Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Agiz ve burun kurulugu

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2914
Tarih: 18-Nisan-2025 Saat 22:14
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Agiz ve burun kurulugu
Mesajı Yazan: Selen123
Konu: Agiz ve burun kurulugu
Mesaj Tarihi: 08-Temmuz-2021 Saat 19:37
Bunu yasayanlar varmi tavsiyesi olanlar yada

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Melina
Mesaj Tarihi: 08-Temmuz-2021 Saat 21:04
Merhaba Selen bende de çok fazla var bende burunda kemik egriligi ve et büyümesi var çogu zaman tikanik tikanik oldugunda özellikle burun ve agiz kurulugu ileri boyutta oluyo bazen katlanamiyorum o kadr yani hatta agzimin içi yaniyomus gibi oluyo

Mesaj Tarihi: 09-Temmuz-2021 Saat 16:42
Gecmis olsun Melina bunn icn çözumlerin yada sana iyi gelen biseyler varmi

Mesaj Tarihi: 09-Temmuz-2021 Saat 20:15
Çok tesekkür ederim yok malesef ne yapsam da agiz ve burnundaki kuruluk gecmiyo yapis yapis sürekli burun ameliyati olucam belki dogru nefes alamadigim içindir bilemiyorum benim dudak kenarlarinda yanmada oluyo

Mesaj Tarihi: 10-Temmuz-2021 Saat 17:36
Sonuclarini buraya yazarsan sevinirm

Mesaj Tarihi: 10-Temmuz-2021 Saat 19:30
Tabiki yazarim

Mesajı Yazan: Ggggg
Mesaj Tarihi: 02-Eylül-2021 Saat 20:02
Merhaba arkadaslar bende yaklasik 3,5-4 yildir bu sorunu yasiyorum ilk baslarda hafifti ama artik dis firçalamama ragmen 10 dk sonra koku yine geliyor. Doktora gittim B12 den kaynaklanacagini söyledi igne kullandim ama sonuç degismedi. Dahiliyeye kulak burun bogaza gittim ancak hiç bisey bulunamadi. Benim sorum su olacak ben sunu da farkettim yemek yedigim zamanlar benim burnum akiyor sürekli her yemek yiyisimde içerisinde aci olmasa bile burnum akiyor acaba neden olabilir böyle bi durumla karsilasan var mi?

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2021 Saat 00:30
Orjinalini yazan: Ggggg

Merhaba arkadaslar bende yaklasik 3,5-4 yildir bu sorunu yasiyorum ilk baslarda hafifti ama artik dis firçalamama ragmen 10 dk sonra koku yine geliyor. Doktora gittim B12 den kaynaklanacagini söyledi igne kullandim ama sonuç degismedi. Dahiliyeye kulak burun bogaza gittim ancak hiç bisey bulunamadi. Benim sorum su olacak ben sunu da farkettim yemek yedigim zamanlar benim burnum akiyor sürekli her yemek yiyisimde içerisinde aci olmasa bile burnum akiyor acaba neden olabilir böyle bi durumla karsilasan var mi?

kbb tekrar git.

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2021 Saat 20:09

Benim sorum su olacak ben sunu da farkettim yemek yedigim zamanlar benim burnum akiyor sürekli her yemek yiyisimde içerisinde aci olmasa bile burnum akiyor acaba neden olabilir böyle bi durumla karsilasan var mi?

Bir nöroloji doktoruna gidiniz Bogorad sendromu bakimindan muayene etmesini isteyiniz

Mesajı Yazan: Ggggg
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2021 Saat 21:58
Tesekkür ederim hocam daha önce hiç duymamistim bu söylediginiz sendromun koku ile bi ilgisi olabilir mi acaba

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 08-Eylül-2021 Saat 19:44

Tesekkür ederim hocam daha önce hiç duymamistim bu söylediginiz sendromun koku ile bi ilgisi olabilir mi acaba

Bilmiyorum. Zannetmiyorum

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat