Aile dizimi hakkında
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3102
Tarih: 21-Kasım-2024 Saat 18:47 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Aile dizimi hakkında
Mesajı Yazan: Melina
Konu: Aile dizimi hakkında
Mesaj Tarihi: 25-Ağustos-2022 Saat 14:40
Arkadaşlar merhaba bir dizide sanırım hastalıkların çözümü için aile dizimi konusundan bahsedilmiş. Bende ordan hareketle araştırmaya başladım. Yaptığımız fiziksel uygulamaların yanı sıra ben işin psikolojik ve travmatik boyutunu da araştırıyorum aramızda bu konu hakkında bilgisi olan varmı düşüncelerinizi merak ediyorum
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 25-Ağustos-2022 Saat 15:07
Zeytin Ağacı dizisi, Netflix'te.
|
Mesajı Yazan: Kelime
Mesaj Tarihi: 25-Ağustos-2022 Saat 16:20
Hiçbir bilimsel yönü olmayan bir saçmalık. Kaldı ki ağız kokusu genetik veya aileden geçen bir şey değil.
Melina, sen ağız kokusu ölçümü yaptırdın mı?
|
Mesaj Tarihi: 25-Ağustos-2022 Saat 18:15
Mesajı Yazan: Murat880
Mesaj Tarihi: 26-Ağustos-2022 Saat 16:28
Kelime bu kadar net konusmamalisin bu genetik ya anneden ya babadan geçiyor benim babamda geniz akıntısı var antibiyotik kullanımından dolayi prostat ameliyatı burun ameliyatı mide ameliyatı oldu bağırsak florası bozuldu yine ağız kokusu dil pası yok fakat annem dil pası var bağırsak florası bozuk olmadığı için şiddetli bi ağız kokusu yok bazen açken alıyorum ondan ama genelde yok rahat rahat insanlarla konusuyor
|
Mesajı Yazan: Kelime
Mesaj Tarihi: 27-Ağustos-2022 Saat 17:49
Birçoğumuzun ailesinde de hiç ağız kokusu yok. Aile dizimini okudum çoğunluk "zırva" demiş.
Ben kendi teşhisimden gidiyorum. Tip1 neden genetik olsun? Ama ne kullanırsam kullanayım geçmiyor. O yüzden kafam çok karışık.
|
Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 27-Ağustos-2022 Saat 19:04
Muhtemelen diş yapımızdan kaynaklı da olabilir. Belki dişlerimiz çok sıkışıktır, birbirine yapışıktır, aralara fırça girmediği için besinler kokuşuyordur ve ağzımızı kokutuyordur.
Ayak parmakları birbirine yapışık olan insanlar var, bunların ayakları çok kolay mantar olur, belki bizim dişlerimiz de aynı mantıkla bakteri üretiyordur.
|
Mesaj Tarihi: 27-Ağustos-2022 Saat 22:45
Bilemiyorum sebepleri üzerine tartışıyoruz zaten çoğu zaman ama olayın psikolojik boyutunu hafife almamak lazım bence beyim çok farklı bir organ hergun yeni birşey öğreniyorum bilemiyorum
|
Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 31-Ağustos-2022 Saat 21:48
Aile dizimi mevzusunu ben de araştırdım biraz.İlginç bi onu gerçekten.Ama güvenemiyorum çünkü piyasayı parselleyen çoğu kesin şarlatandır.
|
Mesaj Tarihi: 01-Eylül-2022 Saat 06:35
Bu konuda Eray Hacıosmanoğlunu takip etmenizi öneririm ben araştırdığım kadarıyla bir tek ona guvenebildim
|
Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 01-Eylül-2022 Saat 18:08
Öneri için teşekkürler.Araştırıcam.Yanlış çıkarım yapmadıysam siz bu tedaviyi denediniz.Yanlış mı anlıyorum?
|
Mesaj Tarihi: 01-Eylül-2022 Saat 22:20
Hayır denemedim sadece gördüm ve araştırıyorum
|
|