LÜTFEN BİLENLER CEVAPLASIN
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Ağızınız ve dişleriniz ile ilgili sorularınızı burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2898
Tarih: 21-Kasım-2024 Saat 22:59 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: LÜTFEN BİLENLER CEVAPLASIN
Mesajı Yazan: ali1111
Konu: LÜTFEN BİLENLER CEVAPLASIN
Mesaj Tarihi: 14-Haziran-2021 Saat 20:24
Benim sorum şu olacaktı hadi ağız kokusunu geçtim de bir insanın burnu neden kokar yahu biri yanıma oturunca ağzım kapalı olsa bile burnumdan mı çıkıyor artık anlamadım herkes rahatsız oluyor arkadaşlar burundan neden koku çıkar hem de sürekli lütfen fikri olan yanıtlasın
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: nicksizz4
Mesaj Tarihi: 14-Haziran-2021 Saat 20:58
Kronik sinüzit, burnun tıkalıysa, bademcik taşın varsa
|
Mesajı Yazan: İnception
Mesaj Tarihi: 15-Haziran-2021 Saat 02:46
Sinüs rinse kit kullan tip2 varsa kbb doktoruna görün
|
Mesaj Tarihi: 15-Haziran-2021 Saat 07:48
Evet rinse kit burun kokun için işe yarayabilir. Eczanelerde satılıyor, fiyatı 25 3ü civarı ortalama. İçinde hasıl kullanacağın yazıyor, youtubeda da izleyebilirsin. Ben 10 gün kadar kullandım, kullanırken 2 3 gün kokum gitti ama geri geldi. Ama burnun için işe yarayacağını düşünüyorum denemekte fayda var zararlı bir şey değil
|
Mesajı Yazan: Şifa arıyorum
Mesaj Tarihi: 15-Haziran-2021 Saat 13:23
Mesajı Yazan: Selen123
Mesaj Tarihi: 15-Haziran-2021 Saat 16:37
Ali burundan gelen koku bendede var tıkaniklikla başlamisti koku konkalarim şismis
|
Mesaj Tarihi: 15-Haziran-2021 Saat 17:54
Bademcik taşı da sebep olabiliyor buna
|
Mesajı Yazan: Selen123
Mesaj Tarihi: 15-Haziran-2021 Saat 18:15
Bu burundan koku gelmesinin çözumunu bulanlar yazarsa buraya cok iyi olur
|
Mesajı Yazan: Ahmetalp
Mesaj Tarihi: 15-Haziran-2021 Saat 18:25
Helicobakter pilori olabilir.
|
Mesaj Tarihi: 15-Haziran-2021 Saat 20:54
Burnum tıkalı değil bağırsakta bakteri olacağını zannetmiyorum bademcikleri aldırdım geçmedi ha bir de su içtikten sonra genzim hemen beyaz yapışkan sıvıyla doluyor saniyesinde acaba bunun bi alakası var mı
|
Mesaj Tarihi: 15-Haziran-2021 Saat 21:06
Ya geniz akıntın var, ya da mideyle alakalı bir problemin var. Burnun tıkalı değilse miden için muayene olmanı tavsiye ederim. Veya da hem kbb hem mide doktoruna gözük. Bi sinüs tomografisi çekin. Sinüsler doluysa tıkalıysa kronik sinüzit varsa akıntı olabilir. Akıntı iltihaplı ise koku yapar. Ya da midende sorun varsa reflü varsa akıntı, balgam yapar. Helicobakteri varsa koku yapar
|
Mesaj Tarihi: 15-Haziran-2021 Saat 21:54
Arkadaşlar helicobakter pilori sürekli neden koku yapsın belli bu kbb ile ilgili bir şey
|
Mesaj Tarihi: 15-Haziran-2021 Saat 22:06
Bilmiyorum öyle söyleniyor. Gerçi ben helicobakteri için 1 ayda 4 antibiyotik kullandım koku geçmedi ama.. Bademcik taşı var mı sizde
|
Mesaj Tarihi: 15-Haziran-2021 Saat 22:17
vardı aldırdım bademecikleri usta helico bakteri falan hikaye bu kokunun sebebi çok belli aslında da farkedemiyoruz yani o kadar insanda yok bi bizde varsa apaçık ters giden bir şey vardır ona odaklanmak lazım
|
Mesaj Tarihi: 16-Haziran-2021 Saat 15:19
ARKADAŞLAR SEPTUM DEVİASYON AMELİYATI OLANLAR VAR MI ZOR BİR İŞLEM Mİ ÇOK AĞRILI MI
|
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 16-Haziran-2021 Saat 23:06
Orjinalini yazan: nicksizz4
ARKADAŞLAR SEPTUM DEVİASYON AMELİYATI OLANLAR VAR MI ZOR BİR İŞLEM Mİ ÇOK AĞRILI MI |
kolay işlem. özelde olursan. özelde oldum bende sorun yok. rahat nefes alıyorsun.
|
Mesaj Tarihi: 17-Haziran-2021 Saat 00:36
kolay işlem. özelde olursan. özelde oldum bende sorun yok. rahat nefes alıyorsun. [/QUOTE]
Sen ne sebeple olmuştun koku için mi geniz akıntısı mı koku geçti mi
|
Mesaj Tarihi: 17-Haziran-2021 Saat 07:24
Tesekkür ederim ahmetmehmet. Benim bademcik taşım var. Burda bir arkadaş hem bademciklerini aldırmış hem deviasyon ameliyatı olmuş ve kokusu geçmişti. Hangisinin ile yaradığını bilmiyorum dedi. Murat hoca büyük ihtimalle deviasyon un işe yaradığını söylemişti. Ben de bademcik aldırırken deviasyon da olmayı düsünüyorum cünkü burnum da tıkanıyor
|
Mesaj Tarihi: 17-Haziran-2021 Saat 12:19
Orjinalini yazan: nicksizz4
Tesekkür ederim ahmetmehmet. Benim bademcik taşım var. Burda bir arkadaş hem bademciklerini aldırmış hem deviasyon ameliyatı olmuş ve kokusu geçmişti. Hangisinin ile yaradığını bilmiyorum dedi. Murat hoca büyük ihtimalle deviasyon un işe yaradığını söylemişti. Ben de bademcik aldırırken deviasyon da olmayı düsünüyorum cünkü burnum da tıkanıyor |
deviasyon ile hayat zor. aynı şekilde bademcik taşı da gereksiz. yani ağız kokusu olmasa bile insanların deviasyon ameliyatı rahat nefes alması için, bademcik ameliyat da olması gerekiyor. sırf ağız kokusu yüzünden olmayın. deviasyon olunca zaten burun eti vs geçiyor genellikle oda geniz akıntısı da azalıyor bağlantılı birbiri ile.
|
Mesaj Tarihi: 17-Haziran-2021 Saat 13:09
Ozaman ikisini de olmakda fayda var. Kar zarar ilişkisi kurmak lazım. Kar ı zararından daha fazla elbette. Üstelik bademcik ameliyatı ile kokusu geçmeyenler oldugu gibi kokusu geçen de onlarca insan var. Denemediğim tedavi yöntemi kalmadı, artık deneme yanılma yoluna başvuruyorum ve ameliyatı deneyeceğim
|
Mesaj Tarihi: 17-Haziran-2021 Saat 19:55
bademcik taşı var ise her türlü koku yapar zaten. koku atıyorum bademcik taşı + mide kaynaklı ise, bademcik ameliyatı sonrası koku gitmez ama sorun tek kaynakta olur oda mide . yani çözüme yavaş yavaş gidersin.
|
Mesaj Tarihi: 17-Haziran-2021 Saat 20:07
Evet haklısınız. Ameliyat olmayın diyenleri gördükce insanın umudu kırılıyor. Bide zaten ben mesela her akşam 3 4 taş çıkarıyorum bademciğimde ama çok derin yerlerde hala var. Yani görüyorum beyaz beyaz varlar derinde ama ulaşamıyorum
|
|