baska basligin altina kaydirmis olabilirim.

Bana övgüden ibaret mesajlari ve firma reklami mesajlarini siliyorum.

Diger mesajlarinizi konuyla yakindan iliskili basliktaki diger forumlara kaydiriyorum, silinmiyor rahat olun.
-M

anladim sayin hocam.
buradan sorayim.hocam 2 yildir agizda koku meydana geliyor çok ara araydi.
artik 2-3 ayda bir geliyor bu koku.1-2 hafta boyunca dilim beyaz ve asiri koku olusuyor.bu durum oluncada diskidada yumusama oluyor. ne öneriyorsunuz.doktara gitmedim henüz.

Mesajı Yazan: hasta31
Mesaj Tarihi: 02-Ekim-2017 Saat 21:57
Orjinalini yazan: ahmetmehmet1

reflünün yol açtigi seyler koku yapar. mesela bogaz reflüsü varmis bende. bogaz reflüsü farenjit geniz akintisi yapiyor. buna bagli agiz kurulugu aft var. yani agiz kokumun kaynagi bu. ilaç tedavisine basladim hayirlisi artik.

Bende belirtileri var aslinda bogaz reflüsünün.. ama doktorlar hiç ilgilenmedigi ve umursamadigi için ne oldugunu hala bilmiyorum..

Gelismeleri yazarsaniz sevinirim. Çünkü birilerinin iyi olmasi beni daha da umutlandiriyor :))

-------------
Ya iyilesemezsem ?

Mesaj Tarihi: 03-Ekim-2017 Saat 08:47
Orjinalini yazan: bikmis

2 yildir agizda koku meydana geliyor çok ara araydi. artik 2-3 ayda bir geliyor bu koku.1-2 hafta boyunca dilim beyaz ve asiri koku olusuyor.bu durum oluncada diskidada yumusama oluyor. ne öneriyorsunuz. doktara gitmedim henüz.

Belirli bir kisinin belirli bir durumuna özel sorulara cevap vermek çok zor oluyor, veya daima yanlis anlasiliyor, hatta karsidakina zarar veriyor. Bu sebeple müsaade ederseniz bireysel sorulari yanitlayamiyorum
-M

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 05-Ekim-2017 Saat 19:32
Orjinalini yazan: hasta31

Orjinalini yazan: ahmetmehmet1

Bende belirtileri var aslinda bogaz reflüsünün.. ama doktorlar hiç ilgilenmedigi ve umursamadigi için ne oldugunu hala bilmiyorum..

Gelismeleri yazarsaniz sevinirim. Çünkü birilerinin iyi olmasi beni daha da umutlandiriyor :))

istanbul dami yasiyorsun verim doktor ismi baksin devlette iyi doktorlar var.

Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 10-Ekim-2017 Saat 16:36
hocam reflü agiz suyu salgisini azaltirmi?

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Mesaj Tarihi: 10-Ekim-2017 Saat 20:47
Orjinalini yazan: bazenhissediyor

Agiz suyu salgisi nedir?
Tükrük mü?
-M

Mesajı Yazan: Another--
Mesaj Tarihi: 17-Ekim-2017 Saat 07:30
Arkadaslar reflüsü olan varmi

Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 17-Ekim-2017 Saat 17:34

Orjinalini yazan: bazenhissediyor

Agiz suyu salgisi nedir?
Tükrük mü?
-M

evet onu kastetmistim geri yazmak istedim ama mesaj hakkim yoktu geri yazmayi unutmusum hocam :()

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Mesaj Tarihi: 17-Ekim-2017 Saat 21:37
Reflu salyayi artirir mi?
Reflu hastalarinda belirgin bir salya artisi olmaz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat