Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

SFS testi hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiğiniz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3068
Tarih: 12-Aralık-2024 Saat 17:42
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: SFS testi hakkında
Mesajı Yazan: sorumvar
Konu: SFS testi hakkında
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2022 Saat 00:44
Merhaba arkadaşlar yıllardır bu sorunla yaşayan her şeyi okuyup uygulayan 20 yıldır çare bulamayan biriyim ve tip1 özellikleri göstermeme rağmen ağız içi kaynaklı sorunum yok. Son zamanlarda bağırsak florası konusuna oldukça takmış durumdayım ağız floramın bağırsak floramın bozulması sonucu bozulabileceğini düşünmeye başladım ve bağırsak florası testlerine bakarken sıradan gaita testlerinin çok ayrıntılı olmadığını okudum ve SFS adında testi gördüm Ankara’da bir laboratuvarda yapılıyormuş internete yazarsanız hemen çıkıyor. Uzun uzun okudum bağırsaktaki bakteri mantar sayısını falan ölçüyor. Bağırsak mikrobiyotası hakkında ayrıntılı bilgi veriyormuş. Aradım 4000 lira fiyat verdiler kargo ile kit yollayabilir misiniz dedim örneğin 1 saat içinde ulaşması gerektiği için Ankara’ya gitmem gerektiğini söylediler. Ben bu testi yaptırıp bir uzmana göstermeyi düşünüyorum müsait zamanımda. Merak ettiğim sizlerden bu testi yaptırıp bir doktora gösteren veya doktoru bu testi yaptırmasını isteyen bağırsak mikrobiyotası ile ilgili bilgi alan oldu mu daha önce bilgilendirirseniz sevinirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Lavi
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2022 Saat 09:49
Öncelikle geçmiş olsun hiç olmamışa dönsün ama benim fikrimce bu teste hem bu kadar zaman hemde bu kadar maliyet ayırmaman önemli bir durum olsa gaita da çıkıyor birde bağırsak florası düzelince kesin iyileşen varmı bilmiyorum inanın çözüm nerde aramaktan bıktım bende çözüm nerde diye sorgulamaktan ve neden ben demekten düzelicez inşallah diyelim

Mesajı Yazan: sorumvar
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2022 Saat 10:24
Çok teşekkürler size de geçmiş olsun 🙏🏻 Maliyeti gerçekten yüksek artık hepimiz ne yapacağını şaşırmış her dala tutunur durumdayız malesef. Bağırsak milrobiyatasının vücut için önemini anlatan bir kitap okumuştum ondan sonra denemek istedim aslında vücuttaki bütün mukozaları etkilediğini okumuştum. Birçok kişinin sebebi olabilir. Benim de tükürüğümün ağzımın içinde yoğun kıvamı bile rahatsız ediyor hep tükürük kaynaklı olduğunu düşünmüşümdür tükürük testinde de iplik iplik suyun dibine doğru çöküyor o yüzden düşündüm dediğiniz gibi önce normal bir test yaptırıp sonuç alamazsam denerim belki teşekkürler

Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2022 Saat 12:22
Tükürüklü su testinin tamamen palavra olduğunu Murat hoca ve gastrocu bazı hekimler açıkladı, inanmayın arkadaşlar. Türükürk testi yapan 10 kişiden 9'unun tükürüğü ipliksi, denşz anası şekline bürünüyor suda ama 9unun da ağzı kokmuyor. Yok sende kandida mantarı var, o var bu var palavra hepsi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat