Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ARKADAŞLAR KURTULDUM HERKES OKUSUN - PSİKOLOJİK

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Ben iyileştim
Forum Tanımlaması: Ağız kokusundan kurtulup iyileştiyseniz bize anlatınız
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2424
Tarih: 24-Kasım-2024 Saat 03:26
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: ARKADAŞLAR KURTULDUM HERKES OKUSUN - PSİKOLOJİK
Mesajı Yazan: hile123
Konu: ARKADAŞLAR KURTULDUM HERKES OKUSUN - PSİKOLOJİK
Mesaj Tarihi: 12-Şubat-2018 Saat 21:58
Arkadaşlar artık bende bu beladan kurtuldum nasıl olduğunu kısaca anlatıyım.

Yaklaşık 1.5 yıldır bu bela ile baş başaydım. Nefesimin ve ağzımın koktuğunu düşünüyordum. Bu yüzden 2 farklı dahiliyeciye, 4 farklı kbb uzmanına, 1 kerede diş doktoruna gittim. Sizce sonuç alabilidim mi? tabiki de hayır.

Günde 2 kez dilimi ve dişimi fırçalamam rağmen ve gargara kullanmama rağmen hala koku olduğunu düşünüyordum fakat öyle değilmiş. Artık sorunun psikolojik olduğunu düşünmeye başladım ve çok iyi bir psikologa gittim. Her şeyi psikologa anlattım ve onunla bir süre sohbet ettik. O sohbet bana çok çok çok iyi geldiki 1.5 yıl boyunca kendime eziyet ettiğimi fark ettim. Bi sırada kendimi TMAU hastası sanmaya başlamıştım ama tamamen saçmalık olduğunu anladım.

Arkadaşlar hastalık dediğiniz şey öyle kolay kolay olmaz. İnsan bedeni o kadar mükemmel yaratılmış ki hasta olmak o kadar kolay değildir. Emin olun bu forumda kilerin %50 si psikolojik sorunlardan dolayı nefesinin koktuğunu düşünüyor. Eğer benim gibi her yolu denediyseniz en son psikologa gidin. Herkese acil şifalar dilerim. Şuanda çok mutluyum :) Bu arada hala murat hocanın gargarasını kullanmaya devam ediyorum. İyileştim diye ağız bakımımdan taviz verecek değilim. Temizliğime dikkat ediyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 13-Şubat-2018 Saat 15:21
Yukarda yazılanları önemsemek lazım

İçinizde bu durumda olan arkadaş sayısı zannettiğinizden biraz daha fazla olabilir.

3 ay önce Tip 5 teşhisi ile psikiyatrik tedaviye başlanan bir arkadaşınızın daha iyileştiğini bu gün yaptığım telefon konuşmasında memnuniyetle öğrendim. vesile ile onu da bu başlığın altına yazmak isterim.

-M

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 13-Şubat-2018 Saat 20:24
Vallahi ne denirki, kurtulanlar adına sevinmekten başka
Murat Hocam, sanırım siz de problemin, psikolojik mi değilmi'oldupunu
tespit ediyordunuz, değil mi ?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat