Her türlü agiz kokusunu geçiren ilaç
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2958
Tarih: 19-Ocak-2025 Saat 16:30 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Her türlü agiz kokusunu geçiren ilaç
Mesajı Yazan: Arda
Konu: Her türlü agiz kokusunu geçiren ilaç
Mesaj Tarihi: 02-Aralik-2021 Saat 22:54
Bir ürün buldum ürun:https://www.sifamecza.com/dr-shiffa-agiz-kokusu-seti-1-aylik-kur.html?gclid=EAIaIQobChMI-c3Fr__F9AIVTOPmCh3eOg7zEAAYASAAEgI4HfD_BwE su tamamen sans eseri buldum. Kullanici ile görüstüm 10 gun içinde geçireceginden bahsetti kullanali 4 gun oldu ve evet agiz kokumda azalma hissedebiliyorum. 10 günü doldurmayi bekliyorum ama umutlandim 10 gun sonra geçmezse umudun kirilmasi sorun olur bu ürünü kullanan oldu mu aramizda?...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2021 Saat 03:58
Palavra bir ürün. Seker hastaligindan kaynaklanan kokuyu bile kestigini iddia ediyor ki tam bir kandirmaca. Seker hastaliginda bi kere agiz degil nefes kokusu olusur ve bunu önlemek imkansizdir çünkü (Diyabette, kanda seker miktari yüksektir. Bunun nedeni, sekerin hücre içerisine girememesi ve kan dolasiminda kalmasidir. Bu durumda hücreler, özellikle beyin dokusu, enerji üretmek için ‘keton' denilen bilesikleri kullanir. Ilaç biliminde benzer kökenden gelen maddelerin isimlerinin son hecesi aynidir. Bu nedenle profesyonel bir dis hekimi kontrolsüz diyabet hastasinin ‘aseton' benzeri agiz kokusuna hazirlikli olmalidir. Alintidir)
Aseton kokusu akcigerlerden gelir ve ilaçla falan tedavi edilemez. Kisacasi insanlarin umudunu sömüren tamamen palavra bir ilaç, Bakanlik ruhsati da yoktur bunun sikayet edilmeli. 139 liraymis bir de, sizin gibi 1.000 kisi alsa 139 bin lira para, ohh misss.
|
Mesajı Yazan: semiramis
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2021 Saat 04:34
Selam, bu da benim ilk mesajim olsun.
Ben de ilk kullanmaya basladigimda azaldigini hissetmistim ama ne yazik ki psikolojik oldugunu anlamam çok uzun sürmedi. Ürünün üzerinde bandrol olmamasi ve yazili websitesinin bile açilmamasi kullanilmamasi için yeterli bir sebep bence:)
|
Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2021 Saat 04:48
Orjinalini yazan: semiramis
Ben de ilk kullanmaya basladigimda azaldigini hissetmistim ama ne yazik ki psikolojik oldugunu anlamam çok uzun sürmedi. Ürünün üzerinde bandrol olmamasi ve yazili websitesinin bile açilmamasi kullanilmamasi için yeterli bir sebep bence:) |
Evet, www.drshiffa.com diye ürünün üstüne yazdiklari site açilmiyor. Ayrica konuyu baslatan arkadasin verdigi linki kopyalayip tarayicida açtiginizda sayfanin sol tarafinda bu sitenin sadece agiz kokusu için degil meme büyütücü, penis büyütücü, seker hastaligi, behçet hastaligi, prostat kisaca a'dan z'ye Masallah tüm hastaliklar için 139 liradan baslayan fiyatlarla ürünleri var. Yani ne derdi olan varsa müsteriyi kaçirmak istememisler hepsine bir bitkisel kür yapmislar. Iki müsterisini ögrenmis olduk böylece, toplamda tüm hastaliklar için belki de binlerce kutu bu sahte sifa ürünlerini satip umut tacirligi yaparak insanlari sömürüp umutlarini çaldilar. Onlar kadar bunlara inanan insanlarda da suç var ama, üzgünüm.
|
Mesajı Yazan: Sercan
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2021 Saat 09:37
Orjinalini yazan: Tospik
Ben de ilk kullanmaya basladigimda azaldigini hissetmistim ama ne yazik ki psikolojik oldugunu anlamam çok uzun sürmedi. Ürünün üzerinde bandrol olmamasi ve yazili websitesinin bile açilmamasi kullanilmamasi için yeterli bir sebep bence:) |
Evet, www.drshiffa.com diye ürünün üstüne yazdiklari site açilmiyor. Ayrica konuyu baslatan arkadasin verdigi linki kopyalayip tarayicida açtiginizda sayfanin sol tarafinda bu sitenin sadece agiz kokusu için degil meme büyütücü, penis büyütücü, seker hastaligi, behçet hastaligi, prostat kisaca a'dan z'ye Masallah tüm hastaliklar için 139 liradan baslayan fiyatlarla ürünleri var. Yani ne derdi olan varsa müsteriyi kaçirmak istememisler hepsine bir bitkisel kür yapmislar. Iki müsterisini ögrenmis olduk böylece, toplamda tüm hastaliklar için belki de binlerce kutu bu sahte sifa ürünlerini satip umut tacirligi yaparak insanlari sömürüp umutlarini çaldilar. Onlar kadar bunlara inanan insanlarda da suç var ama, üzgünüm. |
Hocam o kadar haklisiniz ki qma inanin çaresiz insanin yapamayacagi hicbir sey yok , hic düsünmeden sürekli para harciyoruz zaten . Inanmak güç zaten. Ama ya ise yararsa kafasindayiz yaramicagini bile bile...
|
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2021 Saat 09:39
Yüksek ihtimalle benim kide öyle :D, neden ise yaramadigini dair bir sikayette bulunmadiniz ki ya da bir yorumda benim gibi alan bi çok insan var...
|
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2021 Saat 09:52
Orjinalini yazan: Sercan
Yüksek ihtimalle benim kide öyle :D, neden ise yaramadigini dair bir sikayette bulunmadiniz ki ya da bir yorumda benim gibi alan bi çok insan var... |
|
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2021 Saat 09:53
Yüksek ihtimalle benim kide öyle :D, neden ise yaramadigini dair bir sikayette bulunmadiniz ki ya da bir yorumda benim gibi alan bi çok insan var... |
Sizde de ayni durum oldu. Ben de ki psikolojik mi bilemiyorum ama günlerdir yakinlarima koklatiyorum azalma oldugunu söylüyorlar kullandiktan sonra tükürük salgim artiyor.
|
Mesajı Yazan: semiramis
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2021 Saat 10:46
Orjinalini yazan: Arda
|
Sadece bendeki etkilerini baz alarak ürünü karalamak istemedim sanirim. Ben baska bir siteden almistim, oraya yorumlara bandrol meselesini yazmistim
|
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2021 Saat 10:59
Orjinalini yazan: Arda
|
Sadece bendeki etkilerini baz alarak ürünü karalamak istemedim sanirim. Ben baska bir siteden almistim, oraya yorumlara bandrol meselesini yazmistim |
Bende alali çok oldu temmuz ayinda aldim 10 15 gün kullandim geçti sandim az geçiyordu tamamen getirmedigi için bidaha almadim.demwk ki bende de psikolojik idi.
|
|