Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ağzı kokanlar boş zamanlarında neler yapar

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Ağızınız ve dişleriniz ile ilgili sorularınızı burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2646
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 12:06
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Ağzı kokanlar boş zamanlarında neler yapar
Mesajı Yazan: Kelime
Konu: Ağzı kokanlar boş zamanlarında neler yapar
Mesaj Tarihi: 07-Ocak-2020 Saat 22:03
Merhaba arkadaşlar, her zaman ağız kokusunun toplum içinde, iş yerinde yarattığı sıkıntıları konuştuk. Peki iş, okul harici boş zamanlarımızda ne yapıyoruz? Kendimizi geliştirecek bir şey yapıyor muyuz? Camiye gitmeye bile utanıyordum. İnançlı biri iseniz öbür dünyayı da unutmayın, yaş otuz beşi geçince en çok gençken yapmadığınız ibadetlere üzülürsünüz bir de -herkes için geçerli- aşk, evlilik, çocuk gibi konulara.

Ben asosyal olduğumu bile kaç yaşımdan sonra fark ettim :) Bir dizi, film, oyun vs hakkında konu açılınca herkes o konuyu konuşurdu. Ben de içimden "Bu insanlar nereden biliyor bunları?" derdim. Sonradan anladım ki asosyal olduğum için sosyal olaylardan haberdar olmuyordum. Özellikle internetin olmadığı dönemde ergen olan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaktır. Yani toplumsal değişimler,popüler akımlar, moda vs gibi konularda haber almanın tek yolunun sosyal ilişki(arkadaşlık) olduğu dönemleri yaşayanlar. Şimdi internet var da çoğu şeyden haberimiz oluyor fikirlerimizi, duygularımızı ifade edebiliyoruz. Sanal dünya da olsa bir yaşamımız var.

İnternetten dizi, film izlemek; kitap okumak, avare avare dolaşmak.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: lulupi
Mesaj Tarihi: 17-Ocak-2020 Saat 23:08
Mecburen asosyal oluyoruz, bir insan düsüncelerini söylemeye çekinir mi? Çekiniyoruz.. Yaşayamıyoruz aslında.. Aşık olmaktan korkuyoruz, her şeyden korkuyoruz..

Mesajı Yazan: Unlcky
Mesaj Tarihi: 19-Ocak-2020 Saat 18:45
Çok haklısınız asosyal olma konusunda. İnsanların yüzyüzeyken kaygısız bir şekilde konuşmalarını hayranlıkla izliyorum benim için çok zor olan bir şey

Mesajı Yazan: lulupi
Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2020 Saat 06:55
Orjinalini yazan: Unlcky

Çok haklısınız asosyal olma konusunda. İnsanların yüzyüzeyken kaygısız bir şekilde konuşmalarını hayranlıkla izliyorum benim için çok zor olan bir şey

+1 bu hayatta en ozendigim şey .

-------------
tonsillektomi /check

Mesajı Yazan: Notsniw
Mesaj Tarihi: 30-Temmuz-2020 Saat 18:35
Katılıyorum😔

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat