Fakir hastaligi
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3070
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 17:38 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Fakir hastaligi
Mesajı Yazan: Lavi
Konu: Fakir hastaligi
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2022 Saat 11:22
Merhaba arkadaslar bu koku probleminin tip kaç olursa olsun nerden gelirse gelsin fakir hastaligi oldugunu düsünüyorum çok varlikli olupta hiç bu problemi çeken yoktur eminim ünlüler is insanlari onlarda da yok parayi bulursak düzeliriz diye düsünüyorum
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2022 Saat 12:26
Orjinalini yazan: Lavi
Merhaba arkadaslar bu koku probleminin tip kaç olursa olsun nerden gelirse gelsin fakir hastaligi oldugunu düsünüyorum çok varlikli olupta hiç bu problemi çeken yoktur eminim ünlüler is insanlari onlarda da yok parayi bulursak düzeliriz diye düsünüyorum  |
Kismen katiliyorum, açliktan nefesi kokmak diye deyim bile var. 😁
Simdi yeterince paramiz olsa Murat hocadan baslariz, test yaptirip tüm dolgulari, kanal tedavilerini, dis taslarini tedavi ettiririz. Geçmezse KBB ye özele gider sinüzit, burun egriligi cart curt hepsini tedavi ettirir ameliyat oluruz.
Yine geçmezse gastrocuya gidip mide bagirsak testleri yaptiririz. O da olmasa psikologa gideriz. Tamamen olmasa bile zenginler agiz kokusu sorununun %90 oranla çözebilirken fakirlerin anca %10-20 si çözebiliyor muhtemelen.
|
Mesaj Tarihi: 21-Temmuz-2022 Saat 09:16
Orjinalini yazan: Tospik
Orjinalini yazan: Lavi
Merhaba arkadaslar bu koku probleminin tip kaç olursa olsun nerden gelirse gelsin fakir hastaligi oldugunu düsünüyorum çok varlikli olupta hiç bu problemi çeken yoktur eminim ünlüler is insanlari onlarda da yok parayi bulursak düzeliriz diye düsünüyorum  |
Simdi yeterince paramiz olsa Murat hocadan baslariz, test yaptirip tüm dolgulari, kanal tedavilerini, dis taslarini tedavi ettiririz. Geçmezse KBB ye özele gider sinüzit, burun egriligi cart curt hepsini tedavi ettirir ameliyat oluruz.
Yine geçmezse gastrocuya gidip mide bagirsak testleri yaptiririz. O da olmasa psikologa gideriz. Tamamen olmasa bile zenginler agiz kokusu sorununun %90 oranla çözebilirken fakirlerin anca %10-20 si çözebiliyor muhtemelen. |
Bu video https://youtu.be/TElQP66G9CI - tikla yitupda 23 milyon kez izlenmis. Dis tasi temizleme videosu. Adamin agzindan hafriyat kamyonuna sigacak kadar tas çikti ama dili pembe kirmizi ve pas mas yok. En ufak agzi da kokmuyordur haa bunun.
|
Mesajı Yazan: Melina
Mesaj Tarihi: 21-Temmuz-2022 Saat 10:05
Ben dün is yerine yeni gelen bir arkadasimla otobüs yolculugu yaptim kiz dibime oturdu kiz konustukfa dislerine filan baktim alt disleri kökleri sapsari ve tamamen dîs tasi ile kaplanmis disleri sari ama sifir koku. Ben çikamiyorum bu isin icinden gerçekten anlayamiyorum da.
|
Mesaj Tarihi: 21-Temmuz-2022 Saat 12:31
Orjinalini yazan: Melina
Ben dün is yerine yeni gelen bir arkadasimla otobüs yolculugu yaptim kiz dibime oturdu kiz konustukfa dislerine filan baktim alt disleri kökleri sapsari ve tamamen dîs tasi ile kaplanmis disleri sari ama sifir koku. Ben çikamiyorum bu isin icinden gerçekten anlayamiyorum da. |
Yaaa evet insani delirtiyor bu. 😁
Imkan olsa o kizi tutacaksin kolundan zorla Murat hocaya götüreceksin, ölçtüreceksin çikan gazlari sonra da kendini ölçtüreceksin. Aradaki farka baktiracaksin.
Aramizda hangi gazlarin çikmasi farki var ki onda koku yok bizde var.
|
Mesajı Yazan: Melina
Mesaj Tarihi: 21-Temmuz-2022 Saat 13:52
Ben kafamdan bagirsak sindirim sistemini ihtimalini elemistim çünkü o kadar çok saglikli beslenmistim ki bir dönem geçmemisti o yüzden dedim sinidirmden degildir. Ama sonra mide asidi olayini kesfettim birde siz foruma sibo hastaligini yazinca belirtileri çogumuzun belirtileriyle ayni. Zaten bu kadar uzun süreli ve sürekli bir seyin sistemsel bir sikinti olmadan ortaya çikabilecegini düsünmüyorum artik. Çogumuzun yediklerine göre bile degisiyor koku. Ayni xamanda sinidirm sistemiyle ilgili oldugunu düsünmem beni psikolojik olarak daha da zora soktu. Çünkü sindirim sistemi uzun süreli tedaviye ihtiyaç duyuyor genelde ve burda meydana gelen hastaliklar tekrarlayabiliyor siklikla bende fazlasiyla yorulmus durumdayim
|
Mesajı Yazan: Cihangir
Mesaj Tarihi: 07-Agustos-2022 Saat 22:55
dimi dimi benimde dogdugundan beri dislerini firçalamamis tanidiklarim var ama koku sifir kafayi yememek elde degil
|
Mesajı Yazan: Kelime
Mesaj Tarihi: 08-Agustos-2022 Saat 13:57
Orjinalini yazan: Tospik
Yine geçmezse gastrocuya gidip mide bagirsak testleri yaptiririz. O da olmasa psikologa gideriz. Tamamen olmasa bile zenginler agiz kokusu sorununun %90 oranla çözebilirken fakirlerin anca %10-20 si çözebiliyor muhtemelen. |
Ben hepsini yaptim yine de çözüm yok. Dil firçalama ve farenjit üzerine yogunlastim.
|
|