Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bu şeyin psikolojisi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiğiniz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3179
Tarih: 12-Aralık-2024 Saat 17:47
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Bu şeyin psikolojisi
Mesajı Yazan: Anonim Tosbağa
Konu: Bu şeyin psikolojisi
Mesaj Tarihi: 19-Ekim-2023 Saat 18:50
Artık bu şeyden kurtulmak istiyormuyum onu bile bilmiyorum.Büyümek gibi.Yıllarca hapishanede kalan birinin oraya alışması gibi.
Yıllarca durduğu yerden etrafı izlemiş bir bitkiyi insana dönüştürürseniz ne yapar? Yıllarca kafasında kurduğu herşeyi yapmaya mı çalışır?Peki ya nerede duracağını bilebilir mi?Bilemezse ne olur?Sürekli o bitki gibi insanları izliyorum.Damgalanıyorum sesimi çıkaramıyorum,arkamdan konuşuluyor sesimi çıkaramıyorum,en basitinden bir sırada beklerken hakkımı çalıyorlar ben sesimi çıkaramıyorum.Bazı iyi yanları da var aslında.
Düşünmek.
Düşünmeyi öğrendim,dinlemeyi öğrendim ama konuşmak istiyormuyum bilmiyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Ne istediğimi bilmiyorum.
En önemli soru da bir insanı bitki yapmaya çalışırsanız ne olur?Galiba canlı örnekleriyiz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Anonim Tosbağa
Mesaj Tarihi: 19-Ekim-2023 Saat 19:01
Hayır ben öyle biri değilim ben de aslında sizin gibi biriyim filmlerdeki korkunç gizemli kişi, şizofreni teşhisi konulmuş çocuk ben değilim.Benden korkmanıza utanmanıza gerek yok.Beni çağırdığınız yere tabi ki de gelmek istiyorum ama gelemiyorum.Sizden nefret etmiyorum.Hayır aç değilim.Elbette duygularım var, birçok konu hakkında fikrim var kendi bölümümle ilgili de bayagı bir bilgim var.

Mesajı Yazan: Dunyadanbiri
Mesaj Tarihi: 19-Ekim-2023 Saat 22:39
:((((((((((((((((

....

Mesajı Yazan: Dunyadanbiri
Mesaj Tarihi: 19-Ekim-2023 Saat 23:32
Zeki, farkındalık sahibi ve iç görüsü yüksek biri olduğunu düşünüyorum,hal böyle olunca da bu hastalık neden bize verildi diye altındaki anlamı aramak, yani tedaviyi ararken bir yandan da kendimizi(varoluşumuzu) aramak ve anlamlandirmaya çalışmak.. Böyle bir şey sebepsiz olamayacağına göre doğru ve derin sebebi de arayabilmek,

Bunlari paylaşmak istedim yaşantini kendiminkine benzettigim için.

Mesajı Yazan: kaderarkadaşlar
Mesaj Tarihi: 19-Ekim-2023 Saat 23:39
Daha önce neler yaptın. Hangi dr gittin hangi tedavileri uyguladın. Eğer anlatırsan beraber yol haritası çizelim. İnanıyorum ki tedavisi var. Ama önce neden olduğu hastalığı bulalım.
Burun eğriliğin var mı?
Çürük dişin var mı? (+20likler ne durumda)
Bademciklerin ne durumda ? (Bademcikler bazen çok derin delikli olup taş biriktiriyor )
Bağırsakların ne durumda ( parazitler de ağız kokusuna neden oluyor)
Şuan aklıma gelenler bunlar. Mide yazmadım çünkü mide kaynaklı koku oluşacağına pek inanmıyorum
Bize dönüş yap bekliyorum.
Birde dilinde pas varsa sabahları sıyır ve güne öyle başla inanki baskılıyor.

Mesaj Tarihi: 19-Ekim-2023 Saat 23:44
Baktım da diş etinden bahsetmişsin. Üstüne gittin mi. Diş eti hastalıkları kokuya neden olur. Kesinlikle tedavi etmelisin. Diş hekimine derdini anlat. İyice muayne etsin. Gözünden kaçırmasın

Mesajı Yazan: Gececekinsl
Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 06:44
Yaa kafana tamamen bu kadar ..bekle herkes bunu ariyor
Ne oldugunu yakinda anlariz ..
Kaderarkadaslarin dedigi gibi herkes bi yazip söylese ne yaptigini neler gittiğini daha iyi yol aliriz ..

Bak simdi mideyi hallettim ..disleride sari günü hallettim ordada bisey kalmiyor ..
Sibo da yaptim
Siradakine gecebilirim ..

Bizde tek sorun yok arkadaslar bunlarin hepsi
Birbirine bagli alarji cikti bide .. guluten su bu simdi alerji doktoruna gitcem ne diycek bakalim ..
Bu alerjinin Syptonlari sibo ile ayni hemen hemen

Illaki sonucu bulucgiz kafani yorma bekle biraz daha :)

Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 09:36
Selam arkadaslar alerji testimi gösterdim doktora ige nun yüksek cikmasi bazilarinda böyle cikiyorumus ama parazittende olabilirmis parazit icin labordan Termin alcam ..

Sari disci cürük dis kbb ve Parasit bu 3 yere daha gitcem bakalim sonuc ne olcak

Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 09:38
Ama benim tahminim bogaz arkadaslar bogamiza bakin kbb kirmizilik enfeksion diyor yazdigi burun damlasi ve gargara suyu ise yaramadi hala kirmizi bogazim bence bogaz gecince kokuda gececek ..
Cünkü bende baslama noktasi bogazdi bu hastaligin ..
Bana Göre kesin bogaz bu hastalik bakalim ne olcak

Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 11:50
Parazittense sana vericeği ilaçları kullan mutlaka. Ben şuan kullanıyorum ama henüz bir gelişme olmadı. Ama bazı yorumları okudum. Baya parazitten muzdarip insan var. O adımı atlama

Orjinalini yazan: Gececekinsl

Selam arkadaslar alerji testimi gösterdim doktora ige nun yüksek cikmasi bazilarinda böyle cikiyorumus ama parazittende olabilirmis parazit icin labordan Termin alcam ..

Sari disci cürük dis kbb ve Parasit bu 3 yere daha gitcem bakalim sonuc ne olcak

Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 11:52
Senin bogazinda kirmiziydi dmi

Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 11:56
Evet

Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 15:00
Sorun o iste yav ...hic gecmedi demi o bagaz duvari ve kenarlari hep kirmizi ..sorun bu yaa .. bende baslama sebebi bogaz enfeksionuydu ztn .. en güclü ihtimal bu ztn disler kaldi Parasit varmi ona baktircam bide bogaz ama bogazdan sanki

Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 15:46
@Gececekinsl

Bana @şifa_95 rumuzlu arkadaş özelden yazmıştı, histamin adlı bi madde var ve histaminli gıdalara tepki veriyor vücudumuz. Mesela ben portakal, mandalina, limon, çilek yiyince hemen ishal olurum, bu meyveler histamin yönünden zenginmiş,

Histamin vücutta aşırı artarsa sibo bile yapıyormuş,

Aşağıdaki yazıyı oku, senin belirtiler var hep,

Antihistaminik ilaçlar var, hatta Almanyadan getirtip kullanmıştı şifa_95 arkadaş, dilersen adını da yazarım sana özelden, doktoruna bi sorarsın kullanayım mı diye.

İgE değerlerini de yükselityormuş histamin. Yazıyı oku :

https://www.butunselsaglikklinigi.com/histamin-intoleransi

Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 15:53
Tospik seninde bogazin kirmizi Mi?

Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 15:59
Okudum ama bu bende yok zannetmiyorum ...bugunki kadin Doktor alarjik degilsin vucutun az oranda tepki gösteriyor dedi ..

3 4 gün sadece pilav ye ve ondan sonra takviyeler yap ne kötü geliyorsa bidaha yeme dedi alarjin yok dedi ige yüksek cikmasi ihtimal Parasit olabilir diyor daha muane ettircem kendimi

Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 16:01

Tospik seninde bogazin kirmizi Mi?

Benimkisi mavi

Kırmızı tabii yav herkesinki kırmızıdır. Seninki diğer insanlardan daha kırmızıysa testte çıkan alerjenlerden dolayı olabilir, bak histaminler de buna sebep oluyormuş, şişlik, renk değişimi, kızarıklık, kaşıntı, boğazda öksürük falan. Okudun mu yukarıda verdiğim yazıyı?

Bağlantıyı kopyala adres çubuğuna yapıştır ya da buraya

https://www.butunselsaglikklinigi.com/histamin-intoleransi - tıkla

Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 16:03

Okudum ama bu bende yok zannetmiyorum ...bugunki kadin Doktor alarjik degilsin vucutun az oranda tepki gösteriyor dedi ..

3 4 gün sadece pilav ye ve ondan sonra takviyeler yap ne kötü geliyorsa bidaha yeme dedi alarjin yok dedi ige yüksek cikmasi ihtimal Parasit olabilir diyor daha muane ettircem kendimi

Haa e iyi o zaman, bir seçeneği daha elemiş oldun.

Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 16:17
Normal kirmizilik degil iste o ..
Okudum onuda inceliycem doktoro söyliycem ..
20 yasinda bogaz enfeksionu yüzünden geldi bu koku ..
Bugun Doktor kadina gösterdim evet normal kirm8zi degil enfeksion dedi bende bilmiyorum

Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2023 Saat 16:19
Gecermisgibi oluyor kirmizi ama gecmiyor geliyor yine kbb doktorun dedigi reflü yüzünden kiraziyor iylesmiyor tetikliyor demisti bir bakteri yapior kaimler diyor daha ona gitcem pesini birakmak yok :)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat