Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bitsin artık bu koku

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Ben iyileştim
Forum Tanımlaması: Ağız kokusundan kurtulup iyileştiyseniz bize anlatınız
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=571
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 09:09
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: bitsin artık bu koku
Mesajı Yazan: karamel
Konu: bitsin artık bu koku
Mesaj Tarihi: 29-Aralık-2011 Saat 10:11
merhabalar,
senelerdir cektiğim agız kokusunun nedenini dün aksam gittiğim dr. bademciklerden kaynaklandığını ve tek cözümün lazerle bademcikleri almak oldugunu söyledi, bademciklerimden bi şikayetim yok ama büyüteçle baktıgında dr. bademciğin üzeri beyaz iltihap gibi seylerle kaplıydı görüntüsü bile korkunct:(( daha önce mideden kaynaklanıyo olabilir diye endoskopi yapıldı bişey cıkmadı, sinüzit tedavisi oldum koku gecmedi, bütün diş dolgularımı yenilettim sorunun onlardan kaynaklanmadıgını da anladım... koku okadar yogunlasmaya basladı ki insanlarla konusmaktan cekinir hale geldim, agzımda devamlı naneli sakız, seker ama hepsi gecici cözümler bunlar. sanırım bademciklerimi aldırıcam, umarım kesin cözümdür...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 29-Aralık-2011 Saat 20:11
benzer bir durumu bende yasamıstım.kbb uzmanı şikayetimi(esneyerek,ilgisizce) dinledikten sonra bademciklerimin alınmasını önermişti ama sorunun kaynağının kesinlikle bademcikler olup olmadığını kendisi de bilmiyordu, bu da beni düşündürmüştü biraz.

tıbbın ilk ilkesidir daha fazla zarar vermemek.bunu göz önüne aldığımda doktorların güven verdiklerini söyleyemem.tedavi için ne kadar çaresiz olursam olayım vücuduma daha fazla zarar vermek istemediğimden önemsemedim önerisini.

belkide konusuna daha hakim bir doktordan daha detaylı bilgiler alabilirsin.ya da hiç uğraşmadan aldır gitsin o et parçalarını.zaten ne işe yaradığını hala anlamamışlar değil mi ?

her iki durumda da bu konuyu güncellersen sevinirim.

Mesaj Tarihi: 29-Aralık-2011 Saat 20:12
bu arada burası iyileşme hikayeleri için ayırılmış bir bölüm değil mi ?

Mesaj Tarihi: 22-Şubat-2012 Saat 18:44
karamel ameliyat oldunmu? Olduysan sonucu bizimle paylaşırmısın..

Mesaj Tarihi: 23-Şubat-2012 Saat 19:31
karamel aynı belirtiler bende de var.gitmediğim gastroentolog ve kbb uzmanı kalmadı.artık yoruldum.sakız çğnemekten de yoruldum.bakteriyel tedaviye cevap verdim.ama sonra tekrar başladı.inanılmaz ağır bir koku ve acı bir tad hissediyorum ağzımda.

Mesaj Tarihi: 21-Mayıs-2012 Saat 07:38

Benimde sizden farkım yok.birinizde desin ki sunu yaptm su doktora gittim ve ii oldum

Mesaj Tarihi: 25-Haziran-2012 Saat 19:39
Iyi sanslar, denemekte fayda var...

Mesajı Yazan: rasitcalik
Mesaj Tarihi: 01-Ağustos-2012 Saat 03:12
benim sorunum orta kulak iltihabindan kaynaklaniyordu ve ben bu durumun agiz kokusu yaptigini iyilestikten sonra ogrendim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat