Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

DIs firçasinin önemi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2657
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 16:22
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: DIs firçasinin önemi
Mesajı Yazan: mazidenbiri
Konu: DIs firçasinin önemi
Mesaj Tarihi: 15-Mart-2020 Saat 13:19
arkadaslar merhaba bu dis firçasi konusunu dikkate alin lütfen murat hocanin da dedigi gibi orta sert firça ile güzelce firçaladiktan sonra dilinizi mutlaka firçalamayi unutmayin bakin altini çizerek diyorum orta sert firça kullanin kokunun kayboldugunu zamanla farkedeceksiniz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 25-Mart-2020 Saat 18:49
Tesekkür ederim 🙏🏾

Mesajı Yazan: beypazarisoda
Mesaj Tarihi: 13-Haziran-2022 Saat 14:14
Merhaba arkadaslar, dis firçasi önerilerinize açigim. Aslinda Murat Hocamiz bize Banat Compact model dis firçasini önermis fakat ona "kötünün iyisi" diye hitap etmis. Peki piyasanin en iyi dis firçasi ya da en iyiye yakin performans veren dis firçalari nelerdir? Siz hangi dis firçasi kullaniyorsunuz ve de tavsiye ediyor musunuz ?

Ayrica ben dis firçamla önce dilimi firçaliyorum ondan sonra ayni firça ile disimi firçaliyorum. Minimalist takilmayi seviyorum. Dil için baska bir firça kullanmak istemiyorum. Bunun için negatif bir etkiyle karsilasir miyim ?

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 21-Haziran-2022 Saat 15:23
Orjinalini yazan: beypazarisoda

Merhaba arkadaslar, dis firçasi önerilerinize açigim. Aslinda Murat Hocamiz bize Banat Compact model dis firçasini önermis fakat ona "kötünün iyisi" diye hitap etmis. Peki piyasanin en iyi dis firçasi ya da en iyiye yakin performans veren dis firçalari nelerdir? Siz hangi dis firçasi kullaniyorsunuz ve de tavsiye ediyor musunuz ?

Ayrica ben dis firçamla önce dilimi firçaliyorum ondan sonra ayni firça ile disimi firçaliyorum. Minimalist takilmayi seviyorum. Dil için baska bir firça kullanmak istemiyorum. Bunun için negatif bir etkiyle karsilasir miyim ?

Vepa Smoker Dis Firçasi kullaniyorum, hem sert hem killari kaliteli.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat