Evlilik?
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3046
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 17:38 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Evlilik?
Mesajı Yazan: Isimsizdunya
Konu: Evlilik?
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2022 Saat 12:33
Dostlar, 21 yasinda bir genç olarak bu illet ile hayatim boyunca mücadele edecekmisim gibi kabullenme basladi gibi ve evlilik konusunda hayatima birini almamayi karar kildim dogru olan bu hic bir sekilde evlenmeme ya da sevgili bakimindan bir kiz arkadasi hayatimda yer etmemeye karar verdim. Benim gibi düsünenler var mi ya da agzi kokup evli olan var mi aramizda ? Tecrübelerinizi bizle paylasirimisiniz.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Melina
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2022 Saat 12:38
Merhabalar ben de 27 yasimdayim ne yaparsam yapayim geçmedi bu yasima kadar bende kabullendim arada yine birseyler denemeye çalisiyorum ama beyin olarak hicbirzaman geçmeyecegini biliyorum sanki:( evlilik konusuna gelince sizinle ayni fikirdeyim her nekadar grupta arkadaslarla bu konuda konustugumuzda bana yanlis yaptigimi kendimi sinirlamam gerektigini ve grupta bu sorunu olupta evli nisanli olanlarin oldugunu ve mutlu olduklarini söyleseler de benim fikrim degismiyor. Ömür boyu bir insani bu kokuya kendi hapsoldugum gibi hapsedemem kaldiki ben kendi kokumdan bile bu kadar rahatsizken birinin ömür boyu bunu sorun etmemesini sabretmesini bekleyemem. Benim için çok zor yani evlilik düsünmek bile ayni fikirdeyim kisaca sizinle
|
Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2022 Saat 12:40
https://youtu.be/AdAdtug3Pa0 - tikla
Eskiden kiz isterken böyle yapilirmis. Erkeklerde sorun yok ama, kokarsa koksun.
|
Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2022 Saat 14:56
@Tospik
Biraz asagilayici gibi ama komikmis
|
Mesajı Yazan: Sercan
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2022 Saat 16:18
Orjinalini yazan: Melina
Merhabalar ben de 27 yasimdayim ne yaparsam yapayim geçmedi bu yasima kadar bende kabullendim arada yine birseyler denemeye çalisiyorum ama beyin olarak hicbirzaman geçmeyecegini biliyorum sanki:( evlilik konusuna gelince sizinle ayni fikirdeyim her nekadar grupta arkadaslarla bu konuda konustugumuzda bana yanlis yaptigimi kendimi sinirlamam gerektigini ve grupta bu sorunu olupta evli nisanli olanlarin oldugunu ve mutlu olduklarini söyleseler de benim fikrim degismiyor. Ömür boyu bir insani bu kokuya kendi hapsoldugum gibi hapsedemem kaldiki ben kendi kokumdan bile bu kadar rahatsizken birinin ömür boyu bunu sorun etmemesini sabretmesini bekleyemem. Benim için çok zor yani evlilik düsünmek bile ayni fikirdeyim kisaca sizinle |
Bende sizle ayni fikirdeyim yasim 19 birçok insan banada aynilarini söylüyor. Bazilari ise bos takinti yaptigimi söylüyor. Kesinlikle size katiliyorum biz bile bu kokuya sabredemezken bir baskasini buna zorunlu tutmak beni rahatsiz eder. Bir erkek olarak oldukça zor sizde bir kadin olarak ne kadar zorlandiginizi anlamak güç umarim tez zamanda iylesirsiniz.
|
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2022 Saat 16:51
Bu hastalikta kadin erkek farketmiyor. Koku kadin veya erkek kimden çikiyorsa karsidaki kisi ayni derecede igreniyor. Bu konuda kadin yada erkegin hiçbir avantaji yok. Herkes ayni dezavantajlara sahip. Sifa dilekleriniz için tesekkür ederim
|
Mesajı Yazan: Sercan
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2022 Saat 19:03
Orjinalini yazan: Melina
Bu hastalikta kadin erkek farketmiyor. Koku kadin veya erkek kimden çikiyorsa karsidaki kisi ayni derecede igreniyor. Bu konuda kadin yada erkegin hiçbir avantaji yok. Herkes ayni dezavantajlara sahip. Sifa dilekleriniz için tesekkür ederim |
Kesinlikle, toplumumuzda kadinlar daha temiz daha naif olarak algilandigi için ko bir erkek çok farkli bir bakis açisina sahip toplum tarafindan ataerkillik gibi düsünülebilir aslinda (Bu benim düsüncem degil toplumun düsünce tarzi) ondan öyle bir düsünce belirttim bir erkek kokuyorsa toplumun ona bakisi ile kadina bir degil.
bir tartisma yaratma gibi derdim yok,ya da yanlis bir anlasilmaya meal vermek...
|
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2022 Saat 19:41
Hayir yanlis anlasilma veya tartisma yok. Ben yillarca bu düsüncelerden dolayi kendimi çok hirpalamadim( bir kadinim hatta çok temiz bir kadinim ama bu agiz kokusu nasil bende olur diye). Aslinda özgüveni yüksek kendine her konuda güvenen ve elimden hiçbir is kurtulamaz dedikleri biriyim ama bu hastalik beni ozguvensizlestirmeye ve iyice içime cekilmeme sebep oldu. Dediginiz gibi toplum tarafindan hele bir kadinin her zaman esine güzel görünmesi güzel kokmasi gibi sanki sadece kadin için lazimmis gibi bir düsünce oldugu için bunu burdan yazmak istedim
|
Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 04-Mayis-2022 Saat 00:00
Evlilik riza meselesidir. Iki taraf birbirinden razi ise araya ölümden baska hiçbir engelin girecegini sanmiyorum. Türlü illetlere sahip çesit çesit insanlarin masalsi hayat hikayeleri var. Karamsarlik iyi degil hayatinizin iyiye evrilecegine inanin. Bu hastaligi abartmayayim ancak hiçbir toplum ve topluluga entegre edip kabullendiremezsiniz. Belki olaganüstü düsünce evriminden geçen yüksek etik ve ahlak barindiran kültürlü yüksek erdemli insanlardan olusmus toplumlarca böylesine kronik bir illet görmezden gelinip sosyal hayatta tepki verilmeden hosgörüyle karsilanabilir. Ataerkillik, sözde toplumca erkege tanindigi iddia edilen ayrimciliklarin günümüzde çogunlukla var olduguna inanmiyorum buna itirazim var reddediyorum. Zira böyle bir örnege rastlamadim. Ancak tahmin yürüttügümde en fazla sosyal ve ekonomik durumun bir hayli asagi seviyede oldugu, suçlarin çokça islendigi egitim ve sosyal statünün ortanin asagisinda kaldigi yerlerde kaba kuvvetin hakim oldugu muhitlerde ikamet eden insanlar arasinda geçerli olabilir. Böyle zor kosullarda yasayan ve yokluk içinde bulunan kimselerinde forumda yer alip kirilgan hassasiyet bir tavirla böyle sikayetleri oldugunu sanmiyorum. (Yani zaten bu kisilerin agizlarinin veya nefeslerinin kokup kokmamasi veya bunlara tepki verilip verilmemesi umurlarinda degil, bu sekilde bunu umursamayan kendilerini kabul eden belki kendi gibi hasta olan veya olmayan eslerini bulup evlenmeleri çok dogal, insanlari siniflara veya kategorilere bölmekten nefret ederim ancak sosyal ve kültürel olarak gerçekliktir bu sebeple ataerkillikle ilgili verilen paradigma hem ataerikillik sözcügünün anlami itibariyle hatali hem de düsünceyle anlatilmak istenen ve verilen örnek orta ve üzeri sinifta yer alanlar için geçersiz)
------------- sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
|
Mesajı Yazan: I feel it comin
Mesaj Tarihi: 15-Mayis-2022 Saat 20:22
Merhaba site sakinleri
Bence bizim gibi insanlarin evliligi hep bir aza tamah etmek gibi sonuçlanacak yani sadece evlilik degil basarilarimiz, dostluklar... Her konuda aza tamah etmek zorundayiz. Kadin erkek iliskilerinde bunu uygulamak maalesef kendinizin altinda oldugunu düsündügünüz insanlarla birlikte olmak belki bi süre tolere edilebilir ancak kesinlikle sonralari çok caninizi acitacaktir. Benim iliskilerim maalesef hep bi yarim kalmislikla sonuçlanmistir en nihayetinde iç dünyaniz ile dis dünyada yasadiklariniz çatisiyor ve bu çatisma problemleri de beraberinde getiriyor. Aksi yani size denk oldugunu ya da daha üstün oldugunu düsündügünüz iliskileri pek tercih etmemis olsam da bi kaç defa cürret ettim ancak orda da siz karsi tarafin istekleri için yetersiz oluyorsunuz ve silik bir kisilik hali ortaya çikiyor. Yine de umutlu olmak gerek ve önerebilecegim tek sey de dezavantajli durumunuza ragmen hep kendinize denk olani seçmek yada üstün olanini olurda merhametli biri ise çok güzel bi birliktelik olur.
|
Mesajı Yazan: someday
Mesaj Tarihi: 16-Mayis-2022 Saat 12:18
Kendinize denk veya kendinizden üstün derken kriteriniz nedir? Arada bu konulari da konusmak lazim. O yüzden katkiniz için tesekkür ederim kendi adima
|
Mesajı Yazan: I feel it comin
Mesaj Tarihi: 16-Mayis-2022 Saat 22:50
Orjinalini yazan: someday
Kendinize denk veya kendinizden üstün derken kriteriniz nedir? Arada bu konulari da konusmak lazim. O yüzden katkiniz için tesekkür ederim kendi adima |
Merhaba kendinize denk veya üstün derken agiz kokusu probleminiz olmadigini farz ederek es seçiminde bulunulmasini saglikli buldugumu söylüyorum. Yani size yakismayan biri ile oldugunuzda problem ilk basta olmuyor ama daha sonra çekilmez bir hal aliyor. Siz kendinizce bir terazi kuruyor ve agiz kokusu probleminizi dengeleyecek bir partner seçmeye çalisiyorsunuz ancak sadece bu problemden ibaret degiliz hiçbirimiz iyi yanlarimizda çokça var böylece terazi dengesi sizin aleyhinize bozuluyor. Yani kendinize haksizlik etmemelisiniz çok iyi oldugumuz seyleri bazilari sirf agiz kokunuza tahammül ettigi için hakkedecegini düsünmeyin derim.
|
|